IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Illuminati ja maailman suuri salaliittoKeskiviikko 26.10.2011 03:06

http://nwohavaintoja.blogspot.com/search?updated-min=2005-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2006-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=6

Löysin mielenkiintosen sivun joka keskittyy kuvaamaan maailmaan näkökulmasta, jossa maailmaa hallitsee salassa toimiva maailman hallitus Illuminati, joilla on käytössä suuri luonnonmullistuksia synnyttävä skalaari ase HAARP. Mielenkiintosta sivussa on että se onnistuu olemaan aika vakuuttava. Näkökulmat tuntuvat mielenkiintoisilta ja mahdollisilta. Mutta täytyy muistaa että kyseessä on vahvasti asennoitunut joukko ihmisiä joka katsoo jo maailmas salaliitto linssien läpi ja tuskin edes yrittää olla objektiivinen. Jos joku nyt tästä sivustosta innostuu, niin lainaan yhtä kohtaa kirjoitettu 8.8.2005 "San Andreas vajoaa muutaman vuoden päästä meren alle ja koko Hollywood vajoaa meren syvyyksiin." Tämä osoitukseksi siitä kuinka luotettavaa, harkittua ja faktapohjaista tietoa kyseinen sivu todella sisältää. Tähän voisi todeta että erehdyksiä sattuu ja jos jossain kohin on ollut väärässä, voi hyvin olla silti muissa jutuissa oikeassa. Siitä tosin seuraa myös että jos tuossa jutussa on ollut väärässä, niin voi yhtä hyvin olla väärässä kaikessa muussakin. Ehkä on, ehkä ei tai ehkä osittain.



Lisäksi henkilökohtaisena päättely sivun osaan joka syyttää about kaikkia luonnonmullistuksia HAARP aseen tekosiksi. Niin siinä voisi miettiä vaikka jos sulla on helvetin tehokas iso salainen ase jota käyttää vielä salaisempi organisaatio, niin menisitkö sä ja ampusit sillä aseelle ympäriinsä luottaen vaan siihen omaan valta-asemaas että ei kyllä kukaan varmaan hoksaa. Vai piilottelisitko sä sitä asetta tiukan paikan varalle. Ja jos se sun ase on niin helvetin salainen niin käyttäisitkö sä sitä vastustajies pelottelemiseen. Jos se on niin helvetin salainen ni kuka siitä säikkyy jos ei edes tiedä mitä sä oot tehny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.