IRC-Galleria

SilverSwirl

SilverSwirl

Werewolf farmer

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

juttuja vainPerjantai 11.06.2010 23:30

Tämmöstä sepustusta taas tulossa. Niin, tuumin tässä ko tykkään kuitenki eniten mieslaulajaisista bändeistä. Hyyyvin iso osa lemppariorkestereista on niitä. Mutta sitte on poikkeuksia, joitaki akkalaulajia joista ei vain voi olla tykkäämättä huaaah. Esim. Liv Kristine, sehän on semmonen että sillä on sooloprojektinsa, sitte se on Leave's Eyesissa laulajana, plus vielä Theatre of Tragedyssa, mutta siinä on myös se ukkeli. Tykkään oikein oikein kovasti. Sitte on The Gathering ja Incubus Succubus joitten akoista piän suuresti. Ainaki ne. Ja nyt on iskeny Stream of Passion piiitkän tauon jälkeen. En oo ainakaan pariin vuoteen kuunnellu laisinkaan. Tääki on hieno akka. Mulla potuttaa se että miun lauluääni on akan ja kaiken lisäksi ihan kamalan kuulonen. On ihan mukavaa olla eukko mutta enkö mie vois laulaa niinko ukot? Ja hyvin. Huoh.

Terhenillä on nyt uuen naaman lisäksi uus peruukki ja se on HIAAANO, oon niin ylpeä ja mielissäni miun tyttärestä nyt! Tummanvihreä mohair, vihdoin just se mitä oon alusta asti sille kaavaillu. Uus meikkiki sopii siihen justhinsa. Lisäksi Oulun torilta löyty piippa miun lapsosille, varmaan enempi SD-kokonen, mutta jooh, niin joutu minunki pienoiset paheiden tielle ;_; Joku niistä tulee kai sitte olemaan pilviveikko, oi voi.

Oulusta löyty hienoja juttuja, jepajep. Palapeliä ja paitoja. Ja Belus! \o/ Mie tykkään minun kämpästä, tänne on aina ikävä ko on poissa vaikka siellä poissa ois kuinka mukavaa. Minun koti, minun omat kaikki ja minun oma rauha. Kukaan ei sano mulle mitään ellen mie taho eikä kukaan muu ko mie haise täällä eikä kukaan tule tuosta ovesta ellen mie päästä sisään. Kukaan muu ei syö minun karkkeja eikä kukaan muu ole läsnäolevana mustana pilvenä täällä. Mukavaa on yksin pönöttää. Yksin nukkua päivällä ja valvoa yöllä. Yksin istuskella koneella tai rakennella palapeliä ja sikailla sielunsa kyllyydestä, kuunnella musiikkia ja leikkiä nukeilla. Minun ikkunaan ei mikään naapuri näe millään ilveellä, kolmas kerros ja isoja kuusia eessä, kukaan mistään ei näe tähän. Alasti voi tallustella suihkun jälkeen jos mieli tekee.

Mie näin tänään päikkäreillä unta että iskä kuoli! Sinne oli tullu joku murtovaras ja se oli tehny jotain kamaluuksia ja lopulta iskä oli kuollu ihan sydänkohtaukseen. Jotenki tosi kummallisesti se meni. Noh sitte sain tietää ja itkin hulluna ja soitin äitille että iskä on kuollu ja yhyy ei ollu laisinkaan mukava uni :<

Näen aina silloin tällöin unta että iskä kuolee. Äitistä en oo kai ikinä nähny semmosta. Outoa. Mutta toissayönä näin unta että olin vampyyri, se oli hieno. Oli joku iso halli jossa keskellä oli lava ja siinä oli vampyyreja ja niillä oli joku esitys ja yleisössä oli vain ihmisiä. Mie olin nuori vampyyri ja minut oli meikattu ihmisen näköseksi ja mie kuljin vain siellä yleisön joukossa. Yleisö luuli että ne oli jotain silmänkääntötemppuja mitä ne vampyyrit siellä lavalla teki, vaikka ne osas oikeasti hypätä monta metriä ylöspäin ja jotku osas lentääki ja kaikkea semmosta. Kuuntelin ihmisten puheita ja lisäilin meikkiä ettei ne hoksaa minua. Sitte joku nuori pojanjulli tarttu minua perseestä ja mie suutuin. Otin sitä kauluksesta kiinni ja nostin sen yhellä käellä ilmaan, vein sen sinne lavalle ja laskin alttarille makaamaan. Se oli pyörtyny sillä aikaa ja se makas vain siinä suu auki. Otin jostain ison karvasen myrkkyhämähäkin ja pistin sen sille suuhun. Se hämähäkki vain nätisti käperty sinne suuhun piiloon, pari karvasta jalkaa pisti ulos. Sitte se poika havahtu, silmät rävähti auki, ja se tajus että sillä on jotain karvasta suussa, jolloin se panikoi ja ehkä nielas tai jotain kuitenki liikku. Siitä se hämähäkki säikähti ja puri sitä sieltä suusta tai kurkusta tai jotain. Ja pentu tietysti kuoli. Se oli jotenki tosi siistiä. Hieno uni. Näin samana yönä myös unta että mulla oli ihan hemmetin pitkä tukka ja se oli mulla suussa ja kurkussa enkä saanu sitä kaikkea ulos, se oli niin pitkä ja mie vain revin ja revin. Meinasinkohan tukehtua unissani tai oliko mulla jano tai jotain ko näin tommosia kurkku-unia. Hassua. Miun unet on yleensä hienoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.