IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Raamatun epäkohtia :'DTorstai 28.05.2009 02:24

Epäkohtia:


2. Aik. 7:5, 8-9 -- Raamattu ilmoittaa kuningas Salomon uhranneen 22 000 härkää ja 120 000 lammasta yhdessä viikossa. Tämä merkitsee hänen teurastaneen yli 845 eläintä tunnissa, yli 14 eläintä minuutissa, tauotta seitsemän vuorokauden ajan.

1. Moos. 7:2-4,10 ilmoittaa Nooan keränneen arkkiinsa seitsemässä päivässä vähintään yhden parin jokaisesta eläin-, lintu- ja hyönteislajista. Eri lajeja löytyy maailmasta, hyönteislajit mukaanlukien, noin 10 miljoonaa. Otettaessa kaksi yksilöä per laji, lastattavien organismien määräksi tulee 20 miljoonaa, mikä merkitsee, että arkkiin lastattiin melkein 2000 yksilöä minuutissa, yli 30 yksilöä sekunnissa, arkin yhdestä ainoasta ovesta, yötä päivää seitsemän vuorokauden ajan.

Sitkeä kansa? Ensin amalekilaiset tuhotaan täydellisesti, 'vihkien kaiken kansan tuhon omaksi miekan terällä' (1. Sam. 15:3,7-8), vähän tämän jälkeen amalekilaiset tuhotaan täydellisesti toistamiseen, 'jättämättä yhtään miestä tai naista henkiin' (1. Sam. 27:8-9). Miltei heti sen jälkeen, kun amalekilaiset on 'hävitetty täysin' jo kahdesti, ilmoittaa Raamattu amalekilaisten suorittaneen tuhoisan ryöstöretken Siklagiin (1. Sam. 30:1), jonka seurauksena Daavid hävittää heidät kolmannen kerran (1. Sam. 30:17-18).


Sitten tasa-arvoa:


5. Moos. 22:13-21 "Jos joku on ottanut vaimon ja yhtynyt häneen, mutta sitten hylkii häntä ... ja sanoo:
Minä otin tämän naisen vaimokseni, mutta kun ryhdyin häneen, en tavannut hänessä neitsyyden merkkiä ...
(20) Jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle,
ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi."

3. Moos. 21:16-23 "Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: .. Älköön lähestykö kukaan, jossa on joku
vamma, älköön kukaan sokea tai ontuva, kukaan kasvoiltaan tahi jäseniltään muodoton, jalkansa tai
kätensä taittanut, kyttyräselkäinen tai surkastunut, silmävikainen tai ihotautinen tai rupinen tai
kuohittu. .. Älköön hän tulko esiripun luo älköönkä lähestykö alttaria, koska hänessä on vamma, ettei hän häpäisisi minun pyhäkköäni."

1. Moos. 38:8-10 -- Jumala surmaa miehen siksi, että mies kieltäytyy siittämästä lasta hänen veljensä leskiintyneen vaimon kanssa.


Yllättävä paljastus:

Oliko Jeesus itse Saatana? Saatana, jonka lempinimi Lucifer merkitsee "valontuojaa" tai "kointähteä", kuvataan Raamatussa "kointähtenä", joka toivoo "nousevansa taivaaseen" (Jes. 14:12-13). Yllättävänä käänteenä Jeesus, joka tässä vaiheessa on noussut taivaaseen, paljastaa silti Raamatun lopussa: "Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti" (Ilm. 22:16).


http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam3....

Näit on hyvä kysellä riparil :D

-Kopioitu-

Ei perkele saatanaPerjantai 15.05.2009 22:58

Okei on yks mies. Afgaani mielipide pakolainen. Se on semmonen tyyppi et huhhuh. Varmaan on pahempiaki tyyppejä, mut paskimmasta päästä. Ensiks vaikka. Se on saatananmoinen varas. Se pölläs kerranki sairaalan näytteen ottohuoneesta tussin jol niille näitte purkeille kirjotetaan. Ku se asu tääl ni se roudas tänne ain jotai kännyköit. Hienoi ja kalliit ja mitä se kävi päivisin tekee? Katusoittamassa. Varmaan kuule tienas niin paljon et osti ne ihan itte. Tais joku kellokin tulla kerran. Selväähän se on et se varasti kamaa. Niinhän ne poliisitki sano ku oli yks poke saanu sen kiinnikki. Mutta liekö ollu tarpeeks todisteit.

Seuraavaks. No on patologinen paskanpuhuja. Kerran ku sen känny meni vahingos päälle baaris, niin kuuli ku se selitte jollekki naiselle et hän on kiinalainen chong, sinkku, asuu yksin ja kaikkee. Myöhemmin ku tiedusteltiin nii eihän hän ollu ees baarissa käyny. Eikä ollu muuten ainoo kerta. Valenimiä ja kansallisuuksiahan se käyttää ku se naisia huijjaa. Erityisesti se tykkää naisista joiden miehet on kohdellu niitä huonosti. Niille se voi esittää jotai ritarii ja kylhän kaikki uskoo. Sen verran vakuuttava paskanpuhuja se on et sossun täditki on ihan polvillaan tukia myöntämässä. Mikään ei myöskään ole ikinä hänen vikansa eikä hän tee mitään pahaa. Hänhän on täydellinen. Jos sille jotai sanoo niin se suuttuu, kieltää ja syyllistää. Viimeseen saakka. Paskaa se kuitenki muista puhuu ku tilaisuus tulee. Heti on ummet ja lammet lavertelemassa perhetukeen kuinka huono äiti mun mutsi muka on. Sen se kyl kieltää et se kävi täällä luvatta. Tunkeutu meiän kotiin. Eikä meil kyl oo todisteitakaan. Jotain se täältäki on kyl pölliny. En ny muista mitä. Oiskoha ollu joku sormus tai kännykkä.

Huumeita se on kanssa diilannu. Poliisin vasikkanaki ollu. Meki löydettiin sen taskusta joskus aineita. Ja sehän on kyl sellane raukka et poliisin edes se lavertelee kaiken muista, ei siks et ois hyvä tyyppi vaan siks et on niin raukka.

Yks tapaus oli. Ku yhel nuorel naisel ei yöl ollu rahaa bussilippuun. No meiän ritari lainas. Itiksee ku ne pääs ni tää ritari sit rupes vaatimaan rahojaan. No muija ei viittiny kahta kymppii antaa yhest bussilipust. No meiän hyväntekijä sit päätti et jos ei rahalla niin maksu hoidetaan sit seksil. Nainen tajus aika pian et pakoo kantsii juosta, mut ei päässy. Se sai sen kii, kaato maahan ja hakkas. Onneks ei sen enempää ku ohikulkijat huomas sen.

Lopulta se pääty linnaan. Mut ei ennen seuraavaa juttuu. Se tapas jonku muijan baaris. Ne kai veti jotai kamaa. Sit ne meni sen muijan kämpille, jos meiän sankari raiskas sen. Oikeudessa hän ei tietenkää ollu tehny mitään pahaa eikä mikään OIKEESTAAN ollu hänen vikansa. Sai se sitte vuoden tuomion ja vähän ehdonalasta perään. Linnassa sai hankittuu lihaksii ja uusii kontaktei. Nyt se sit asuu tos meiän lähel ja sama meininki jatkuu. Polkupyöriä sil oli kaks jo ja sossu kustans kolmannen. Onneks ei oo tarvinnu sen naamaa katella enää aikoihin. Mut nyt se mulkku hakee mun siskon huoltajuutta! Voi vitun vittu. Katois vaa johki perseeseen mut ei. Jotai naisia silla on taas kierrossa ja varmaa ihan sen lumoissa. Oijoi. Toivottavasti se joku päivä sais noilta kontulan natseilta mitä ansaitsee..


HUOM: tätä ei pidä ottaa uhkauksena vaan tää on tämmöstä vittuuntuneen tyypin vuodatusta vaan..

Miksi saatananpalvonta on perseestä?Torstai 19.03.2009 12:33

1. Pohjimmiltaan siinä on aina kyse siitä, että joku 20v (tai yli) tahtoo saada 13 kesästä.
2. Uskonnollinen arvojärjestys on kuin sitä, että joku tietää miten 12 metrisen lipputangon saa ehjänä 6 metriseen autotalliin ja samalla muistaa kaikki Harry Potterin tapahtumat.
3. Joillain vaan on aivan liian tylsä elämä…
4. Jos et osaa perustella, aina voit keksiä uskonnon.
5. Uskonto ja rikollisjengit on molemmat perseestä.. ”Siis wow tsiidee kelatkaa mitä näist tulis yhessä!”
6. Jos tahdot vastustaa uskontoa, eroa kirkosta, ÄLÄ liity toiseen.

Listaa saa kasvattaa.

(Huomaa että kohtia 1. 2. 3. ja 4. voi soveltaa myös muihin uskontoihin.)

Lost and confused...Maanantai 24.11.2008 03:02

that true
Im so cruel
and loysy boyfriend
what I do seems so wrong
get all nice with you, and go to another, girl I knew
I know it seems bad
and feels bad too...
Id be so jelous too...
thou what I really want
is a friend thats true
who you can hug and feel so good

but you
you are something more

you so right
more than I can find
you'd be so great

better girlfriend hard to find
thou I hook you

its just cause of you
you hook me too
cause I cant let go
of such treasure as you
for you are more than anyone else
and that makes me feel for you

its was not a lie, it was all true.
everything I said, and felt for you

but not the less it was true, that I went to her and not home
I belive that good guys dont do that

thou its just between friends, its too much to take

for a boy or girlfriend being so jelous
its all wrong

can it even be accept
for friends to be close and hugging
for thou just being friends it still makes one jelous
so yes I maybe I do wrong

feeling good with someone else can be deceiving

thou I like you more, thou being more important, thou being more my type, thou being more I like. still liking someone else is deveicing, causing bad feeling. Thou she is not as good as you.

you are totally right for hating me, and I being wrong of liking you, but I still do and cant help it. Unless you change I'll keep feeling it. For you are too good and cant be without liking you. without feeling for you would be self deveicing.

If Id told you I dont like you anymore and love someone else. I'd be lying to my hearts content.

Does not sound good and not of my will. Not of your will. To make you happy Id wish...but Ive failed! yet again, coutless times... what could I do to give you strength. what could I do to feel you loved. what can I do to feel happy. for that is my will and my goal, which I failed...

well I can confess

I hugged her tonight
more than couple of times

and feel she's a good friend of mine

yet still shes not you

and could not replace you, nor surpass you

its just this. Ive felt the same as you. That this leads us nowhere. That we'd do more better apart. That we cant be together, without hurting each other. And hurting you is not my will.... But still. I feel for you. And cant deny it. I wonder if Id be able to love another girl, when my hearts still holding on to you. Say anything else would be just lying... and self deceiving.

but how can I hold out
if you're my hearts chocen
wouldnt it be just deceiving...
as long as I stay close to you, I wont be deceiving much those other girl
when saying to them I cant date you, its best not to fall for me
since my heart is with you...
but if I let you go, my heart still stays with you
and then I might be deceiving them
Should I be with them. When my heart's still with you
Se oli jotain uutta. Aivan merkittävää. Jotain mitä en ennen ole kokenut. Edes leireillä. Uskomaton hyväksynnän ja yhteyden tunne. Kuin tuhat lonkeroa olisi tarrannut kiinni vetäen syvyyksiin. Säikähdin ja ripuilun vastaan, kunnes huomasin kuinka kellun lämmössä ja hyvässä olossa. Hämmentyneenä ja peloissaan odotin tikarin iskuna. Se tuntui liian hyvältä, kuin seireenin laulun viemänä seurasin peloissani. Vaikka olin varuillani niin väkisinkin hellivä magma sulatti jään ja raudan ympäriltäni. Panssarini hajotessa jokainen tikku ja töytäisy tuntui, palauttaen tietoisuuteni hetkittäin kylmään maailmaan euforisesta leijailustani. Se oli epätodellista satua, hetki jonka tuntuisi kestävän ikuisuuden. Aika jolloin tunnet itsesi täydeksi ja kokonaiseksi. Sinusta pidetään, sinä pidät heistä. Tunne, tila joka jättää mennessään tyhjäksi. Aika joka on tunkeutunut sisääni ja vallannut minut täysin. Ja kun se viedään pois jäljelle jää haikea tyhjyys. Muisto, jota kaivata. Kun mikään muu ei enää merkitse ja sinulta viedään kaikki.

Raukea olo.
Intin helppous verrattuna sivariin on aika suhteellista. Hankitko ensin 1kk mielenkiintoista tietoa ja taitoja kurssikeskuksella, joka on pitkälti puoliksi ohjatun lomakeskuksen kaltainen. Sitten seuraavat 11kk teet mukavaa ja mielekästä työtä hankkimassasi työpaikassa. Työharjoittelua muistuttavassa ympäristössä saat alankokemusta käytännön hommissa. Palkaksi saat 3,8€ päivärahaa ja maksimissaan 12€ ruokarahaa. Yhteensä siis 474€/kk joka maksetaan kahden viikon välein täysin verottomana. Opiskelijan saama vastaava rahasumma on vajaa 300€/kk, josta täytyy suurin osa maksaa pankille myöhemmin takaisin. Sivarin päivärahan noustessa summa nousee jopa 630€/kk. Jos syöt järkevästi, eli et käy ravintoloissa vaan haet kaupasta eineksiä tai valmistat itse ruokasi, pärjäät n. 6€/päivä. Loppu raha jää vapaasti käytettäväksesi haluamiisi mukavuuksiin. Palveluspaikka nimittäin tarjoaa sinulle matkalipun jos asut sopivan matkan päässä (esim. Helsingin sisäinen kausikortti). Lisäksi jokainen palveluspaikka saa 200€ asuinkustannuksiin. Asua voit kuitenkin jopa omassa asunnossasi, jos olet muuttanut sinne vähintään 3kk ennen palvelukseen alkamista. Tällöin jos työpalvelupaikka ei tarjoa asuntoa, eikä se pysty maksamaan asumiskulujasi, kela maksaa asuntosi vuokran. Työpalvelus ei vie elämästäsikään enempää aikaa kuin 7-8tuntia joka arkipäivä. Sinulle jää siis runsaasti vapaa-aikaa töiden jälkeen ja viikonloppuisin käyttää haluamallasi tavalla. Jokainen sivari on myös oikeutettu 18 lomapäivään palvelusajalta. Lisäksi työpalveluspaikka voi antaa maksimissaan 20 kuntoisuuslomapäivää. Vapaatakin riittää siis runsaasti vaikka kesälomalle, jolloin monet paikat pitävät ovensa kiinni ja muukin henkilöstö lomailee. Siviilipalvelus on (tietysti paikasta riippuen) rentoa ja joustavaa vapaiden ja poissa olojen suhteen, jos vain itse olet vastuullinen ja hoidat työsi kunnolla. Siviilipalvelusmies on myös oikeutettu 39 edestakaiseen ilmaiseen matkaan Suomen sisällä. Mikä on melkein joka viikonloppu. Finnkinoonkin pääsee leffoja katsomaan varusmiesalennuksella. Jos nyt verrataan tätä kuuden kuukauden täysipäiväiseen rämpimiseen metsässä hammasta purren 114€/kk aloituspalkalla, niin kumpaankohan sitä vankkaa aatteellista vakaumusta enemmän vaaditaan?

...ja sitten seuraavana aamunaPerjantai 26.09.2008 16:47

Heräsin 8:40 eli yli puoltoista tuntii myöhemmin ku mitä olin kellon laittanu soimaan :D mietin et meenkö suihkuu vai suoraa töihin. Haistelin itteeni. Outoo ku en haissu pahalta. Ni päätin vetästä vaan puhtaat vaatteet niskaan ja suoraan duuniin. Lähetin viestin et myöhästyn. Mut sit ei vitsi ku pääsin bussi pysäkille x) ni sielt tuli joku dokuakka koittaa iskee mua xD "mul on rahaa voisin ostaa sulle tuopin *kaivaalompsan. näyttää rahoi. sit henkkareist syntymävuoden* 69 tiiäks mikä asento se on sängys? sit ollaan sillee" xD semmone vitun hampaaton spurgu xD sanoin et ei meen töihin :D se selitti perään kui se on työtön ja kui se oksens verta ja ambulanssimiehet laitto lisää :D sit se koitti viel vetoo muhun sanomal kui nätit hiukset mul on xD pääsin siit eroo ku bussi tuli :D sit menin istuu nii et laitoin laukun toiselle penkille xP
Vitsi tänään menin jälleen club anviliin lady mooniin ^^ täytyy vaan sanoa että kyllä taas kannatti :) olin ihan SAIRAAN upeeta ^^ krisse tuli myöhäs ja aluks tuntu vähän laimeelt. Mut ku saapu ni piristy. Mentiin sisään alko vähä jänskättää...ja sitten meiltä kysyttiin paperit :D näytetään kai nii nuorilt xD oon vaa 20 ja kris 18. Tampereel se yks tyyppi vaa sano et k näyttäs vanhemmalt ku mä:P juteltii aluks niitä näitä. istumapaikkoja ei enää ollu vaik kello oli jotai vajaa kymmen vast. Sit alettii ottaa drinkkei ;) kokeilla kaikkii. Ja ihan hyviä löytykyn :) caprioshgsiogjf jotain, mangoshot ja mansikkashot oli ihania<3 ja tietty takuuvarma marianne ^^ aluks lähti yhel. sit käytiinkin hakemassa ja kaks. ja sit aika nopeesti peräkkäin haet kahet ja taas kahet :D et ehtii ennen klo 23 ostaa. xD oltii vähä kännis xD mut oli kivaa :) sitä uskals olla enemmän :) mietittii kui pitkä se portsari on :D sanoin 2M ja krisse 2,10M ja ku lopult uskallettiin kysyy se oli 2,06M :D eli K arvas paremmin ^^ ku Juhaki on 2cm ;D vitsi se pelipöydänpitäjä nainen oli kyl ihan hullu :o se oli niin älyttömän näppärä sormistaa. se vaan jotai selas lehtii ja samal leikki niil pelimerkeil. Niinku vaan naps joku ihme liike ja ne kaks erillistä merkkikasaa oli lomittain :o aivan sika taitavaa! krisse näytti kans hyvält ^^ lopult oltii nii kännis et mul alko sormetki puutuu ja päätettii olla ottamat lisää :D K kävi röökil ja sit mentiin tanssii ^^ ja vitsi se UPEETA! ^^ vaik ne ei täl kertaa soittanu electroo, vaan kasari diskoo ^^ arvatkaa vaa ne soitti YOU SPIN ME RIGHT ROUND BABY RIGHT ROUND! ^^ just upee<3 just se biisi mitä ain laileskeltiin ^^ sen lisäks tainted love :) tanssii oli vitsin kivaa :) krisse oli hyvä ^^ välil tuntu et rupeen kangistuu ja väsyy. Aluks tuntu et on niin sika notkee ja rasvattu, parkettien partaveitsi tai jotain :D oli oikeesti niin joustava ja rento. Johtu kai viinast ;D ihme vaikutus silläki. tanssittii vitsi pari tuntii ainaki ^^ oli nii siistii! ^^ krisse oli vitsin hyvä. lopult piti lähtee et pääsis kotiinki viel :D aamulla työt klo 9:00 alkaen xD ja krissellä vika ajotunti klo 8 tjs xP saa nähä mite onnistuu huomen :D uhkailevat lady moonin sivuilla ettei maksa kuin seuraavan työpäivän ;) Mut joo niinku ekal kerral pyysin niiin oon löytäny mun kanta paikan :) ja vaik eka kerta oli ja on aina UPEE. Niin toka kerta oli VIELÄ parempi ! ;):)^^ ens kuussa taas uudestaa pakkopakko :) oi vitsi<3 ehittii sit lähtee sielt just vikal bussil :) Kn oli alunpeirn tarkotus lähtee klo 24 jälkee mut meni klo 01 ;D ehittii just hyvin vikoilla busseilla :) vaik Kn kuski olki kyl aika ikävä ja meinas jättää sen pysäkille ku ei voinu oottaa ees 2sekkaa :( mut se pääs bussii ja toivottavasti kotiin ja mäki pääsin kotiin :) jeee vitsi upeeta ^^<3

http://www.youtube.com/watch?v=CMwdAc1Dzfg kasari disko :D

http://www.youtube.com/watch?v=oEh5pWjcWCg lisää xD

http://www.youtube.com/watch?v=xvlVv4syPtc tää on ehk eniten mun musaa :)
http://www.youtube.com/watch?v=odlXKe2fENM ja tää kans :)
Ongelma: Jos Jeesukseen uskominen on tie pelastukseen, miten käy niille, jotka ovat hyviä ihmisiä, mutta eivät usko Jeesukseen tiedon tai uskon puutteesta, kun äärimmäisen pahakin ihminen voi pelastua?

Ensinnäkin täytyy muistaa, että Jeesus oli kapinallinen ja äärimmäisen käytännöllinen ihminen, jonka mielestä oli silkkaa typeryyttä vaikka jättää aasi kaivoon koko sunnuntaiksi, jos se sinne sattui silloin putoamaan. Myöskin hän vastusti kaikkea syrjintää, paremmuus ajattelua ja ylhäisten pöyhkeilyä. Hänen mielestään arvokkaampaa oli se, mitä tekee sydämmestään, kuin se minkä tekee vain muodon vuoksi. Tämä itsessään jo kertoo siitä, mitä Jeesus tarkoitti, sillä että se pelastuu, joka sydämmessään häneen uskoo. Ettei kyseessä ole niinkään uskon harjoittaminen vaan hänen tiensä seuraaminen sydämmessään, jota oikeastaan itse uskon harjoittamisen pitäisi olla, ainakin pohjimmiltaan. Sillä siitä, että seuraa Jeesuksen tietä sydämmessään, seuraa tietynlainen toiminta, että vaikka ihminen olisi kuinka virheellinen, niin hän on hyvä pohjimmiltaan, sillä hän pyrkii aina hyvyyteen.

Siis mikä tällainen toimintamalli olisi? Mikä olisi tämän kaiken pohjalla? Joka olisi Jeesuksen tie ja keskeisin opetus? Tietenkin rakkaus. Rakkaus kaikkia, kaikkein vähäisintäkin kohtaan. Sillä kun pitää rakkauden sydämmessään, niin tahtoo kaikille pelkkää hyvää. Ja vaikka horjahtaisikin tai joskus vahingossa saisi aikaan pahaa, pysyisi kuitenkin mahdollisimman hyvänä, kun pitäisi rakkauden sydämmessään, sillä tahtoisi kuitenkin muille vain hyvää. Tämä on Jeesuksen tie, jota meidän tulee kulkea.

Entäpä Jumala? Jota tulee rakastaa yli kaiken ja jonka yhteyteen pääsemme seuraamalla Jeesuksen tietä. Perinteisesti Jumalan on ajateltu olevan mies, joka istuu korkeuksissa, tai taivaallinen olento. Mikä on inhimillistä, sillä pyrkiihän ihminen inhimillistämään ja samankaltaistamaan kaiken, jotta sitä olisi helpompi käsitellä. Ihmiskeskeisyys on ihmisille hyvin tavallista ja inhimillistäminen auttaa meitä tuntemaan paremmin yhteyden ajattelun kohteeseen. Meidän on helpompi käsitellä konkreettisia asioita, jotka muistuttavat meitä, kuin abstrakteha asioita, jotka ovat meille tuntemattomia. Kuten teidän on helpompi ymmärtää ajatukseni jos konkretisoin sen esimerkein, sen sijaan että vain puhun abstraktein käsittein. Esimerkiksi ihmisen on helpompi ymmärtää kosketettava, olevainen kynä, kuin vaikka ilma, jota ei voi havaita näkemällä, kuulemalla tai muutenkaan.

Mitä Jeesus siis oikeastaan kertoo meille Jumalasta? Hän kertoo taivaallisesta isästä, ja ymmärtäkää taivas paratiisina, joka kertoo ajasta jolloin ihminen eli pyyteettömästi rakastaen, kuin pieni lapsi joka ei ymmärrä kärsimystä, tai taivaana, josta vesi ja aurinko lankeaa raviten ja synnyttäen elämän. Ja ymmärtäkää isä huoltajana, joka pyrkii huolehtimaan lastensa parhaasta. Jeesus kertoo ettei Jumalaa tarvitse kirkosta etsiä, vaan Jumala on jokaisella kukkulalla, jokaisen kiven alla. Jeesus on myös Jumalan poika, mutta kuitenkin veljemme ja vain yksi meistä. Jumala onkin siis meidän kaikkien isä ja äiti, jonka lapsia olemme ja jonka osa olemme. Jumala on siis kaikkeus, joka on meissä kaikissa. Jeesuksen tie on rakkaus, joka yhdistää meidät kaikki, joka on yhteytemme Jumalaan, joka on tie paratiisiin eli täydelliseen maailmaan. Tie jonka seuraaja ei tule olemaan koskaan vailla rakkautta. Jumalan tie, joka on rakkaus kaikkea, koko luomakuntaa kohtaan.

I am a vampire ;)Torstai 01.11.2007 18:16

You Are A Vampire
You have a real thirst for bliss, and you consider yourself a true hedonist.
And you're not afraid to walk alone in life, if it means getting what you truly crave.
You truly enjoy entrancing people. Not to mention the ensuing pleasures of the flesh.
Your tastes have been called decadent and bizarre. You usually give in to your temptations, no matter how primal

Your greatest power: Your flawless ability to seduce and charm

Your greatest weakness: Human flesh

You play well with: Werewolves

http://www.blogthings.com/whatkindofmonsterareyouquiz