IRC-Galleria

Harder.fi tuo teille jälleen Hard ON! bileet 13.3. Club Stylessä Malmilla. Soittamassa tietysti Harder.fi omat naamat hieman uudellakin värillä maustettuna. Täällä on hyvä hakea alkuvauhtia seuraavan päivän Angerfisteihin hieman kevyemmällä soundilla tai hakea kovempaa soundia illan tanssahteluihin kuin Armini.

Club Stylehän on aikaisemmin tullut tutuksi jo Club Dimensionin järjestämistä bileistä sekä Harder.fi DoubleBD bileistä. Paikka on helppojen ja nopeiden kulkuyhteyksien päässä vaikkapa helsingin keskustasta, junalla Malmille kestää noin 15minuuttia ja paikka on aivan juna-aseman vieressä.

Sisään 5eur + Narikka.

Illan lineup:

Rikkonaisista biiteistä, rummusta ja bassosta vastaa RHINO jonka ensi esiintyminen kyseisellä nimellä ja genrellä sattui näihin bileisiin. Tarkat ihmiset saattavat huomata että RHINOn takana piileskelee hieman tutumpi nimi Jnks.

Jka tulee tuttuun tapaansa tarjoilemaan hard trancea englannin perukoilta energiseen tyyliinsä.

Radiotapahtumistamme tutuksikin tullut hyperaktiivinen xl8r lennättää mixerin nuppeja tällä kertaa vauhdikaan saastaisen Hard NRG narinasoundin kera.

Alusta asti mukana paukuttanut Syntse tarjoilee tuttuun tyyliinsä hardstyleä lecan ystäville.

Ozma joka on harder.fi kautta tullut tunnetuksi Eurobeat soitteluistaan hyppää tänään soitinten taakse hieman erilaisella energisellä menolla, luvassa siis iloisempaa NRG:tä ja Hard Trancea.

Traba on vielä tuntematon näky dekkien takana bileissä mutta harder.fi radiossa kuultu sitäkin useammin. Tällä kertaa hän tarjoilee meille Happy Hardcorea.

Klubituksessa: http://klubitus.org/tapahtuma.php?id=16794

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.