IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Pohtiessani Raamattua nousi mielinkiintoinen ajatuspäähäni. Vanhassa testamentissa Jumala useaan otteeseen tuhoaa tai komentaa tuhottavaksi kokonaisia vääräuskoisten kansoja. Silti laissa eli kymmenessä käskyssä kiellettiin tappaminen. Tämä voi tarkoittaa vain sitä että laki on tarkoitettu pelkästään kristillisen väestön laeiksi. Vääräuskoiset eivät noudata Jumalan lakeja ja näin ollen ne eivät koske heitä. Vääräuskoisia siis saa ja pitääkin tappaa, sillä ovathan he ällötyksiä Jumalan silmien alla.

Uudessa testamentissa Jeesus toi joitain liennytyksiä ja selkeytyksiä lakeihin. Kuitenkin lait koskevat edelleen vain kristillistä väestöä koska vääräuskoiset eivät niitä noudata, eivätkä täten kuulu lain piiriin. Jeesus kuitenkin tarjosi kaikille mahdollisuuden kääntyä ja pelastua hänen nimeensä. Siis meidänkin on ensin tarjottava vääräuskoisille mahdollisuus ottaa Jeesus sydämmeensä, ennen kuin surmaamme heidät.

Tätä oikeaa eli kirjaimellisesti tulkittua kristinuskoa harjoittivat myös muinaiset ristiretkeläiset, joiden ansiota nykyinen kristinuskon valta-asema on. Koko usko siis lepää murskattujen kulttuurien ja vääräuskoisten veren yllä, niinkuin Jumala on sen määrännyt.

Voinette havaita selkeitä samankaltaisuuksia Islamin kanssa, mikä ei ole lainkaan yllättävää, sillä onhan Islam jatkoa kristilliselle saagalle. Islam onkin ainoa usko, joka on kyennyt historian saatossa yhä uudelleen ja uudelleen haastamaan kristinuskon. Islamin uskoisten kanssa meillä on myös ollut jatkuvasti verisiä yhteenottoja. Tästä voimme päätellä, että koska voinemme olettaa, että kristinusko on ainoa oikea usko ja me olemme tietysti aina oikeassa, että Islamin täytyy olla itsensä Luciferin aikaansaama vääristymä, jonka tarkoituksena on haastaa Jumalamme.



(esitetyt näkemykset eivät edusta henkilökohtaista mielipidettäni, vaan ovat raamatun oppeja ja niihin pohjautuvia johtopäätöksiä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.