IRC-Galleria

kukko huusTiistai 22.11.2005 13:32

Jepulis, eilen töiden jälkeen Bast otti taas iloisesti vastaan väsyneen työstätulevan, tietysti pyörien jaloissa ja vaatien ruokaa kuten normaalistikkin. Sitten kun oli syöty leikittiinkin jonkin aikaa kunnes oli aika mennä treenejä vetämään. Olihan siellä pari harrastajaa enemmän kuin viimeksi ja ottelutreenejä tuli vedettyä. Illalla Bast oli hyvinkin riehakkaalla päällä taas ainakin jonkin aikaa mutta sitten väsähti Aikun kanssa kun leffaa katsottiin ja kun leffa loppui niin johan taas jaksettiin leikkiä kun pitäis nukkuun mennä. No kyllähän se rauhoittui kun kaikki olivat nukahtaneet.

Aamulla kun kello soitti niin Bast istuskelikin jo odottelemassa makkarin lattialla että jokos mulle ruokaa, osaa se sitten olla suloinen. Aattelin että ehtisin tällä kertaa hyvissä ajoin töihin ettei tarttis kauheesti ettiä parkkipaikkaa kun nuo parkkitalot on aika täynnä mutta mitä vielä, kun pääs reissuun niin varoitusvalo syttyi auton kojetaulussa merkkinä alhaisesta jarrunesteestä. Eikun Essolle pysähdys ja jarrunestettä ostamaan. Noh sai sitten etsiä pari kerrosta sitä parkkipaikkaa.

Muuten töissä onkin ollut sitten ihan mukavaa mutta kyllä noita pikkusia huonoja onneja alkaa tässä oleen jo ihan tarpeeksi lyhyelle ajalle. Kohta pääseekin jo ruokatauolle ja illalla sitten itse ihan treenaamaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.