IRC-Galleria

huhMaanantai 14.11.2005 14:55

Olipas taas tekemisen täytteinen viikonloppu.

Lauantaina Bastia kävi katsomassa Inga ja Heidi ja oli Bastilla ihmettelemistä kun paljon uusia ihmisiä ja sitten sunnuntaina vielä Minna ja Aksu.

Sunnuntai muutenkin oli aika täytteinen, tuon vierailun perään sitten seuran syyskokoukseen josta Lohjalle käymään ja sieltä mummoa moikkaamaan josta vielä kotiin ja sitten stadiin leffaan katsomaan Doomia, ihan mielenkiintoinen leffa kyllä. Alku oli tosi tylsä odotin enemmän actionia heti alkuun ja sitten lopussa sitä actionia riittikin ja taas pieni lässähdys ihan loppuun eli lopputaistelu, odottelin jotain isoa pahaa mörköä kuten pelissäkin niin eikun tapellaan yhtä pureman saanutta kessua vastaan.

Hyvin Bast pärjäsi sunnuntainkin vaikka aika paljon pois oltiin. Aika myöhään pääsi sitten nukkumaan ja se näkyykin sitten tän päivän jaksamisessa, hieman väsy olo on kyllä. Töissä ollut kohtalaisen hiljaista paitsi mailien osalta ja illalla pitäisi vielä mennä jaksamaan vetää harkkoja, kyllä se siitä.

Tuo Morphoskin ilmestyi nyt ihan päivälläkin irkkiin joten siitä saa hieman seuraa kun näyttäisi aika paljon tekevän kotoota töitä muut teamikaverit. Tänään taas kauppareissut itselle ja kissalle ruokaa ja sitten selviikin loppuviikon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.