IRC-Galleria

Sikainfluenssa pandemia pähkinänkuoressa: 400 miljardin taalan business...
Lähetäthän viestin eteenpäin kiertokirjeenä vakuututtuasi asian oleellisuudesta.
Edessäsi aukeaa kokoelma perusuutisointia syvällisempiä raportteja, artikkeleita ja videoita H1N1-sikavirus-ilmiöstä. Teksti on koottu jotta lukija saa perspektiiviä päättää itse haluaako hän tulla rokotetuksi vaarallisia aineosia sisältävällä lääkkeellä. Vaaroistaan huolimatta rokotteen hyöty on parhaimmillaankin kyseenalainen.
Kaikki tässä tekstissä mainittu on poimittu tieteellisistä julkaisuista ja tarkistettavissa olevista luotettavista lähteistä. Mikään esitetty ei perustu huhupuheisiin tai epämääräisiin lähteisiin.
Pandemia pakotteella ollaan oikeuttamassa historiamme laajinta rokotuskampanjaa, vaikka tutkimukset osoittavat että rokote luo suuren riskin, antaen kuitenkin vain hyvin kyseenalaisen suojan.
Ensin kuitenkin hyviä uutisia…
Australiassa, jossa talvikausi on alkanut, Nicola Roxon (Federal Health Minister) vakuuttaa että sikainfluenssa ei ole sen vaarallisempi kuin muutkaan flunssat. ”Australiassa useimmat ihmiset, lapset mukaan lukien ovat kokeneet hyvin lieviä oireita, ja parantuneet ilman mitään lääkitystä.”

Lääketehtaiden tulisi olla ihmisiä varten eikä ihmisten lääketehtaita varten.
H1N1-epidemiasta jaettava tieto on tekaistua, valheellista ja vääristeltyä. Useiden riippumattomien asiantuntijoiden tutkimusraporteissa esitetään raskaita todisteita siitä että WHO:n kuudennen asteen pandemia hälytys perustuu vääristeltyihin todisteisiin ja media-manipulaatioon.
Suuri osa niin kutsutuista virallisesti todennetuista sika-influenssa tartunnoista on tietoista vääristelyä. WHO:n tiedottamista 159 ensimmäisestä kuolintapauksista (28.04.09), vain 7 tapausta tutkittiin laboratoriotestein. WHO julisti kuitenkin hätätilan kyseisen informaation pohjalta.
Seuraava merkittävä peruste pandemia hälytykselle oli CDCP:n (Centers for Disease Control and Prevention) raportti (30.04.09), jossa todettiin 45 koululaisen New Yorkissa infektoituneen sika-influenssaan. Yhtäkään näistä tapauksista ei vaivauduttu todentamaan laboratoriokokein! New Yorkissa oli tuolloin liikkeellä aivan tavallinen flunssa-aalto. TV-uutiskanavat alkoivat tulvia paniikinomaisia uhkakuvia H1N1-vaarasta.
WHO:n tiedotteessa (06.07.09) ilmoitetaan 94 512 ”vahvistettua” tartuntatapausta 122 maassa. Samaisesta WHO:sta kerrotaan nurinkurisesti myös että tapausten perinpohjainen vahvistaminen laboratoriokokein olisi hyödytöntä?! Dr. Michael T. Osterholm (director of the Center for Infectious Disease Research and Policy at the University of Minnesota) kertoo että H1N1-influenssan todentamisen olevan tällä hetkellä olemassa olevin keinoin melko epävarmaa. Niinpä WHO on päättänyt lopettaa maailmanlaajuisesti tartuntojen tarkemman testaamisen, koska tulokset olisivat kuitenkin epätieteellisiä. ”Voimme olettaa lähes kaikkien flunssatapausten olevan sikainfluenssaa.”, kerrotaan WHO:sta.
WHO:ssa on ilmeisesti unohdettu että tavalliset flunssat ja niiden seurannaiset tappavat satojatuhansia ihmisiä maailmalla vuodessa. Ei ole epäilystäkään siitä etteikö kasvavaa määrä noista ihmisistä tultaisi jatkossa uutisoimaan sikainfluenssan uhreiksi.
Tällä tasolla on siis lääkejättien tieteellinen tutkimustyö, jolta pohjalta meitä kehotetaan ottamaan lähes testaamatonta ”fast tracked” rokotetta.
Julkilausumat ohjaavat tehokkaasti julkista mielipidettä.
USA:n hallituksen asenteesta ja pyrkimyksestä muokata yleistä mielipidettä pelottelun keinoin ja uhkakuvin kertoo hallituksen alaisuudessa toimivan Center for Disease Controllin sponsorikonferenssi johtaville rokotevalmistajille. Tilaisuudessa opetettiin erityiskeinoja ja -tekniikoita ihmisten pelottelemiseksi ja rokotteen välttämättömyyden pönkittämiseksi. (“7-step Recipes to Increase Demand for Flu Vaccination”).
Tarkkailkaa itse uutisointia aiheesta, niin havaitsette kuinka näppärästi suomenkin ”uutiset” luovat tietä rokotteelle.

Valheita ja vielä räikeämpiä valheita
Meille on kerrottu että lääkefirmat ovat työskennelleet kuumeisesti viime huhtikuusta alkaen kehittääkseen rokotteen tuolloin Meksikossa löydettyyn “uuteen” H1N1-virukseen. Voidaan esittää kysymys: Kuinka sitten Baxter International teki patenttihakemuksen H1N1-rokotteelle jo 28.08.2008?
Patentti vahvistettiin maaliskuussa 2009, kuukautta ennen viruksen “löytymistä” Meksikossa, ja patenttihakemus dokumentoitiin 7 kuukautta ennen kuin tämä “uusi virus” virallisesti löydettiin?
Taudin alkuperä - voiko sika tartuttaa ihmisen?
Tätä kysymystä on huolella vältetty medioissa, vaikka se on keskeinen jäljitettäessä pandemian todellista syytä ja alkuperää.
Virallinen selitys taudin leviämiseen nojaa edelleen oletukseen että meksikolainen sikafarmityöntekijä olisi tartuttanut kanadalaisen sikafarmarin, vaikka kaikki asianosaiset ihmiset on tutkittu, eikä mitään H1N1-virukseen viittaavaa ole löydetty.
Kunnianarvoisan tutkimuslaitoksen raportissa (Bloomberg, May 12, 2009) todetaan että H1N1-kanta on todennäköisesti tulosta laboratoriokokeiluista tai rokotetuotannosta.
Professori Adrian Gibbsin (Australian National University) mukaan virus joka “pakeni” laboratoriosta on suoraan Tamifluta tuottavan laboratorion tuotelinjalta.
Useita samansuuntaisia raportteja on julkaistu (tosin ne on vaiettu kuoliaaksi medioissa). Professori John Oxford (Royal London Hospital) toteaa H1N1-viruksen todennäköisimmin karanneen laboratoriosta.
Professori Gippsin vaatiessa jatkotutkimuksia WHO:lla oli muuta tekemistä...
Useampia pukkeja kaalimaalla?
Tohtori James S. Robertson, (leading bioengineer of flu viruses for the vaccine industry, and avid promoter of U.S. Government funding for lucrative “biodefense” contracts, along with collaborators at the CDC), on auttanut Novavax nimistä yritystä tuottamaan geneettisesti modifioitua rekombinattia avian-, sika-, espanjanflunssa-, H5N1- ja H1N1-viruksille. Tuote on lähes identtinen sika-influenssalle.
Täydellinen sattuma että yritys on juuri samanaikaisesti saanut valmiiksi rokotteen ks. uuteen viruskantaan ja sopimuksen sen myymisestä maailmanlaajuisesti.
Tohtori J. Robertson on sanonut että hänen mielestään olisi järkevää praimata (prime) koko populaatio päästämällä irti viruksia joita hän kollegoineen valmistaa. Näin sanoo siis mies joka on eräs koko busineksen portinvartijoista ja pää-promoottori miljardien rokotus-businekselle.
Novavax incorporaation ammatilliset julkaisut, tuote-esittelyt sekä mainonta ovat aivan liian synkroniteetissä viruksen löytymisen kanssa ja kielivät systemaattisesta, tietoisesta operaatiosta huikealla taloudellisella voitolla.
Itävaltalainen journalisti Jane Burgermeister on nostanut syytteen WHO:ta, ja sitä dominoivia Rockefellereitä ja Rothschildejä vastaan. Hän syyttää myös Novartis International AG:ta, Baxter AG:ta ja näiden emoyhtiötä, Baxter Internationalia erittäin haitallisen rokotteen pakkomyynnistä erittäin alhaisin keinoin.
Tilanne on kiusallinen Baxter International:lle joka lähetti “vahingossa” 72 kiloa lintu-influenssa-virusta euroopan laboratorioihin jo aiemmin tänä vuonna (ks. virukseen oli lisätty muitakin flunssakantoja luomaan siitä vielä vaarallisempi yhdiste).
Burgermeister kertoo että sika- ja lintuinfluenssa luotiin laboratorioissa motiivein joilla ei ole mitään tekemistä terveydenhuollon kanssa, ja että sika-influenssa luotiin ja levitettiin Rockefellereiden ja Rothschildien kontrolloiman WHO:n avustuksella.(Burgermeisterin dokumentoimia todisteita kutsutaan nimellä Bioterrorism Evidence).
Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun lääkejätit jäävät kiinni vaarallisia viruksia sisältävien rokotteiten levittämisestä.
Pandemia palvelee suurlääketeollisuuden etuja.
H1N1-rokotus on äärimmäisen tuottava business monikansallisille lääkefirmoille, WHO:lle ja julkisen terveydenhuollon jättiläisille. Nämä tahot kontrolloivat koko globaalia lääkejärjestelmää.
Baxter, Novartis, Sanofi-Aventis, AstraZeneca ja GlaxoSmithKline ovat tehneet sopimuksen yli 50 maan hallituksen kanssa rokotetoimituksista. (Reuters, 16.07.2009).
Lisäksi WHO:n “suositus” sitoo sen lähes 200 jäsenmaata yhteistyöhön vuoden 2005 säädöksen (International Health Regulations Act) mukaisen pandemia hälytyksen astuttua voimaan.
Veronmaksajat elintasomaissa maksavat hieman vajaat 10 taalaa yhdestä H1N1-flunssarokotuksesta, kehitysmaat saavat rokotetta edullisemmin. Tämä tulee tuottamaan lähes $400 miljardia lääkejättiläisille (Business Week, July 2009).
"Optimaalisessa skenaariossa rokotevalmistajat voivat tuottaa 4.9 miljardia flunssa-pandemiarokotetta vuodessa", kertoo Margaret Chan (Director-General, WHO).
USA:n ja Britannian terveysviranomaiset sallivat rokotusten aloittamisen vaikka rokotteen haittavaikutuksia ei ole ehditty tutkia.
1976, Yhdysvaltain historian suurimmassa julkisen terveydenhuollon fiaskossa rokotettiin 40 miljoonaa amerikalaista pandemian varalta, joka ei koskaan puhjennut. Tuolloin rokotteeseen kuoli satoja ihmisiä ja tuhannet sairastuivat Guillain-Barren syndroomaan (inflammation of the nervous system which can cause paralysis and be fatal). Lukuisat ihmiset kärsivät lievemmistä oireista. USA:n hallitus joutui maksamaan korvauksia rokotteen uhreille kun vahvistui että rokote oli haitallisempi kuin virus jota sillä ”hoidettiin”.
Nyt, edellisestä viisastuneena lääkeyhtiöille on jopa annettu syytesuoja kuolemantapausten ja sairastumisten varalle, joita rokote tulee mahdollisesti aiheuttamaan. Syytesuojan lainvoimaisuuden allekirjoitti Kathleen Sebelius, (Barack Obaman Secretary of Health and Human Services).
Suunnitellun rokotuskampanjan skaala ja nopeus on järjetön.
Tohtori Peter Holden Brittish Medical Associationista kertoo että vaikka sika-influenssa ei ole todellisuudessa aiheuttanut vakavia sairastumisia (paitsi vääristellyissä tilastoissa), he aloittavat massarokotukset... Tällä ei ole paljoakaan tekemistä terveydenhoidon kanssa. Kysymys on aivan muusta.
Britannian hallitus on julistanut että ihmisten ei tarvitse mennä lääkäriin flunssan oireiden tähden. Laboratoriokokeiden sijasta oireita diaknosoidaan Britanniassa puhelimitse!
“Haloo tohtori, luulen että olen vilustunut.” “Ahaa, se on varmaankin sika-influenssaa. Saavu pikaisesti rokotettavaksi!”
Amerikassa rokotteesta ollaan tekemässä kovalla vauhdilla pakollista, ja vanhempia pelotellaan lastensa menettämisellä jos he eivät alistu rokotuksiin.
Viranomaiset tulevat syyllistämään ihmisiä jotka eivät suostu ottamaan rokotetta, tyyliin: “Saatat muutkin kuin itsesi vaaraan...” “Saatat tartuttaa minun lapseni...”.
Rothschild-Rockfellerien keulamies, Barack Obaman “terveys-reformi-lakiehdotus” hyväksyttiin juuri rokotusten alkamisen alla (by the Senate Health, Education, Labor and Pension Committee). Lakiehdotus antaa viranomaisille mm. oikeuden jäljittää vanhemmat jotka eivät tuo lapsiaan rokotettavaksi, ja toimeenpanna rokotukset kotikäynnein.
USA:ssa ollaan hyvin lähellä pistettä jossa lapset “immunisoidaan” väkisin, tai että vanhemmat pidätetään vastaanhangoittelusta.
Useat ihmiset tullevat suostumaan rokotuksiin kyseenalaistamatta lääkejättien karkeimpiakaan valheita. Heille sanoisin että tutustukaa myrkkyihin joita rokotteessa on, ja päättäkää vasta sitten. Tutkimus osoittaa että rokote luo vaarallisen riskin, antaen kuitenkin vain kyseenalaisen suojan.
On hyvä muistaa että keskimäärin rokotteiden seurantatarkkailut kestävät muutaman viikon, ja niissä etsitään ainoastaan tietyntyyppisiä oireita. Turvallisempien rokotteiden kehittämiseen on käytettävä vuosia.

Flunssa ei ole suurin vaara, - se on rokote.
squalene on eräs sika-influenssa-rokotteen vaarallisimmista aineista. Laajat eläinkokeet osoittavat sen alentavan tuhoisasti immuniteettiä. Myös Gulf War Syndrome/ Persianlahden syndrooma on tästä kammottava esimerkki.
Ikävä kyllä oireet kuten immuniteettikato, autismi ja Guillain-Barre syndrooma eivät näy hetkessä. Autoimmuniteetti-häiriöt joita H1N1-rokotteissa käytettävä squelene aiheuttaa, paljastuvat vasta vuosien päästä.
Rockefellereiden dominoimasta CDC (Centers for Disease Control) USAssa kerrotaan että lapsi jota ei ole koskaan rokotettu flunssaa vastaan saattaa tarvita 4 rokotusta syksyn aikana, – 2 kertaa normaalia “kausi-flunssaa” ja 2 kertaa sika-influenssaa vastaan. Muille (aiemmin rokotetuille) lapsille riittää 3 rokotusta.

Lista H1N1-rokotteen aineosista

In addition to the viral and bacterial RNA or DNA that is part of the vaccines, here are the fillers:
• Aluminum hydroxide - directly linked to causing Alzheimer's disease
• Aluminum phosphate - directly linked to causing Alzheimer's disease
• Ammonium sulfate - an inorganic chemical compound used as fertilizer and "protein
purifier"; known to cause kidney & liver damage, gastrointestinal dysfunctions
• Amphotericin B - an "antifungal disinfectant" and anti-biotic, which damages the urinary tract, bowels, and heart functions
• Animal tissues (a causal element for all the various auto-immune diseases associated
with vaccination): horse blood, rabbit brain, dog kidney, monkey kidney, chick
embryo, chicken egg, duck egg, pig blood, Porcine (pig) pancreatic hydrolysate of
casein (the pig protein/tissue is an additional objectionable issue for Jewish and Muslim people)
• Calf (bovine) serum & fetal bovine serum (cow blood is recognized as a significant transmitter of Mad Cow Disease)
• Betapropiolactone
• Formaldehyde - used as "a preservative & disinfectant", known to cause cancer, chronic bronchitis, eye irritation when exposed to the body's immune system
• Formalin
• Gelatin
• Glycerol
• Human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
• Hydrolyzed gelatin
• Monosodium glutamate (MSG) - now known to cause cancer in humans, also linked to obesity
• Neomycin (anti-biotic)
• Neomycin sulfate (anti-biotic)
• Phenol red indicator - a highly toxic disinfectant dye, attributed to liver, kidney, heart & respiratory damage
• Phenoxyethanol (antifreeze) - proven to have extreme neurotoxic side effects
• Potassium diphosphate
• Potassium monophosphate
• Polymyxin B
• Polysorbate 20
• Polysorbate 80 – associated with infertility when injected
• Residual MRC5 proteins
• Sorbitol
• Sucrose
• Thimerosal (mercury) - a neurotoxin linked to psychological, neurological, & immunological problems—especially autism. Nervous system damage (such as sub-acute sclerosing panencephalitis (SSPE), brachial plexitis, post-vaccinal encephalitis, transverse myelitis and peripheral neuropathies), kidney disease, birth defects, dental problems, mood swings, mental changes, hallucinations, memory loss, and inability to concentrate can occur. Symptoms also include tremors, loss of dermal sensitivity, slurred speech, and—in rare cases—even death and paralysis. This additive alone was the catalyst for another recent Class Action Lawsuit organized by mothers of children born with autism & the many related behavioral disorders associated with it. Autism is now occurring at levels never seen before in history; depending on the state, its rate is now 1 in 67 to 1 in 150. The autism rates used to be 1 in 20,000. Mercury may also be associated with the significantly increased rates of senility and Alzheimer’s, which is associated with five or more successive flu vaccinations. Although most mercury (thimerosal) has been removed from children’s vaccines, it is still in all flu vaccines at toxic doses.
• Tri(n)butylphosphate,
• VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells - linked to the SV-40 virus known to cause leukemia
• Washed sheep red blood cells
*This data is available via: www.mercola.com
http://articles.mercola.com/..sites/articles/archive/2001/..03/07/vaccine-ingredients.aspx

Se mitä tiedämme on; että todistamme suunniteltelmallista ja historian suurinta massarokotuskampanjaa, toteuttajinaan tahoja joita terveytemme ei vaikuta kiinnostavan tippaakaan. Millaisia oireita rokote tulee aiheuttamaan, sen tietävät (jossain määrin) tällä hetkellä vain rokotteen luoneet tahot.

PAREMPI VAIHTOEHTO

Tohtori L. Horowitch kertoo että hyvä tapa kehittää vastustuskykyä uudentyyppistä influenssaa vastaan on sairastaa sen A-kanta. Tällöin elimistö sopeutuu kestämään flunssan mahdollisesti myöhemmin kehittyvät kannat.
Paras tapa suojautua H1N1- ja mitä tahansa influenssaa vastaan on ylläpitää hyvää immuniteettia luonnollisin keinoin, orgaanisella ravinnolla sekä C, A ja D vitamiineilla. Lääkärit (Arizonan Board of Homeopathic and Integrated Medicine Society:ssä) ovat osoittaneet että yhdestä kolmeen 50,000 milligrammaa C IV Vitamiinia antaa 100% suojan minkä tahansa flunssan iskiessä akuutisti. Toinen efektiivinen tapa on käyttää tuotteita nimeltä nano-silver ja Oxygen Treatment Therapy (OTT).
Tamiflu on rokotteita parempi vaihtoehto, vaikkakin saattaa aiheuttaa sivuoireita aivoissa ja hermojärjestelmässä.
Lopuksi kaksi avainasiaa:

1. Tieteellinen tutkimus osoittaa että Sika-influenssavirusta ei ole tutkittu tyydyttävästi. Se ei ole luotettava, ei turvallinen, eikä sen hyödyllisyydestä ole takeita.
2. Vallitseva käsitys siitä että koko populaatio pitäisi rokottaa kattavan suojan saamiseksi ei pidä paikkaansa, päinvastoin. Elävän virus rokotteen (live virus vaccine) käyttö tulee lisäämään viruksen leviämistä pahentaen tilannetta.
Emme ylenkatso yhdenkään ihmishengen menettämisen tragediaa, mutta ei ole olemassa argumenttia jolla perustella miljardien ihmisten rokottamista ”lääkkeillä” joiden tiedetään sisältävän kuolettavan vaarallisia aineosia.
Osoitamme suurkiitokset tiedemiehille ja tutkijoille jotka uransa vaarantamisen uhalla julkaisevat tietonsa asiainkulusta, medioiden ja virallisen uutisoinnin syytäessä meille epätieteellistä ja valheellista massapsykologista propakandaa.

LINKKILISTA
http://www.globalresearch.ca/..index.php?context=..newsHighlights&newsId=46

http://www.pandemicfluonline...com/

http://articles.mercola.com/..sites/articles/archive/2009/..08/04/Squalene-The-Swine-Flu-..Vaccines-Dirty-Little-Secret-..Exposed.aspx

http://www.youtube.com/watch?..v=GBeKB7aKzOs

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.