IRC-Galleria

Sorin

Sorin

Kaikkien puolustaja

Selaa blogimerkintöjä

xD ei vitsi tälläst maailmallaMaanantai 29.03.2010 14:59

1. Libanonissa miehet saavat vapaasti harrastaa seksiä eläinten
kanssa, mutta eläinten on oltava naaraita. Seksuaalisesta
kanssakäymisestä urospuolisen eläimen kanssa on rangaistuksena
kuolema. (Mitä järkeä...?)

2. Bahrainissa mieslääkäri saa tutkia laillisesti naisen sukupuolielimiä, muttei saa katsoa niihin suoraan tutkimuksen aikana. Hän voi vain nähdä niiden heijastuksen peilistä. (Saa toivomaan ettet tarvitse leikkausta!)

3. Muslimit eivät saa katsoa ruumiin sukuelimiä. Tämä koskee myös hautausurakoitsijoita: sukupuolielimet on peitettävä kivellä tai puunkappaleella koko ajan. (Siis kivellä?!)

4. Indonesiassa rangaistuksena masturboinnista on mestaus. (Rankkaa!)

5. Guamissa on miehiä, joiden kokopäivätyönä on maata nuorien neitsyiden kanssa, jotka maksavat heille palveluksesta harrastaa kanssaan seksiä ensimmäistä kertaa... Syy? Guamin lain mukaan neitsyet eivät saa mennä naimisiin. (Hetkinen, mietitäänpä nyt... Onko koko maailmassa MITÄÄN työtä, joka olisi edes LÄHELLÄ tätä...?)

6 . Hong Kongissa petetty vaimo saa tappaa laillisesti petollisen miehensä, mutta saa tehdä sen vain paljain käsin. Miehen rakastajatar, sitä vastoin, saadaan tappaa millä tavoin vain. (Ah, oikeutta!)

7. Paljasrintaiset myyjättäret ovat laillisia Liverpoolissa, Englannissa mutta vain trooppisia kaloja myyvissä kaupoissa. (Niinpä tietysti!)

8. Calissa, Kolumbiassa nainen saa harrastaa seksiä vain aviomiehensä kanssa. Kun tämä tapahtuu ensi kertaa, naisen äidin on oltava mukana makuuhuoneessa todistamassa aktia. (Tämä lisää kyllä suorituspainetta, jos mikä...!)

9. Santa Cruzissa, Boliviassa, on laitonta miehen harrastaa seksiä samaan aikaan naisen ja tämän tyttären kanssa. (siis oliko tämä heille kyllin iso pulma, jotta sitä varten piti säätää oikein laki?)

10. Marylandissa, USA:ssa on laitonta myydä kondomeja automaatista yhtä poikkeusta lukuunottamatta: Ehkäisyvälineitä voidaan myydä automaatista vain "paikoilla, joissa alkoholituotteita myydään. Käytettäväksi myyntialueella." (Onpa tämä hieno maa. Ei tosin Guamin veroinen kuitenkaan...)

http://juhanjorinat.blogspot.com/2008/12/manne-oli-menossa-kauppaan-ja-tapasi.html
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010031911325567_uu.shtml

Björn Wahlroos: Kehitysavun voisi lopettaa
Perjantai 19.3.2010 klo 10.49

Talousvaikuttaja Björn Wahlroos esittää kehitysavun lopettamista yhtenä mahdollisena keinona Suomen talouden tasapainottamiseen.

Sampo-konsernin hallituksen puheenjohtaja Wahlroos kuvailee Suomen Kuvalehden haastattelussa kehitysapua rahan heittämiseksi Kankkulan kaivoon.

Hänen mukaansa 50 vuoden jälkeen olisi aika myöntää, että avun antaminen ei ole tuottanut toivottua tulosta.

Wahlroos viittaa asiantuntijanäkemyksiin, joiden mukaan apu on vain pitkittänyt köyhyysongelmaa ja lisännyt korruptiota sekä kehitysmaiden riippuvuutta teollisuusmaista.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010031911325567_uu.shtml

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Björn+Wahlroos+säästäisi+valtion+menoja+lopettamalla+kehitysavun/1135254815670

http://www.doingbusiness.org/documents/Does_Foreign_Aid_Help.pdf

Netin miljoonat rikollisetLauantai 13.03.2010 02:03

Olet juuri ostanut uuden Lady Gagan uusimmat albumin ja luukutat levyn lempi hittiäsi antaumuksella. Haluat myös ystäväsi kuulevan biisin, joten vaivattomasti siirrät raidan mp3 muotoon ja lähetät ystävillesi mesessä. Jotkut heistä lähettävät sen myös ystävilleen ja niin edelleen. Tajusitko juuri aloittaneesi massiivisen rikosaallon?

Musiikin laiton kopiointi ja leviäminen netissä huolettaa erityisesti musiikkialan toimihenkilöitä ja artisteja. Nettiin ladattuja tiedostaja levittänyt Pirate Bay sivuston ylläpitäjiä ollaan tuomittu miljoona korvauksiin ruotsissa ja ranskassa on valmistauduttu takavarikoimaan rikollisesti musiikkia levittävien tietokoneet. Asia on otettu jopa niin vakavasti, että levyihin ollaan suunniteltu uusi upea kopiointi suojaus, joka tosin ei toimi, mutta lyhentää levyn käyttöikää. Taustalla on kuitenkin merkittävä ajatus: artistejenkin on saatava työlleen vastinetta.

Ongelma ei ole tietenkään vähäinen sillä internetissä leviävä musiikki luultavasti todella vähentää levy myyntiä. Vaikutus on periaatteessa samankaltainen kuin joku kävisi kaupasta jakamassa tuotteita ilmaiseksi. On kuitenkin hyvä muistaa, että kirjastot ovat jo vuosi tuhansia tarjonneet mahdollisuuden tutustua kulttuuriin ilmaiseksi ja lisänneet siten sivistystä. Ne ovat varjelleet katoavia teoksia jättäen ne ihmisten saataville.

Internet on osaltaan mullistanut tiedon levityksen tältäkin osin. Sivuja selailemalla voi löytää jopa uruguaista tulleita tuntemattomia teoksia. Verkkoon on koottu valtavat määrät niin pienten kuin suurten artistien tekeleitä.

Laiton tiedostejen leviäminen on kuitenkin niin laajaa ja yleisesti hyväksyttyä, ettei sitä suurinkaan ponnistuksin ole onnistuttu estämään. Yhteiskunnalle tulee kalliiksi, jos jokaista taloutta täytyy valvoa sen varalta, että lähettävätkö laittomia tiedostoja. Puhumattakaan internetin maailman laajuisuudesta, jossa jokaisessa maassa vallitsevat omat lakinsa.

Kenties meidän tulisikin vain hyväksyä tämä seuraavana vaiheena tiedon jaossa ja lähteä etsimään tapoja sen kontrolloimiseen, kriminalisoinnin sijaan. Voisimme perustaa vaikka valtion tukeman sivuston, josta voisi vapaasti ladata haluamiaan kappaleita. Lisätuloja saataisiin mainoksilla. Käyttäjät voisivat lisäksi tuoda sivustolle omaa sisältöä ja kommentoida biisejä. Ohessa voitaisiin myös kertoa musiikki bisneksestä ja pyytää vapaaehtoista lahjoitusta artistille kiitoksi hyvästä musiikista. Sivuilta voisi myös halutessaa tilata levyjä kotiinsa. Valtion verotuksessa voisi olla siivu tätä ideaa varten, ja suosittuja latauksia voitaisiin palkita merkittävinä kulttuuri tekoina.

Tämä olisikin seuraava merkittävä kulttuuri teko ihmisten sivistyksessä ja ympäristöystävällisyydessä, juuri kirjasto perinteen eteenpäin vientinä. Samalla artistit saisivat vastinetta työlleen ja kansa olisi tuomarina, eikä varmasti se ihan oikean levyn omistamisen into hiipuisi mihinkään. Keikoille ihmiset ryntäisivät luultavasti entistä innokkaammin, sillä toisihan hanke lisää näkyvyyttä kaikille. Eikä vähäisimpänä seurauksena meillä olisi miljoonia rikollisia vähemmän.

Ei vois paremmin sanoaTiistai 09.03.2010 14:44

"Pidä huolta itsestäs ja niistä jotka kärsii. Koeta niitä rohkaista jotka päätöksissään horjuu. Pidä huolta luonnosta se susta huolen pitää. Toimi niin ettei nuorukaiset joudu uusiin sotiin. Sillä jokainen joka apua saa sitä joskus tajuu myös antaa." http://www.youtube.com/watch?v=27pgO-9RBUc&feature=related

Paranna terveyttäsi: Lisää seksiäTiistai 23.02.2010 23:43

1. Miehen sydän
- Belfastin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan miehen sydänkohtauksen riski pienenee puoleen, mikäli hän harrastaa seksiä kolme kertaa viikossa tai useammin.
2. Laihdutus
- puoli tuntia pedissä kuluttaa noin 200 kaloria.
3. Nukut paremmin
- hellä seksi vapauttaa unettavia endorfiinejä.
4. Vastustuskyky
- Pennsylvanialaiset yliopistotutkijat ovat todistaneet, että seksi säännöllisesti kerran-pari viikossa parantaa immuniteettiä peräti 30%.
5. Helpotusta kipuun
- orgasmi vapauttaa endorfiineja, jotka auttavat helpottamaan erilaisia kiputiloja.
6. Enemmän seksiä nyt, enemmän seksiä myös myöhemmin
- avioliittoterapeutti Michele Weiner Davisin mukaan ihminen tuottaa seksiin johtavia hormoneja sitä enemmän, mitä enemmän seksiä harrastaa.
7. itseluottamus
- seksiterapeutti Sandor Gardosin mukaan ihminen selviää arjen haasteista paremmalla itseluottamuksella, mikäli asiat sujuvat myös sängyn puolella.
8. Onnellisuus
- Yhdysvaltain taloustutkimuslaitoksen tutkimuksen mukaan seksi tekee onnellisemmaksi kuin rikkaus.
9. Hidas ikääntyminen
- neurofysiologi David Weeks Skotlantilaisesta Royal Edinburgh -sairaalasta uskoo aktiivisen seksielämän hidastavan ikääntymisprosessia.
10. Helpotusta stressiin
- Seksi on parempi keino vapautua stressistä, kuin huutaminen ja raivoaminen.

Näin unta että olin muumipeikko.Keskiviikko 03.02.2010 12:28

Näin unta että olin muumipeikko. Kylvettiin yhdessä johki nurkkaan syviksellä kasveja jos oli ennen kasvimaa. Sit se olikin saari ja tuli myrsky ni muumipapan kans moottoriveneellä piti ajaa sielt pois. Mun nahkatakki piti kuitenki eka hakee joka oli unohtu kuusenoksalle ja nappasinki sen siit vauhdissa. Mentiin sisään siihe faijan taloon. Sit tuli sellane kohta et joku kerto niinku siit saarest mitä oltii viljelty. Ja se saari oli ihan hirveen iso. Siel oli ennen ollu kasvei ja eläimii ja ihmisiiki. Mut nykyään siel oli vaan tasakasvusta metsikköä ja kasvei ku ihmiset oli joskus tuhonnu sen. Sit meiän oveen koputettiin ja joku vaan tuli kiittää et oltiin pelastettu se saari ja nyt ne asukkaat pääsis palaamaan taas sinne. Seuraavana yönä kuitenki herättiin (me muute nukuttiin siin entises olkkarissa kaikki) ku joku kilpikonna ryömi naamalle. Joku joka tuns sen saaren tarinan entuudestaan sano et evakuointi taidettiin suorittaa samalla lailla ku aiemminki. Sit meiän seuras oli se saaren pormestari joka nolona selitti kuinka ihmiset levittäyty ja sit taudit pääski taas levii ja vesi saastumaan.
Otteita Humanismi yhteisöstä:

07.01.2010 15:49 <gothicfly>
liikakansoituksen suurin syy lienee kehittyneen lääketieteen viennin alueille joissa ei ole tapahtunut luontaista syntyvyyden vähenemistä. suomen kaltaisissa valtioissahan syntyvyys ja kuolleisuus on aika tasan.
07.01.2010 16:00 <Gottroth>
Aye, mutta tämänhetkisenkin ihmismäärän ylläpitämiseksi täytyisi maapalloa muovata lähes täysin, ja samalla tuhoutuisi hyvin paljon luontoa. Muistaakseni (en löydä lukuja nyt mistään) syntyvyys ja kuolleisuussuhde tällä hetkelle on 25:10. Eli aivan helvetisti.
07.01.2010 16:40 <Darvi>
Ongelma pahenee erityisesti Afrikassa ja ei pahene Euroopassa (ellei sitten maahanmuuttoa sössitä pahasti). Syntyvyys ja kuolleisuussuhde on 20:8,3.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:World_population_%28UN%29.svg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fertility_rate_world_map_2.png
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Countries_by_population_density.svg
08.01.2010 15:11 <gothicfly>
Sehän onki paska homma kun luonnollinen väestöenkehitys tuhonaat nyt vielä silläkin et ku euroopan väestö ei kasva, niin roudataan miljoonittain maahanmuuttajia tänne, kun siellä niiden liikakansoitus on aiheuttanu niin helvetinmoiset ongelmat.
Humanismi - Uudet kommentit:
08.01.2010 16:48 <Darvi>
Maailmalle tekisi hyvää, jos tiheimmin asututut alueet hieman harvenisivat asutukseltaan. Eurooppahan on tähän suuntaan menossa luonnollisesti. Kiina lain turvin.
08.01.2010 16:50 <Darvi>
Humanistiselta kannalta laajamittainen maahanmuutto tähän suuntaan ei ole mielekästä varsinkaan kovin erilaisista ja alkeellisista kulttuureista.
08.01.2010 16:53 <Darvi>
Ihmisiä ei kannata siirrellä kulttuurista toiseen, vaan hyviä ideoita eli sivistystä. Ideoiden levittäminen kun ei ole pois keneltäkään. Toisekseen olisi ihan toivoton yritys edes lähteä ratkaisemaan väestönkasvun ongelmia siirtämällä väkeä pois, kun se vain kiihdyttäisi väestönkasvua. Jos jollain on liian raskas kaasujalka, niin ei kannata jarrua heikentää.
08.01.2010 16:55 <Darvi>
Tarkoitin ihmisten siirtelyä nimenomaan liikakansoituksen ongelmien poistamiseksi, enkä että ihmisten siirtely kulttuurista toiseen olisi yleisesti huono ajatus.

Monikulttuurisuuden rikkaus?Tiistai 22.12.2009 16:59

Hyvä video ruotsin malmön tapahtumista: http://www.youtube.com/watch?v=l0nKZg4u6Eo&feature=related