IRC-Galleria

Suvezky

Suvezky

26.10. oli jännä päivä :)

Diipadai. Tätä on mun loma-aamut :)Perjantai 31.07.2009 11:31

Horoskooppi on taivaasta tiettyä hetkeä ja tiettyä maapallon paikkaa varten tehty kartta. Horoskoopin tärkeimmät osat ovat nouseva merkki, aurinko, kuu, planeetat, MC eli taivaan korkein lakipiste, eläinrata, huoneet, elementit sekä planeettojen, kuun ja auringon väliset kulmat eli aspektit.

Puolet kuulostaa siansaksalta, mutta kaikki liittyy syntymäkartan tulkitsemiseen, joka siis tehdään nimen, syntymäajan, -päivän ja -paikan perusteella ja joka jokaisella on henkilökohtainen. Siitä yksinkertaisesta syystä, että harvat syntyy samassa paikassa samaan aikaan :D Näihin "harvoihin" kuuluu kaksoset, mutta koska nekään ei vaan ihan käytännön syistä mahdu samasta ovesta samalla minuutilla on niittenkin syntymäkartat erilaiset. Ei ne planeetat odottele, ne liikkuu kokoajan.



Huoneita on siis kartassa 12. Kaikilla on oma merkityksensä esim. ensimmäinen huone symbolisoi persoonallisuutta, fyysistä rakennetta ja vitalisuutta kun taas kymmenes huone kertoo ammattiurasta, työstä, sosiaalisesta asemasta, kunniasta ja maineesta. Ensimmäisen huoneen sijainti kartalla kertoo myös nousevan merkin eli mikä meidän parhaiten tuntemista "horoskooppimerkeistämme" (oinas, härkä, kaksoset jne.) tulee näkyviin 25 - 35 ikävuoden saavutettua. Tällöin aurinkomerkki, eli se mikä meikäläisellä on kauris, väistyy ja menettää merkitystään.

Jostain muistan lukeneeni, että nouseva merkki olisi kolmasosa persoonaa kuu- ja aurinkomerkin ohella. Aurinkomerkki kertoo kärjistetysti sanottuna ulkoisesta olemuksesta ja kuumerkki taaskin sisäisestä miiiinääästä sekä tunne-elämästä.

Oman karttani mukaan olen aurinkomerkiltä kauris, kuumerkiltä neitsyt ja nousevana merkkinä oli rapu. Että ratkiriemukasta loppuelämää :) työnarkomaniasta ja pihiydestä en ainakaan pääse, mutta minkäs kauris sarvilleen voi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.