IRC-Galleria

ToisaallePerjantai 04.07.2008 18:54

Kun nyt politiikasta ja sen sellaisesta yhteisiin asioihin vaikuttavasta on jauhettu...

Edellisessä viestissäni näkyy liikaa biologiaa painottavien vaikutus nykymaailmaan käytännössä. Miettikääpä, miltä homoseksuaalisia taipumuksia itsestään löytävästä tuntuu, kun naaraat ovat perseestä ja Rotubiologia tietää kertoa, että homous johtuukin hormonivajeesta, mikä taas selittää sen ettei tytöt tykkää (Vargkin hieman yksinkertaistaa, mutta luettakoon se läskien amerikkalaisten levittämien valheiden syyksi; ei niin paljon ajatteleva yksilö voi kaikkea suodattaa). Naistutkimuksen syntilistalle taas päätyvät häiriintyneet ja tyhmät feministit.

Vaikka näiden femakoiden naurettavassa performanssitaiteessa ja kipeissä kirjoituksissa olisikin jokin korkeampi sanoma, niillä on tapana vaikuttaa ihmisiin tähän tapaan: http://irc-galleria.net/channel_blogs.php?channel_id=2791733 Myönnettäköön, etten itsekään pidä tuosta taideteoksesta, jossa koira näännytetään kuoliaaksi taiteenystävien suhtautuessa siihen välinpitämättömästi ja antaessa sen tapahtua.

Toisen maailmansodan jälkeen liikaa asiaansa uskovilla sosiobiologeilla (korostan, että sosiobiologia on äärimmäisen mielenkiintoista, mitä nyt olen siihen ehtinyt tutustua) ei ole ollut oikein mahdollisuutta ryhtyä käytännön toimiin ja vaikuttaa politiikassa, mitä nyt Ameriikoista on vähän väliä kuulunut näkemyksiä, että olisi älyttömän siistiä, jos rikkaat vauvanaamaiset tai ylipainoiset homot ja impotentit voisivat ostaa itselleen vinoutuneiden näkemystensä mukaan geenivalioita jälkeläisiä (käsittääkseni eräs hormonien ja seksuaalisuuden välistä yhteyttä tutkinut ukko, jonka tutkimusta pidin itsekin mielenkiintoisena lukiessani siitä Helsingin Sanomista, on avoimesti kannattanut tätä, mikä ei sinänsä vie kaikkea arvoa näiltä tutkimuksilta). Onneksi niillä ei ilmeisesti mene kovin hyvin juuri tällä hetkellä - ameriikoissa siis. Naistutkimuksen alueella viihtyvillä äärifeministeillä, millä lie kommunisteilla, taas on vielä oma kannattajaryhmänsä, jonka mielestä touhu on vain sopivan raikasta. Tässä on hienoinen ero, muttei silti tee suhtautumista asiaan helpoksi. Tällaiset vastenmieliset turhat ih... lausunnot, joiden lausujien koko ajattelumaailma kiteytyy sitaattiin "EI KASVATA TALOUSKASVUA", sen sijaan tekevät: Thauzie

Paskan vitut mitään talouskasvua edes tarvita, jos istutetaan kansalaiset koteihinsa mietiskelemään ja kokoomusnuorten purjeveneet poltetaan energiaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.