IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Mielenrauhan hinta? 700 euroaKeskiviikko 24.10.2012 22:24

Sossutuilla (400 euroa) elää tai pysyy ihan hengissä. Alkukuusta on viel hyvin varaa ostaa ruokaa. Kaupassa vaan pitää miettii sitä kulutusta ettet vaan osta sitä tuorepuristettua mehua vaan sitä rainbow tiivisteversiota. Kuun lopun lähestyessä iskee se stressi kun tilin saldo lähestyy nollaa. Pitää jännää et riittääkö rahat ja olla entistä tarkempi kaupassa. Noh hyvällä lykyllä ja tarpeeksi korkealla stressitasolla kuun lopusta jää viel vähän ylimäärästä ens kuullekkin millä saa ehkä ne uudet kengät tai takin alennusmyynneistä. Ne joilla ei rahaa ole miettii sitä sitäkin enemmän. Terveellinen ruoka on vieläpä sitä kalliimpaa. Juustohamppari on salaattia halvempi.

Mikä olisi mielenrauhan hinta? 700 euroa + vuokra. Sillä saa jo suht koht vapaasti tehdä ruoka-ostoksia. Voi ostaa sitä tuorepuristetun mehun halpisvaihtoehtoehtoo ja ostaa ehkä sisäfileenkin. Tyttöystävän voi viedä leffaan ja syömään pikaruokalaan. Voi hankkia ne vaatteet mitä tarttee ja panostaa viihteeseenkin.

700 euron jälkeen alkaa jäädä säästöjäkin. Puskurirahastoa tai isompia hankintoja varten. Millä voi hankkia television, tietokoneen, tai käyttää kissan eläinlääkärissä tms. Vaikka rahalla ei saa rakkautta eikä onnea, niin rahattomuus voi tehdä onnettomaksi. 700 euroa kuussa riittää mielenrauhaan.

Kirjoittaja on matalapalkkainen sossupummi opiskelija, jonka huippu ansiot on olleet 1400 euroa kuussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.