IRC-Galleria

Töötti-Mansson

Töötti-Mansson

VA FAN!! DET ÄR 700 SPÄNN !!! NU JÄVLAR !!!
VOISIN VANNOA ETTEN JUO ENÄÄ ESIM..IKINÄ! Ja oon nyt päälle sata euroa köyhempi.

Eilen join vaan kuus kaljaa, kaks tuoppia, kaks lonkeroa, kaks salmaripaukkua ja kaks kilju/appelsiinimehulasia.

MUTTA niillä pystyi jotenkin ihmeellisesti vetämään elämäni suurimmat överit ja JUMALAUTA NYT HÄVETTÄÄ!

Asiaa ei paranna että en ees muista kaikkea. Muistan makoilleeni aika reteästi keskuspuistossa, välillä sammuin ja taas palasin maanpinnalle. Yhessä vaiheessa heräsin kun melkein tukehduin nurmikkoon ja mun kengät oli jossain, en tiedä missä. Jalassa ei ainakaan. Kengättömyyden johdosta kävin useempaan otteeseen sukkasillani puskakusella. Ei päästy enää Emsin kans House of Rockii kuselle koska "näytti aika pahalta toi maassa makaaminen ja kieriminen joten älkääpä tulko tänne jooko?"

Soitin hätäkeskuksee kaks kertaa ihan jostain järjettömästä syystä.

SITTEN...joskus VIIDEN AIKAAN ILLALLA Puhelin soi ja en ite kehdannu vastata, joten Jake vastas ja sanoi että Heini on nukkumassa. "Joku soitti sulle espanjan katukoirista, mitä?" JUU. No päätin sitte tomerana tyttönä soittaa takaisin sinne! No pystyinkö puhumaa? EN JUMALAUTA YHTÄKÄÄN YMMÄRRETTÄVÄÄ SANAA. Yritin kovasti selittää et oon toooosi väsyny ja en pysty puhuu nyt, mut aika kiukkunen se nainen oli siel puhelimen pääs joten ENPÄ USKO ET PÄÄSEN ESPANJAA VAPAAEHTOISEKS........ Sai musta kauheen hyvän kuvan, saatanallisissa övereissä viidelt iltapäivällä.

Lähdettiin (Minä, Emsi, Taavi, Jake ja Salminen) keskuspuistosta Emsille juhlimaan lisää! HIENO IDEA, HEINI, EI TULLU MIELEEKÄÄ MENNÄ KOTII TÄSSÄ KOHTAA? Ei.


Lopulta päätä särki niin pahasti että sain eräältä tyypiltä särkylääkkeen. JOKA SATTUI OLEMAAN TRAMAL, eikä minua viititty siitä infota sit etukätee. Just näin.

Päädyin oksentamaan vessaan, välissä söin kaks perunaa ja sipsejä, sit nukuin emsin sängyssä, sit oksensin vähä lisää, ja sit soitin äitille ett tilaa taksin koska tuunki kotiin.

Jake läks saattamaa mua Lehtohoville ku taksi tuli siihe. NO MATKANVARRELLA SIT SAATII MELKEE TURPAA. Voi jumalauta. Joku ihan random tuli vastaa ja yritti lyyä ja potkii meitä, enkä tajunnu sitäkä ennenku se alko tuuppimaa muaki ja makasin ojassa ja katoin et mitäs vittua toi oikee riehuu. No sit rupesin vaan nauramaan sille tyypille et "mikä vittu sun ongelma on hahaha oot naurettava" ja siitähän se sit suuttu viel lisää. Sen kaverit tuli siihe ja yritti rauhotella sitä et "JUMALAUTA MITÄ SÄ TEET TOI TOINEN ON MUIJA, RAUHOTU NYT JO" ja sit se vähä rauhottu ja ku ne läks pois kuulin vaa ku se sano "NO MITÄ MIKS?? MITÄS TULIVAT VASTAAN!! NE VAA SATTU OLEE SIIN." juuuuuuust.

Sit kotona nukahdin puoliksi syöty croissant kädessä keittiön lattialle josta siirryin seittemän aikaan sänkyy nukkumaa.

..Ja alunperinhän piti lähteä YHDELLE TUOPILLE.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.