IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

Keskustelua islamistaTorstai 25.06.2009 03:02

Alkoi Lottazk merkintä 31.5.2009

24.06.2009 20:30 <Lottazk> Hyvä että joku edes osaa kommentoida rakentavasti. Olen itsekin lukenut kirjoja islamiin liittyen, ja muutenkin tutkinut asioita hieman syvemmin kuin pelkästään netissä. Tiedän että islamissa on todellakin monia huonoja puolia, mutta esim. nuo raiskaukset liittyvät ennemmin muuhun kulttuuriin kuin islamiin, sillä edes koraani ei käske raiskaamaan. Ja tuolla kirjoituksella en millään lailla yrittänyt puolustaa wtc-iskun tekijöitä, vaan saada ihmisiä avartamaan katsomustaan ja hyväksymään myös
24.06.2009 20:33 <Lottazk> muslimit. Sillä vaikka kritisoisikin uskontoa, mielestäni ihmisiin pitäisi suhtautua yksilöllisesti eikä siten: "moi, ai sä ootki muslimi, no ei sitte mitään"
24.06.2009 20:35 <Lottazk> Ja islam on vanha uskonto, suinkaan kaikki muslimit eivät noudata kaikkia islamin määräyksiä. Kaikkiin kommentteihisi en ehdi nyt vastata.
24.06.2009 20:35 <Lottazk> Osittain olen silti kanssasi samoilla linjoilla.

Aivan totta ihmisiin pitää suhtautua yksilöinä. Ja onhan islamillakin potentiaali kehitty rauhan uskonnoksi. Vaikka kaikki epäoikeuden mukaisuudet eivät olisikaan "oikeaa islamia", niin sitä islam on nykypäivänä. Turha on pohjois-korean kärsiville saarnata kommunismin ihanuudesta. Hieno aatehan se, vaikka sitä käytetään väärin. Luin myös juuri erään diktaattorin itse väsäämästä pyhästä kirjasta, jossa väitetään että maa on tasa-arvoinen ja demokraattinen vaikka ei todellakaan ole, sen mukaan miten me sen käsitämme. Turha heille on silloin saarnata demokratian ja tasa-arvon ihanuudesta kun se tarkoittaa heille julmuuksia ja epäoikeudenmukaisuutta. Joka tapauksessa mitä tarkoitan että vaikka islamista joku löytäisikin vaikka mitä hienoja juttuja, edustaa se maailmaalle julmuuksia, sillä islam on erittäin tärkeä osa sitä kulttuuria ja yhteiskuntaa joka näitä vääryyksiä harjoittaa. Samoin kuin pakanakansat varmasti näkivät kristityt ristiretkeläiset hirviöinä. Ja islamistahan tosiaan siis löytyy paljon kaikkea pahaa, kuten jihad, kyseenalaistamisen kieltäminen ja toisuskoisten vaino yms. Niinkuin löytyy raamatusta sotaa, uhreja ja varoitus järjenpäätelmistä. Löytyyhän kommunismistakin väkivaltainen vallankumous. Kristittyjen osalta onneksi länsimaissa aika laajalti ollaan nostettu jeesuksen armo ja rakkaus olennaiseksi asiaksi joka syrjäyttää vääryydet. Silti senkin uskonnon nimeen tehdään paljon väärää, sillä uskonnot ovat aina siinä mielessä haitallisia, että aina kun ihminen uskoo tietävänsä mitä jumala tahtoo, hän asettaa omien mielipiteidensä taakse jumalan, ja saattaa muuttua siitä syystä erittäin vaaralliseksi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 17:59

Jos olet tehnyt yli 20 näistä olet blondi!!

[ ] Purukumi on tippunut suustasi kun olet puhunut.
[ ] Purukumi on tippunut suustasi kun ET OLE puhunut.
[x] Olet kävellyt päin lasiovea/ikkunaa.
[ ] Olet hypännyt liikkuvasta kulkuvälineestä pois/siihen.
[x] Olet ajatellut jotain hauskaa ja nauranut, niin että muut katsoivat sinua oudosti.

[x] Olet kävellyt päin puuta.
[x] Olet yrittänyt nuolla kyynärpäätäsi.
[x] Et tiennyt, että Aakkoset ja Tuiki Tuiki Tähtönen ovat samat rytmiltään.
[x] Yritit juuri laulaa niitä.

[ ] Olet kompastunut kengännauhaasi ja kaatunut.
[ ] Olet tukehtunut omaan sylkeesi.
[ ] Olet nähnyt Matrixin etkä vieläkään tajua sitä.
[x] Olet/olit blondi.
[ ] Muut ovat sanoneet sinua hitaaksi.

[x] Olet vahingossa saanut jotain syttymään tuleen.
[x] Olet yrittänyt juoda jotain, mutta se onkin tullut nenästäsi.
[x] Olet kuolannut nukkuessasi
[x] Olet nukahtanut tunnilla.
[ ] Kun joku sanoo 'pieru', naurat

[ ] Joskus huomaat, ettet ajattele.
[X] Olet ollut kertomassa jotain, mutta sitten unohdatkin, mikä juttu oli.
[x] Muut kävelevät usein luotasi pois pyöräytellen silmiään.
[ ] Sinua pyydetään usein käyttämään sisäistä ääntäsi ?
[x] Käytät sormia laskiessasi helppoja laskuja, esim. 7 9

[x] Olet syönyt ötökän.
[x] Teet tätä galluppia vaikka sinun pitäisi tehdä jotain tärkeää.
[x] Olet pukenut vaatteita väärin päin.
[X] Olet etsinyt jotain kaikkialta ja tajunnut, ett asia olikin kädessäsi tai taskussasi.

[ ] Olet lähettänyt ketjukirjeitä, koska pelkäsit "jos et lähetä tätä"-kohdan kirousta.
[x] Olet tiputtanut astioita.
[x] Käytät sanaa "fiksu"
[x] Käytät sanaa "makeeta"

[ ] Näet kuolleita ihmisiä ja he ovat ainoat kaverisi.
[ ] Kaverisi eivät kiroile.
[ ] Kallistat päätäsi kun olet hämilläsi.
[x] Olet tippunut tuolilta.

[ ] Yrität maatessasi löytää katosta kuvioita.
[x] Sanot "öö" useita kertoja päivässä.

23

Lajitutkimus: Ihminen 'Muistiinpanot'Tiistai 16.06.2009 13:22

16.6.2009 Miten hassuja me ihmiset ollaan. Hengitämme tarkoituksella myrkkykaasuja ja kutsumme sitä tupakoinniksi. Jotkut sanovat että koska se maistuu hyvältä, toiset sanovat rentoutuakseen. Monet kuitenkin aloittavat hyvin nuorena kaverin painostuksesta, koska se on kovaa, koska se on kiellettyä.

Miten paljon tämä hermostuneisuus johtuu nikotiini riippuvuudesta itsestään? Ovatko tupakoijat herkemmin hermostuvia ihmisiä? Onko varhainen nikotiini riippuvuus vaikuttanut kehoon ja psyykeen niin, ettei ihminen ole kehittänyt itselleen muita keinoja käsitellä stressitilanteita?

Alan uskoa Sin Cityn sanontaan, että kukaan ei todella lopeta, vaan palaa aina kriisi tilanteessa, kun ahdistus ja stressi kasvavat liian suuriksi. Sillä ihminen hakee turvaa tutuista asioista ja tavoista joihin on tottunut. Mutta jos tämä on, ja samalla on totta, että rentouttava vaikutus on vain riippuvuuden itsensä aiheuttamaan, niin eihän lopettaneen palaaminen tupakoimaan pitäisi auttaa, vaan silloin hänen pitäisi huomata, ettei se toimi. Jompikumpi ei siis ole tosi. Paitsi jos itse tapa jo luo rennon ja turvallisen olon.

Kuitenkin tunnen myös ihmisiä, joilla on tapana hermostua. Paniikkihäiriöön asti. Kuitenkaan he eivät ole tarttuneet tupakkaan.

Merkillistä on myös alkoholin käyttö. Kaadamme sisäämme myrkyllistä nestettä sekoittaaksemme hermostomme. Jotkut jälleen väittävät, että se on vaan hyvän makusta, mutta miten lie. Näkisin että syy on lähinnä juuri myrkyllinen vaikutus. Koemme asiat eri tavalla ja toimimme vaistojemme vastaisesti ja pidämme siitä. Voisiko olla että päihteet ovat meille keino irtautua yhteiskunnan ehdollistamista tavoista ja vapauttaa luontainen minämme.

Tulee mieleen joku ambomaan poppamies tai sieniä vetävä shamaani. Olisiko tuolloin ollut tarve irtautua yhteiskunnasta ja vapauttaa luontonsa? Vai onko se sittenkin itse todellisuudesta irtautumista ja kokemuksen hakua. Miksi sitten juuri myrkyt ovat nousseet niin vahvaksi kokemuksen haun lähteeksi.

[Ei aihetta]Maanantai 15.06.2009 15:01Eli jokainen, joka lukee tätä päiväkirjaani (sattumalta tai tarkoituksella) on velvoitettu vastaamaan näihin kysymyksiin. Kaikkein parasta olisi, jos viitsisit kirjoittaa kommenttisi alkuun kysymyksen numeron ja voisin lukea vastauksesi KAIKKIIN kysymyksiin kommentteina päiväkirjastani . Mukavaa ja helppoa, right? Sitten vastattuasi kopsaa tämä omaan päiväkirjaasi ja velvoita muutkin vastaamaan (tai ainakin se henkilö, jolle olet itsekin joutunut vastaamaan), niin kierre jatkuu. :D Comprende? Eikun toimiin sitten vain. :)

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä vai millainen on suhteesi minuun?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Mikä on paras ja pahin luonteenpiirteeni?
05. Uskaltaisitko halata minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?
24 teesiä rajoittamatonta humanitääristä maahanmuuttoa vastaan:

(Huom! Termi "maahanmuutto" seuraavassa tekstissä tarkoitaa nimenomaan rajoittamatonta humanitääristä massamaahanmuuttoa. Ei siis työperäistä maahanmuuttoa tai YK:n pakolaiskriteerit täyttävien henkilöiden tuloa. Lista ei ole minun tekemäni, vaan lainausta, linkki jutun lopussa).

"1. MAAHANMUUTTO AIHEUTTAA RASISMIA.

On tunnettu tosiasia ja ihmisluontoon olennaisesti kuuluva seikka, että kovin erilaiset kulttuurit eivät sulata toisiaan, koska ihmisyhteisöt haluavat elää omien arvojensa ja tapojensa mukaan. Seurauksena on ristiriitatilanne, mistä muiden ongelmien ohella aiheutuu rasismia, niin kantaväestöön kuin maahanmuuttajiin kohdistuvaa.

2. MAAHANMUUTTO TUHOAA SANANVAPAUDEN.

Länsimaissa sananvapaus on perinteisesti ollut korkeimpien arvojen joukossa ja osittain sen ansiosta kyseiset yhteiskunnat ovat kyenneet kehittämään ihmisoikeuksia ja hyvinvointia. Nyt maahanmuutto on rapauttanut tuota vapautta esimerkiksi siten, ettei maahanmuuttoon liittyvistä ongelmista saisi puhua. Maahanmuuttajien tekemien rikosten tiedottamisestakin on langetettu oikeudessa tuomioita. Lehdistökin pyytelee ulkomaita myöden anteeksi vapauttaan.

3. MAAHANMUUTTO ROMAHDUTTAA HYVINVOINTIVALTION.

Maahanmuuttajat maksavat Suomessa yhteiskunnalle satoja miljoonia euroja vuodessa ja summa vain kasvaa. Samaan aikaan maahanmuuttajat tuottavat verorahoja äärimmäisen vähän. Kun maahanmuuttajien määrä kasvaa tarpeeksi, emme enää kykene rahoittamaan palveluja. Jo nyt on karsittu välttämättömiä toimintoja. Meidän on valittava joko hyvinvointivaltio tai maahanmuuttovaltio. Samaan maahan ne eivät mahdu.

4. MAAHANMUUTTO HEIKENTÄÄ NAISTEN OIKEUKSIA.

Maahanmuuttajat tulevat usein kulttuureista, joissa naisen asema on vaivoin kotieläimen tasolla; tietyissä tilanteissa aviomiehellä katsotaan jopa olevan oikeus tappaa vaimonsa. Mukanaan maahanmuuttajat tuovat nämä arvonsa ja se heijastuu yhteiskuntaamme varsinkin kun maahanmuuttajat luovat omalakisia yhteisöjään.

5. MAAHANMUUTTO LISÄÄ TYÖTTÖMYYTTÄ.

Maahanmuuttajista tuottavassa työssä käy vain vähäinen osa. Valtaosa päätyy paisuttamaan työttömyyslukuja. Tämä kaikki maksaa Suomelle valtavasti ja heikentää palveluja. (Lisäksi humpuukihumanitäärinen maahanmuutto ei näy työttömyystilastoissa, koska monikulttuuripersoonat ovat melkoisen pitkälle työvoiman ulkopuolella. Työttömyystilastossa näkyvät vain työttömät työnhakijat, mutta jos ei hae töitä, ei näy.)

6. MAAHANMUUTTO TUO FASISMIN EUROOPPAAN.

Suuri osa humanitäärisestä maahanmuutosta tulee maista, joissa kannatetaan uskonnon varjolla fasismia: joukkoteloituksia, toisuskoisten tappamista, sananvapauden tukahduttamista sekä lietsotaan oman ryhmän ylemmyyttä pitäen muita ihmisiä saastaisina ja eläimen kaltaisina.

7. MAAHANMUUTTO TUHOAA DEMOKRATIAN.

Massiivisella maahanmuutolla ei ole kansan tukea, eikä poliittinen eliitti edes uskalla sitä kysyä. Tässä kävellään kansan tahdon yli. Ihmiset eivät saa demokraattisesti sanoa mielipidettään, heiltä ei kysytä lupaa maahanmuuton vaatimiin kalliisiin miljoonaprojekteihin, kantaväestöltä saatetaan esimerkiksi evätä pääsy uimahalliin jonakin päivänä, vaikka halli on avoinna joka päivä maahanmuuttajille.

8. MAAHANMUUTTO HEIKENTÄÄ HUOLTOSUHDETTA.

Huoltosuhde, eli veronmaksajien määrä suhteessa etuuksien nauttijoihin muuttuu maahanmuuton myötä siten, että yhä harvempien on kustannettava eläminen yhä useammalle. Maahanmuuttajat eivätä muuta huoltosuhdetta edullisemmaksi, koska heidän keskuudessaan ylivoimainen enemmistö on tukien nauttijoita. Maahanmuuttajat eivät myöskään poista työvoimapulaa, koska heillä ei ole ammattitaitoa eikä kielitaitoa ja koska valtava joukko heistä on työttöminä. Maahanmuutto tietää veronkorotuksia.

9. MAAHANMUUTTO HEIKENTÄÄ LASTEN OIKEUKSIA.

Monissa maahanmuuttajakulttuureissa lapsia pahoinpidellään ja sorretaan törkeästi. Heidät saatetaan pakkonaittaa vaikkapa 10-vuotiaina, heidän sukuelimensä usein silvotaan vauvaiässä ja saattaapa isä tappaa tottelemattoman lapsensa - kunniansa vuoksi. Kun maahanmuuttajia on kylliksi, tällaiset tavat saavat aseman Suomessakin ja se heijastuu myös suomalaisten lasten arkeen.

10. MAAHANMUUTTO LISÄÄ VÄKIVALTAA JA TURVATTOMUUTTA KADUILLA.

Monet maahanmuuttajaryhmät eivät sopeudu Eurooppaan ja sen kulttuuriin. He alkavat muodostaa slummeja, jossa alkavat noudattaa omia lakejaan. Muuan muassa Ruotsissa maahanmuuttajanuoret ovat systemaattisesti ottaneet ruotsalaiset ryöstöjen, raiskausten ja pahoinpitelyiden kohteeksi. Joissakin maahanmuuttajalähiöissä Ruotsissa vallitsee viidakon laki eikä palokunta uskalla mennä enää kyseisiin paikkoihin sammuttamaan tahallaan sytytettyjä tulipaloja, eikä poliisikaan uskalla mennä paikalle kuin saattueessa tai tarkoitukseen hankituilla hyökkäysvaunuilla. Monet valkoiset eivät enää uskalla liikkua kaupungilla illalla.

11. MAAHANMUUTTO VARASTAA KEHITYSMAIDEN TULEVAISUUDEN.

Turvapaikkaa hakevat monesti juuri varakkaimmat ja koulutetuimmat kehitysmaiden ihmiset, sillä ihmiskauppias saattaa veloittaa matkasta Europpaan monen vuoden palkkaa vastaavan summan. Ottamalla näitä ihmisiä vastaan varastamme kehitysmailta heidän parhaimman väestönsä, joka voisi rakentaa näitä maita. Silti nämä ihmiset jäävät usein Euroopassa sosiaalituella eläjiksi, koska heillä ei ole kielitaitoa tai eurooppalaista koulutusta.

12. MAAHANMUUTTO KIIHDYTTÄÄ ILMASTONMUUTOSTA.

Kun kehitysmaassa ihmisen hiilijalanjälki on vain muutama prosentti hänen jalanjäljestään Euroopassa, voimme todeta, että massamaahanmuutto länsimaihin tuo ilmakehään saasteita lisää miljoonia ja miljoonia tonneja vuosittain. Maahanmuutto tuhoaa luonnon ja ilmaston.

13. MAAHANMUUTTO RAHOITTAA IHMISKAUPPIAITA.

Maahanmuutto on hyvä bisnes paitsi suomalaisille sosiaali-ihmisille ja erilaisille suvaitsevaisuusprofeetoille, myös kansainvälisille ihmiskauppiaille, jotka vuosittain ottavat kehitysmaalaisilta miljoonia ja miljoonia euroja palkkioita siitä, että nämä saavat laittoman matkan Eurooppaan. Usein esimerkiksi afrikkalainen suku on vuosia kerännyt työllään sen verran, että yksi heistä pääsee yrittämään Eurooppaan. Jos hän onnistuu saamaan turvapaikan, hän pyrkii saamaan mahdollisimman monta sukulaistaan niinikään Eurooppaan sosiaaliturvan piiriin. Ja afrikkalaiset suvut köyhtyvät, samoin Eurooppa. Mutta ihmiskauppias rikastuu, eikä hänen tarvitse välittää matkalla kuolleista.

14. MAAHANMUUTTO LISÄÄ RIKOLLISUUTTA.

On kiistaton fakta monesta maasta, että maahanmuutto lisää rikollisuutta. Jotkut maahanmuuttajaryhmät tehtailevat rikoksia jopa monikymmenkertaisesti kantaväestöön nähden. Lisäksi tulevat käytännössä uudet rikostyypit kuten joukkoraiskaukset ja kunniamurhat. Rikollisuus tulee meille kalliiksi ja se luo turvattomuutta. Poliisilla on jo nyt resurssipula.

15. MAAHANMUUTTO TUHOAA KULTTUUREITA.

Kulttuurit kukoistavat parhaiten omissa lokeroissaan ilman, että niitä uhataan, painostetaan tai syrjitään vierailla vaikutteilla. Eurooppalainen kulttuuri joutuu yhä ahtaammalle. Esimerkiksi kaikista pankeista ei saa enää säästöpossuja, koska ne loukkaavat muslimeja, Suvivirtta ei saa laulaa kouluissa, koska sekin on loukkaavaa ja niin edelleen. Myös tulijan kulttuuri joutuu paineeseen. Prosessissa niin maahanmuuttajan kuin tulomaankin kulttuuri vahingoittuu ja joutuu konfliktiin. Aidosti rikastuttavat kulttuurivaikutteet voidaan omaksua vaikkapa internetin kautta tai ostamalla etnistä musiikkia. Väestöä ei tarvitse siirtää tänne.

16. MAAHANMUUTTO YLLÄPITÄÄ KURJUUTTA KEHITYSMAISSA.

Paitsi että aivovuoto vie kehitysmaista parhaimman aineksen, väestön pakeneminen kurjistaa köyhiä maita myös sikäli, että paikalliset eivät viitsi enää yritää kun aina voi paeta Länteen. Myös demokratiaprosessi jää alkamatta, koska ihmisoikeuksista kiinnostuneet eivät jää paikan päälle vaatimaan muutosta, vaan häipyvät Eurooppaan etsimään aineellista hyvää. Kehitysmaiden diktaattorit ovat tyytyväisiä kun heidän vastavoimansa muuttaa Eurooppaan häiritsemästä.

17. MAAHANMUUTTO UHKAA ETNISIÄ VÄHEMMISTÖJÄ.

Valkoiset ihmiset ovat pieni vähemmistö Maapallolla. He ovat vaarassa tallautua kehitysmaalaisten paljouteen aivan pian. Jo nykyisen maahanmuuttajapopulaation on laskettu pääsevän enemmistöön Suomessa vuosisadan vaihteessa. Tänään syntyvät lapsemme voivat nähdä Suomen, jossa suomalaiset ovat vähemmistönä. Kuka puolustaa suomalaisia ja suomalaista kulttuuria, jos annamme maamme pois? Vain suomalaiset voivat säilyttää suomalaisuutta - edellyttäen, että heillä on siihen oma maa. Maahanmuutto uhkaa tehdä kaikista Euroopan maista monietnisiä sulatusuuneja niin, ettei pian tiedä, onko Ranskassa vaiko Suomessa. Maahanmuutto on siis kulttuurin moninaisuuden vihollinen numero yksi.

18. MAAHANMUUTTO AIHEUTTAA KONFLIKTEJA JA MELLAKOITA.

Käytäntö on osoittanut, että monikulttuurisuus on toimimaton, naiivi utopia. Saksan liittokansleri sanoi, että monikulttuurisuuskokeilu on epäonnistunut. Monietnisyys aiheuttaa usein katuväkivaltaa, mellakoita, joukkotappeluita, kivityksiä, autojen polttamista ja liikkeiden ryöstämistä jokapäiväisten puukotusten ja raiskausten lisäksi. Syistä voidaan kiistellä, mutta ongelmat eivät poistu; ne ovat osa monikulttuuria.

19. MAAHANMUUTTO LUO SOSIAALISTA KURJUUTTA.

Maahanmuutto luo köyhyyttä, väkivaltaa ja turvattomuutta. Se luo ghettoja, katujengejä ja kaikenlaista sosiaalista kurjuutta. Se on monin paikoin Eurooppaa jo luonut arjesta helvetin: muistakaamme vaikkapa Ranskan ja Ruotsin lähiöt, jotka ovat kuin kolmannesta maailmasta.

20. MAAHANMUUTTO ESTÄÄ KEHITYSMAIDEN AUTTAMISTA.

Yksi turvapaikanhakija Euroopassa saattaa maksaa veronmaksajille useita kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Näitä turvapaikanhakijoita on Euroopassa kymmenin tuhansin ja lisää tulee. Samoilla rahoilla kustannettaisiin kehitysmaissa miljoonille koulutus tai tehtäisiin tuhansia kaivoja, hankittaisiin tonneittain lääkkeitä ja niin edelleen. Lisäksi jo olemassaolevat maahanmuuttajat aiheuttavat miljardien kulut. Kaikella tällä muutettaisiin monta köyhää maata paratiiseiksi sen sijaan, että nyt ylläpidämme samoilla rahoilla liekehtiviä ghettoja Euroopassa.

21. MAAHANMUUTTO LIETSOO ETNISIÄ KONFLIKTEJA EUROOPASSA JA RIKKOO OIKEUSJÄRJESTYSTÄ.

Ruotsalainen maahanmuuttajanuoriso on jo sanonut käyvänsä sotaa ruotsalaisia vastaan. Sovittamattomat etniset ja kulttuuriset ristiriidat johtavat konflikteihin ja maahanmuuttajajoukkojen kasvaessa ne lopulta uskaltavat haastaa länsimaiset arvot paitsi puhein, myös väkivallalla. Osassa Britanniaa on jo käytössä islamilainen sharia-laki, joka on kaikin tavoin länsimaisen ihmisarvokäsityksen vastainen. Useat maahanmuuttajaryhmät eivät halua sopeutua tai neuvotella. Heidän uskonnolliset johtajansa lietsovat maailmavalloitusta suuren syntyvyyden ja miekan turvin. He vain odottavat, että kantaväestö joutuu vähemmistöön.

22. MAAHANMUUTTO LUO SENSUURIYHTEISKUNNAN.

Jo nyt tiedonvälitys on vääristynyt ja sensuroitunut maahanmuuton vuoksi. Kantasuomalaisten isänmaallisia näkemyksiä ei päästetä julkisuuteen, paitsi silloin, kun tarkoituksena on paheksua heitä rasisteina. Jos suomalainen mies tönäisee somalityttöä, siitä kirjoitellaan valtalehdissä sivukaupalla monta päivää. Kun maahanmuuttaja raiskaa tai ryöstää kantaväestöön kuuluvan, se tuskin mainitaan ja ainakin tekijän etninen tausta sensuroidaan, vaikka se helpottaisi syyllisen etsintää. Rikostilastoja sensuroidaan. Lehtiuutisia sensuroidaan. Mielipiteitä sensuroidaan. Kaikki siksi, että maahanmuuton todellisuudesta pystyttäisiin antamaan valheellinen, positiivinen mielikuva. Neuvostoliitto on saanut jatkajan, se on monikulttuurinen Eurooppa.

23. MAAHANMUUTTO LUO TERRORISMIA.

Terroristijärjestöt käyttävät maahanmuuttoa väylänä kehittyneisiin maihin. Poliisi on paljastanut Euroopassa useita terroristisoluja ja näiden suunnitelmia. Kuitenkaan ei kaikkia terroristien suunnitelmia olla kyetty paljastamaan. Esimerkiksi Britanniassa ja Espanjassa lukuisat ihmiset ovat menettäneet henkensä terrori-iskuissa. Lisäksi yksittäiset, uskonnolliseen fanatismiin sitoutuneet maahanmuuttajat ovat suorittaneet ideologisia murhia maanosassamme.

24. MAAHANMUUTTO POLKEE PALKKOJA.

Maahanmuutto kurjistaa tavallisen työläisen asemaa. Vaikka verrattain pieni osa maahanmuuttajista työskenteleekin - ainakaan laillisesti - osa heistä polkee palkkoja ja vie näin toimeentulon kantaeurooppalaisilta. Lisäksi työnantajat voivat tarjota surkeita palkkoja kun työvoiman tarjonta kasvaa koko ajan. Lisäksi monia maahanmuuttajia työskentelee myös pimeästi ja usein maanmiehensä hyväksikäyttämänä. Tämä vähentää suomalaisten yritysten kilpailumahdollisuuksia ja työtilaisuuksia varsinkin ravintola-alalla.


Edellä sanotun valossa on selvää, ettei humanitäärisellä maahanmuutolla ole hyötyjä. Vaikka joku tuntisikin mukavan ja työssäkäyvän maahanmuuttajan, yksittäistapaus ei muuta mitään. Suuressa mittakaavassa, eurooppalaisessa todellisuudessa maahanmuutto on maanosallemme valtava uhka taloudellisella, sosiaalisella, demokraattisella, humanistisella ja kulttuurillisella tasolla. Maahanmuuton uhka Euroopalle on moninverroin suurempi, todellisempi ja nopeampi kuin pelätty ilmastonmuutos."

Muokattu. Alkuperäinen teksti osoitteessa:

http://hommaforum.org/index.php/topic,7513.0.html

Pari virhettä vaan löysin tekstistä: 1. Joukkoraiskaus ei ole uusi rikostyyppi vaan sitä on harjoitettu aiemminkin mitä julmimmin tavoin. 2. Ainakaan suomessa ei sensuroida tekijän etnistä taustaa, vaan kyllä se mainitaan kaikissa "poliisi etsii" uutisissa ja yleensä myös muissakin uutisissa.

Raamatun epäkohtia :'DTorstai 28.05.2009 02:24

Epäkohtia:


2. Aik. 7:5, 8-9 -- Raamattu ilmoittaa kuningas Salomon uhranneen 22 000 härkää ja 120 000 lammasta yhdessä viikossa. Tämä merkitsee hänen teurastaneen yli 845 eläintä tunnissa, yli 14 eläintä minuutissa, tauotta seitsemän vuorokauden ajan.

1. Moos. 7:2-4,10 ilmoittaa Nooan keränneen arkkiinsa seitsemässä päivässä vähintään yhden parin jokaisesta eläin-, lintu- ja hyönteislajista. Eri lajeja löytyy maailmasta, hyönteislajit mukaanlukien, noin 10 miljoonaa. Otettaessa kaksi yksilöä per laji, lastattavien organismien määräksi tulee 20 miljoonaa, mikä merkitsee, että arkkiin lastattiin melkein 2000 yksilöä minuutissa, yli 30 yksilöä sekunnissa, arkin yhdestä ainoasta ovesta, yötä päivää seitsemän vuorokauden ajan.

Sitkeä kansa? Ensin amalekilaiset tuhotaan täydellisesti, 'vihkien kaiken kansan tuhon omaksi miekan terällä' (1. Sam. 15:3,7-8), vähän tämän jälkeen amalekilaiset tuhotaan täydellisesti toistamiseen, 'jättämättä yhtään miestä tai naista henkiin' (1. Sam. 27:8-9). Miltei heti sen jälkeen, kun amalekilaiset on 'hävitetty täysin' jo kahdesti, ilmoittaa Raamattu amalekilaisten suorittaneen tuhoisan ryöstöretken Siklagiin (1. Sam. 30:1), jonka seurauksena Daavid hävittää heidät kolmannen kerran (1. Sam. 30:17-18).


Sitten tasa-arvoa:


5. Moos. 22:13-21 "Jos joku on ottanut vaimon ja yhtynyt häneen, mutta sitten hylkii häntä ... ja sanoo:
Minä otin tämän naisen vaimokseni, mutta kun ryhdyin häneen, en tavannut hänessä neitsyyden merkkiä ...
(20) Jos syytös on tosi, jos tytössä ei tavattu neitsyyden merkkiä, silloin vietäköön tyttö isänsä talon ovelle,
ja kaupungin miehet kivittäkööt hänet kuoliaaksi."

3. Moos. 21:16-23 "Ja Herra puhui Moosekselle sanoen: .. Älköön lähestykö kukaan, jossa on joku
vamma, älköön kukaan sokea tai ontuva, kukaan kasvoiltaan tahi jäseniltään muodoton, jalkansa tai
kätensä taittanut, kyttyräselkäinen tai surkastunut, silmävikainen tai ihotautinen tai rupinen tai
kuohittu. .. Älköön hän tulko esiripun luo älköönkä lähestykö alttaria, koska hänessä on vamma, ettei hän häpäisisi minun pyhäkköäni."

1. Moos. 38:8-10 -- Jumala surmaa miehen siksi, että mies kieltäytyy siittämästä lasta hänen veljensä leskiintyneen vaimon kanssa.


Yllättävä paljastus:

Oliko Jeesus itse Saatana? Saatana, jonka lempinimi Lucifer merkitsee "valontuojaa" tai "kointähteä", kuvataan Raamatussa "kointähtenä", joka toivoo "nousevansa taivaaseen" (Jes. 14:12-13). Yllättävänä käänteenä Jeesus, joka tässä vaiheessa on noussut taivaaseen, paljastaa silti Raamatun lopussa: "Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti" (Ilm. 22:16).


http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam3....

Näit on hyvä kysellä riparil :D

-Kopioitu-

Ei perkele saatanaPerjantai 15.05.2009 22:58

Okei on yks mies. Afgaani mielipide pakolainen. Se on semmonen tyyppi et huhhuh. Varmaan on pahempiaki tyyppejä, mut paskimmasta päästä. Ensiks vaikka. Se on saatananmoinen varas. Se pölläs kerranki sairaalan näytteen ottohuoneesta tussin jol niille näitte purkeille kirjotetaan. Ku se asu tääl ni se roudas tänne ain jotai kännyköit. Hienoi ja kalliit ja mitä se kävi päivisin tekee? Katusoittamassa. Varmaan kuule tienas niin paljon et osti ne ihan itte. Tais joku kellokin tulla kerran. Selväähän se on et se varasti kamaa. Niinhän ne poliisitki sano ku oli yks poke saanu sen kiinnikki. Mutta liekö ollu tarpeeks todisteit.

Seuraavaks. No on patologinen paskanpuhuja. Kerran ku sen känny meni vahingos päälle baaris, niin kuuli ku se selitte jollekki naiselle et hän on kiinalainen chong, sinkku, asuu yksin ja kaikkee. Myöhemmin ku tiedusteltiin nii eihän hän ollu ees baarissa käyny. Eikä ollu muuten ainoo kerta. Valenimiä ja kansallisuuksiahan se käyttää ku se naisia huijjaa. Erityisesti se tykkää naisista joiden miehet on kohdellu niitä huonosti. Niille se voi esittää jotai ritarii ja kylhän kaikki uskoo. Sen verran vakuuttava paskanpuhuja se on et sossun täditki on ihan polvillaan tukia myöntämässä. Mikään ei myöskään ole ikinä hänen vikansa eikä hän tee mitään pahaa. Hänhän on täydellinen. Jos sille jotai sanoo niin se suuttuu, kieltää ja syyllistää. Viimeseen saakka. Paskaa se kuitenki muista puhuu ku tilaisuus tulee. Heti on ummet ja lammet lavertelemassa perhetukeen kuinka huono äiti mun mutsi muka on. Sen se kyl kieltää et se kävi täällä luvatta. Tunkeutu meiän kotiin. Eikä meil kyl oo todisteitakaan. Jotain se täältäki on kyl pölliny. En ny muista mitä. Oiskoha ollu joku sormus tai kännykkä.

Huumeita se on kanssa diilannu. Poliisin vasikkanaki ollu. Meki löydettiin sen taskusta joskus aineita. Ja sehän on kyl sellane raukka et poliisin edes se lavertelee kaiken muista, ei siks et ois hyvä tyyppi vaan siks et on niin raukka.

Yks tapaus oli. Ku yhel nuorel naisel ei yöl ollu rahaa bussilippuun. No meiän ritari lainas. Itiksee ku ne pääs ni tää ritari sit rupes vaatimaan rahojaan. No muija ei viittiny kahta kymppii antaa yhest bussilipust. No meiän hyväntekijä sit päätti et jos ei rahalla niin maksu hoidetaan sit seksil. Nainen tajus aika pian et pakoo kantsii juosta, mut ei päässy. Se sai sen kii, kaato maahan ja hakkas. Onneks ei sen enempää ku ohikulkijat huomas sen.

Lopulta se pääty linnaan. Mut ei ennen seuraavaa juttuu. Se tapas jonku muijan baaris. Ne kai veti jotai kamaa. Sit ne meni sen muijan kämpille, jos meiän sankari raiskas sen. Oikeudessa hän ei tietenkää ollu tehny mitään pahaa eikä mikään OIKEESTAAN ollu hänen vikansa. Sai se sitte vuoden tuomion ja vähän ehdonalasta perään. Linnassa sai hankittuu lihaksii ja uusii kontaktei. Nyt se sit asuu tos meiän lähel ja sama meininki jatkuu. Polkupyöriä sil oli kaks jo ja sossu kustans kolmannen. Onneks ei oo tarvinnu sen naamaa katella enää aikoihin. Mut nyt se mulkku hakee mun siskon huoltajuutta! Voi vitun vittu. Katois vaa johki perseeseen mut ei. Jotai naisia silla on taas kierrossa ja varmaa ihan sen lumoissa. Oijoi. Toivottavasti se joku päivä sais noilta kontulan natseilta mitä ansaitsee..


HUOM: tätä ei pidä ottaa uhkauksena vaan tää on tämmöstä vittuuntuneen tyypin vuodatusta vaan..

Miksi saatananpalvonta on perseestä?Torstai 19.03.2009 12:33

1. Pohjimmiltaan siinä on aina kyse siitä, että joku 20v (tai yli) tahtoo saada 13 kesästä.
2. Uskonnollinen arvojärjestys on kuin sitä, että joku tietää miten 12 metrisen lipputangon saa ehjänä 6 metriseen autotalliin ja samalla muistaa kaikki Harry Potterin tapahtumat.
3. Joillain vaan on aivan liian tylsä elämä…
4. Jos et osaa perustella, aina voit keksiä uskonnon.
5. Uskonto ja rikollisjengit on molemmat perseestä.. ”Siis wow tsiidee kelatkaa mitä näist tulis yhessä!”
6. Jos tahdot vastustaa uskontoa, eroa kirkosta, ÄLÄ liity toiseen.

Listaa saa kasvattaa.

(Huomaa että kohtia 1. 2. 3. ja 4. voi soveltaa myös muihin uskontoihin.)

Lost and confused...Maanantai 24.11.2008 03:02

that true
Im so cruel
and loysy boyfriend
what I do seems so wrong
get all nice with you, and go to another, girl I knew
I know it seems bad
and feels bad too...
Id be so jelous too...
thou what I really want
is a friend thats true
who you can hug and feel so good

but you
you are something more

you so right
more than I can find
you'd be so great

better girlfriend hard to find
thou I hook you

its just cause of you
you hook me too
cause I cant let go
of such treasure as you
for you are more than anyone else
and that makes me feel for you

its was not a lie, it was all true.
everything I said, and felt for you

but not the less it was true, that I went to her and not home
I belive that good guys dont do that

thou its just between friends, its too much to take

for a boy or girlfriend being so jelous
its all wrong

can it even be accept
for friends to be close and hugging
for thou just being friends it still makes one jelous
so yes I maybe I do wrong

feeling good with someone else can be deceiving

thou I like you more, thou being more important, thou being more my type, thou being more I like. still liking someone else is deveicing, causing bad feeling. Thou she is not as good as you.

you are totally right for hating me, and I being wrong of liking you, but I still do and cant help it. Unless you change I'll keep feeling it. For you are too good and cant be without liking you. without feeling for you would be self deveicing.

If Id told you I dont like you anymore and love someone else. I'd be lying to my hearts content.

Does not sound good and not of my will. Not of your will. To make you happy Id wish...but Ive failed! yet again, coutless times... what could I do to give you strength. what could I do to feel you loved. what can I do to feel happy. for that is my will and my goal, which I failed...

well I can confess

I hugged her tonight
more than couple of times

and feel she's a good friend of mine

yet still shes not you

and could not replace you, nor surpass you

its just this. Ive felt the same as you. That this leads us nowhere. That we'd do more better apart. That we cant be together, without hurting each other. And hurting you is not my will.... But still. I feel for you. And cant deny it. I wonder if Id be able to love another girl, when my hearts still holding on to you. Say anything else would be just lying... and self deceiving.

but how can I hold out
if you're my hearts chocen
wouldnt it be just deceiving...
as long as I stay close to you, I wont be deceiving much those other girl
when saying to them I cant date you, its best not to fall for me
since my heart is with you...
but if I let you go, my heart still stays with you
and then I might be deceiving them
Should I be with them. When my heart's still with you
Se oli jotain uutta. Aivan merkittävää. Jotain mitä en ennen ole kokenut. Edes leireillä. Uskomaton hyväksynnän ja yhteyden tunne. Kuin tuhat lonkeroa olisi tarrannut kiinni vetäen syvyyksiin. Säikähdin ja ripuilun vastaan, kunnes huomasin kuinka kellun lämmössä ja hyvässä olossa. Hämmentyneenä ja peloissaan odotin tikarin iskuna. Se tuntui liian hyvältä, kuin seireenin laulun viemänä seurasin peloissani. Vaikka olin varuillani niin väkisinkin hellivä magma sulatti jään ja raudan ympäriltäni. Panssarini hajotessa jokainen tikku ja töytäisy tuntui, palauttaen tietoisuuteni hetkittäin kylmään maailmaan euforisesta leijailustani. Se oli epätodellista satua, hetki jonka tuntuisi kestävän ikuisuuden. Aika jolloin tunnet itsesi täydeksi ja kokonaiseksi. Sinusta pidetään, sinä pidät heistä. Tunne, tila joka jättää mennessään tyhjäksi. Aika joka on tunkeutunut sisääni ja vallannut minut täysin. Ja kun se viedään pois jäljelle jää haikea tyhjyys. Muisto, jota kaivata. Kun mikään muu ei enää merkitse ja sinulta viedään kaikki.

Raukea olo.