IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2010/07/13/vahva-vastaus-yhteiskunnalta-suvaitsemattomille/

"Myös Tasavallan presidentti Tarja Halosen olisi pitänyt olla hiljaa maanantaina 6. heinäkuuta, jolloin hän otti jyrkästi kantaa Pride-kulkueen häirintään pippurisumutteilla. Presidentti toivoo ”vahvaa vastausta yhteiskunnalta” asiassa, mikä tarkoittanee mahdollisimman kovaa rangaistusta."

"Pride kulkue ja kahden ulkomaalaisen mummon oleskeluluvan evääminen. Presidenttiä kiinnostavat vähemmistöjen oikeudet, suurelle enemmistölle hän antaa vain maksajan roolin ja syyllisyyden. Eikä hän ota kantaa Porvoon ampumiseen, koska syyllinen on vähemmistöömme kuuluva."

"Tästä kovimman opetuksen on saanut tamperelainen kylähullu, joka ei ole pikkusormellaankaan käyttänyt väkivaltaa, mutta joka on soittanut suutaan internetissä törkeällä tavalla. Hänet vietiin juhannusaattona perheensä parista kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeästä suunsoitosta virkamieskuntaa ja maahanmuuttajia kohtaan internetissä."

"Eräs maahanmuuttaja sai yhdestä törkeästä ja kolmesta tavallisesta pahoinpitelystä, kahdesta laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta, joiden seurauksena oli mm. erittäin vaikeat ja hengenvaaralliset vammat sekä pysyvä vika ja pysyvä kosmeettinen haitta tuomiota yksi vuosi ja yksi kuukausi ehdollista vankeutta. Alaikäisen raiskauksesta on määrätty yksi vuosi ja kymmenen kuukautta ehdollista vankeutta sekä 70 tuntia yhdyskuntapalvelua jne."

"Hyväksymme sen, että muslimit protestoivat profeetasta piirrettyjä pilakuvia. Pääministeri ei moittinut niitä, joiden protestien takia satoja ihmisiä kuoli, eikä moittinut tuhopolttoja ja väkivaltaa. Kukaan päättäjä ei ole nostanut kättään kuolemantuomion saaneen taiteilijan puolesta. Sen sijaan pääministeri pyysi anteeksi piirroksia ja niiden julkaisemista. Jos ymmärrämme muslimien käyttäytymistä, voisimmeko edes pikkuriikkisen ajatella, että jotkut kristityt saattavat ahdistua kaiken suvaitsemisesta. Se ei tee väkivaltaa hyväksyttäväksi, mutta meidän tulisi yhtä lailla antaa vahva viesti siitä, ettemme hyväksy väkivaltaa perinteisiä eurooppalaisia arvoja ajattelevia kohtaan."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.