IRC-Galleria

viikko uusMaanantai 21.11.2005 17:26

Täällä taas kirjoittelemassa. Juuh perjantaina pakattiin kamat ja kissat autoon ja lähdettiin Turkuunpäin. Kissa tosin jätettiin matkan varrelle isukille hoitoon. Matka meni aika pimeissä merkeissä ja yksi hirvikolarikin näytti matkalle sattuneen joku 5 autoo siellä oli tienvieressä ja poliisit ja muut pienoinen ruuhka siinäkohdalla. Turussa sitten löydettiin määränpäähän kohtalaisen helposti eniron karttaa seuraten. Ilta broidin luona menikin sitten hieman kuulumisten vaihtelussa ja rentoutumisessa matkalta. Eikun aikaisin yöpuulle jotta aamulla aikaisin jaksaa herätä ja lähteä liikkeelle Caribian kylpylään jossa Finnish Open kisat pidettiin.

Lauantai aamulla juu heti kisapaikalle ja kisaamaan. Oma eka sarja oli joskus 11 aikaan ja Caribiassa oltiin hieman jälkeen kahdeksan, aika paljon odotteluahan siellä sitten oli mutta tulipahan vaihdettua kuulumisia muiden harrastajien ja kisaajien kanssa. TFO kisat käytiin WTF säännöillä soveltaen hieman ETU sääntöjä niiltä osin kun WTF säännöissä ei ollut mainintaa. Hieman totutteluun nämä kisat menivät kun aika uudenlaiseksi tuo kisasysteemi on mennyt, tästä myös extra jännitys joka tietysti haittasi suorituksia hieman. Aloittelijasarjoissa sijoituin kuudenneksi. Iltapäivällä olikin sitten Finnish Open sarjojen vuoro ja itse kilpailin Senior 1 sarjassa, nyt ei paineet olleen enään niin kovat kun oli jo hieman tutuksi tullut aamupäivältä tuo käytäntö ja oikeestaan mitään pärjäämispaineita ei tässä sarjassa ollut, paremmat suoritukset tein kuin aamupäivällä mutta kovan tason vuoksi sijoitus oli 10.

Kovan kisapäivän jälkeen lähdettiinkin sitten käymään broidin kaupassa ihmettelemässä minkäs näköistä siellä oli ja Nonna sieltä jotain itselleen ostelikin. Ihan hyvältähän se näyttää. Tuon jälkeen sitten broidin kämpille ja sauna päälle, hieman ruokaa kupuun ja eikun saunomaan. Kyllä kisapäivän päätteeksi sauna on sitten rentouttava kokemus. Saunan jälkeen alkoikin laittautuminen kun kisojen jälkibileet alkoivat klo 22 Turkun the clubilla. Sinne suunnattiinkin ja oltiin lähes ajoissa perillä. Aluksi näytti ettei siellä oikeen ketään ole, mutta kyllähän siellä tuli sitten nähtyä Jarkkoa, Kristaa ja ainakin jotain Manselaisia ja tietysti muutama Turkulainen. Jotain jälkeen puolenyön lähdettiin sieltä sitten pois.

Sunnuntai aamu olikin sitten hieman vaisumpi ehkä edellisen illan biletyksen takia ;) Mutta kuitenkin vielä sunnuntaina juteltiin niitänäitä ja selattiin nettiä ja keskusteltiin tekniikoista broidin kämpillä kunnes noin neljän aikaan pakattiin taas kamat ja kotiinpäin lähtö. Ja matkalla taas isukin luota hakemaan Bastia joka kuulema oli käyttäytynyt ihan kiltisti ja sillä oli ollut paljon seuraakin kun Daniela tyttärineen oli myös tullut kylään. Loppuilta menikin sitten telkun ääressä.

Tänään onkin ollut rauhallisempi päivä niinsanotusti, maileja on saanut lähetellä, parit kurssit laittaa ja sitten kommentoida hieman gallerias sekä foorumilla kisojen jälkipyykkiä. Aamulla Bast oli kohtalaisen leikkisä ja kyllä kinusi kokoajan huomiota mutta joutui taas jäämään leikkimään yksin lopulta kun minä ja Nonna pois lähdimme. Tänään ois taas harjoitusten veto ja toivottavasti tällä kertaa hieman enemmän harrastajia paikalla kuin viimeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.