IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 20:57LÄHTÖKOHTA: Kaunis prinsessa on vangittuna linnaan, jota vartioi lohikäärme. Tarina saa erilaisia lopetuksia, kun erilaiset ritarit saapuvat pelastamaan neitoa.

POWER METAL Päähenkilö saapuu ratsastaen valkealla yksisarvisellaan, taistelee lohikäärmettä vastaan, pelastaa prinsessan ja rakastelee häntä lumotussa metsässä.

THRASH METAL Päähenkilö saapuu, kukistaa lohikäärmeen, pelastaa prinsessan ja panee häntä.

HEAVY METAL Päähenkilö saapuu Harrikalla, joka kuuluu noin neljän kilometrin päähän. Tappaa lohikäärmeen, juo pari kaljaa, pitää tupakkatauon ja hoitelee prinsessan. Tyylikästä eikös?

FOLK METAL Päähenkilö saapuu ystävineen, jotka soittavat harppuja, viuluja, huiluja ynnä muita monia omituisia instrumentteja, ja lohikäärme nukahtaa (koska väsyy katselemaan heidän tanssimistaan). Sitten kaikki lähtevät.. ilman prinsessaa.

VIKING METAL Päähenkilö saapuu AIVAN VITUN ISOLLA laivalla, tappaa lohikäärmeen AIVAN VITUN ISOLLA kirveellä, nylkee lohikäärmeen ja syö sen, raiskaa prinsessan kuoliaaksi, varastaa hänen tavaransa ja sytyttää linnan tuleen ennen kuin lähtee.

DEATH METAL Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen, panee prinsessaa ja tappaa hänetkin, sitten lähtee.

BLACK METAL Päähenkilö saapuu keskiyöllä, tappaa lohikäärmeen ja keihästää sen linnan eteen. Sitten hän sekaantuu prinsessaan, juo hänen verensä rituaalissa ennen kuin tappaa hänet ja seivästää hänet lopuksi lohikäärmeen viereen.

GORE METAL Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen ja levittelee sen sisälmykset linnan edustalle, panee prinsessaa ja tappaa hänet. Sitten hän panee kuollutta ruumista, viiltää siltä mahan auki ja syö sisälmykset. Hän panee vielä raatoa, polttaa sen ja panee sitä vielä viimeisen kerran.

DOOM METAL Päähenkilö saapuu, näkee kuinka valtava lohikäärme on, menettää toivonsa ikinä voittaa se, masentuu ja tekee itsemurhan. Lohikäärme syö hänen ruumiinsa sekä prinsessan jälkiruuaksi. Niin päättyy surullinen tarina.

PROGRESSIVE METAL Päähenkilö saapuu kitaransa kanssa ja heittää 26 minuutin soolo-osuuden. Lohikäärme kuolee tylsyyteen. Päähenkilö saapuu prinsessan makuukamariin, vetää toisen soolon kaikkine tekniikoineen ja temppuineen, jotka oppi viimeisenä vuonna konservatoriossa. Prinsessa livistää ja lähtee etsimään HEAVY METAL -päähenkilöä.

GLAM METAL Päähenkilö saapuu, lohikäärme nauraa hänen ulkomuodolleen ja antaa hänen mennä sisään, ja hän varastaa prinsessan meikit ja yrittää vielä maalata linnan kauniin pinkinpunaiseksi.

NU METAL Päähenkilö saapuu rähjäisellä Honda Civicillä ja yrittää taistella lohikäärmettä vastaan, mutta palaa kuoliaaksi, kun hänen typerät ylisuuret vaatteensa syttyvät lohikäärmeen tulesta.

LOVE METAL Päähenkilö saapuu paikalle ja näkee lohikäärmeen. Hän alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja, jotka jollain tapaa liittyvät kuolemaan ja menetettyyn rakkauteen. Lohikäärme menee luolaansa itkemään kohtaloaan. Päähenkilö näkee prinsessan ja alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja jotka vanhan kunnon tavan mukaan liittyvät "jotenkin" kuolemaan. Prinsessa ihannoi päähenkilöä ja haluaa että hän rakastelee tämän kanssa, päähenkilö nusauttaa prinsessaa ja lähtee baariin vetämään viinaa ja tupakkaa (ja pari angst-biisiä).

GOTHIC METAL Päähenkilö saapuu lohikäärmeen luokse kuutamoyössä kasvot kalpeilla. Lohikäärme muuttuu kesyksi ja päähenkilö pelastaa prinsessan itsensä viiltelyltä. Sitten he jököttävät kuutamon valossa kasvot meikkisinä ja palvovat kuolleiden henkiä. Sadun loppu saattaa ottaa vaikutteita niin GORE METALISTA kuin POWER METALISTAKIN. Joka tapauksessa kaunista ja synkkää on, muttei yhtä iilimatomaista kuin LOVE METAL -tarinassa.

METAL METAL Päähenkilö saapuu bändin säestämänä paikalle. Hakkaa lohikäärmeen Alexi Laihon Signature kitaralla (mistäköhä senki o vetässy :O), joka sattumalta menee rikki. Hän antaa lohikäärmeen viimeiseksi ateriaksi prinsessan mutta ensiksi hän varastaa prinsessan rahat ja ostaa uuden kitaran. Ei kovin tyylikästä...

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 22:45

Lapsia viihdyttämäs espoos tänään.

Pidettiin taistelu esityksii.

Mä olin hauska ku mua sai lyödä aseil.

Lopputulos? Kivekset ja kulli mustelmil...

[Ei aihetta]Perjantai 09.05.2008 18:03

ÄLKÄÄ IHMISET KATTOKO TÄTÄ LINKKIÄ JOS SE TULEE ETEEN!!! TÄMÄ ON VAROITUS!!!

http://mirror.servut.us/kuvat/junk/hardcore.jpg

uus leffaPerjantai 09.05.2008 17:56

JOS ELÄMÄSTÄSI TEHTÄISIIN ELOKUVA, MILLAINEN SEN SOUNDTRACK OLISI?

Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle (Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava.

1. Alkumusiikki: Kalmah - Burbot's Revenge
2. Herääminen: Lamb of God - Foot to the Throat
3. Rakastuminen: Iron Maiden - Chains of Misery
4. Ruokailu: Poparcupine Tree - Wedding Nails
5. Taistelu: Turmion Kätilöt - Pimeyden Morsian
6. Riitaantuminen: Venom - Woman
7. Sovinto: Manowar - House of Death
8. Salainen rakkaus: Manowar - The Fight for Freedom
9. Ensisuudelma: Iron Maiden - No More Lies
10. Rakastelu: Turmion Kätilöt - Lepositeet
11. Elämä on okei: Bimmu Borgir - The Heretic Hammer
12. Pettymys: Cannibal Corpse - Butchered At Birth
13. Ajaminen: Charon - No Saint
14. Muistot: Opeth - Demon of the Fall
15. Iloinen tanssi: Moonsorrow - Tulkaapa Äijät
16. Unohtaminen: In Flames - Transperant
17. Pitkä yö yksin: Iron Maiden - Moonchild
18. Viimeinen taistelu: Turmion Kätilöt - Teurastaja
19. Kuolemakohtaus: Turisas - The Messenger
20. Lopputekstit: Dimmu Borgir - Når Sjelen Hentes Til Helvete

Paikat paskanaPerjantai 09.05.2008 17:47

30000 ketun turkkii purin eile rekoista.... kunno homma oli mut paikat o kipeinä...
Mä lupaan ja vannon että mä teen tän joskus...

kotiin tulin ja mitä näinkään...Lauantai 05.04.2008 22:07

Korso on perseest... Homma alkaa rautatien bussipysäkilt... Ku astuin dösään nii siihe tuli joku vitun pissis lauma siihen... väh 30 pissist... JUMALISTE! tunti dösäs ja kok ajan ihQ daa jeejee sidukkaa meikkii plaaplaaplaa... VITTU MÄ TAPAN!