IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -
18 kk. Sopusuhtainen erittäin hyvää rotutyyppiä. Riittävän jalo, mutta yläosaan lihaspeitettä kaipaava narttu. Erinomainen nartun pää, hiukan matala korvien kiinnitys. Hyvät hampaat, kaunis huulikaari. Oikea asentoinen jaloo kaula. Sopiva lantiorakenne. Kaipaa vielä täytettä eturintaan. Sopivat kulmaukset, liikkeessä hieman kapea edestä. Hyvä karvapeite ja luonne.
NUO ERI NUK1 PN2 SERTI

Wuhuu !! Makeammalta tuntuu kun normaalisti...hyvin hyvin tiukka täti, mutta mukava ja puhelias. Nyt onkin sitten näytelmä rintamalla hiljaisempaa, jäämme kasvattaan sitä habaa =) Enään muutama tänä vuonna. Mitä minä keksin sitten ?!? Reissaan huvikseni vissiin...
Kaunislinjainen narttu, jolla pitkät päänlinjat. Kaunis kaula. Hyvä eturinta. Pitkä rintakehä. Hyvät takakulmaukset. Hyvät sivuliikkeet. Jalo narttu.
NUO ERI NUK1 PN4 Vara-Serti

No niin minä aattelin, että lieneekö tässä vedettävä viikonloppu punasta linjaa, mutta tavoite täyttyi, yksi ERI on saatava, ja sehän tuli, ihan pelkällä asenteella, kuulu vaan Vi**u kehän laidalta ku hullu uhos, Sertiä tavoiteltiin, mutta ei oo paha näissä olosuhteissa tuokaan, vaikkei sillä mitään teekkään, kivoja palkintokaapissa kyllä ; )
17 kk. Vahva kallo. Isot korvat. Elegantti niska. Tarvitsee hieman täytettä eturintaan ja taakse, lisää painoa ja massaa. Liikkuu ahtaasti. Ylälinja voisi olla kiinteämpi.
NUO EH NUK3

Tulokset senkun putoo, eiku massan tekoon. Sitä en tiedä miten toi liikkeen ahtaus saadaan avattua =)
17 kk. Vahva kallo. Isot korvat. Elegantti niska. Tarvitsee hieman täytettä eturintaan ja taakse, lisää painoa ja massaa. Liikkuu ahtaasti. Ylälinja voisi olla kiinteämpi.
NUO EH NUK3

Tulokset senkun putoo, eiku massan tekoon. Sitä en tiedä miten toi liikkeen ahtaus saadaan avattua =)
Hyvän tyyppinen. Erittäin hyvät päänlinjat, hyvä stoppi. Virheetön kuono, hyvät korvat. Tällä hetkellä hieman kapea edestä, erinomainen ylälinja+takaosa, hännän asento. Tip top turkki. Pidän kuinka koira esitetään. Liikkuu draivilla. Tarvitsee aikaa täyttyä ja sitten hän on hieno.
NUO EH NUK1

Tuomari oli super mukava =) Tälle sedälle siis tähtäämme, kun massapuoli on kunnossa. Ja liikkeetkin olivat hurjat, verrattuna edellisiin, valeraskaus on voiton puolella, mutta kilot on karisseet..
Ja enpä oo opetellut Latviakaan, joten antaapi olla. Jos joku joskus, ni hihkasee, saa minulta suomennettavaa ; ) Tulokset sitten..
JUN ERI JUK1 JUN-SERT PN1 VSP = LV J CH

Eli jälleen suomennettuna = Walma on siis myös Latvian Juniorimuotovalio
Ja jostain kumman syystä en löydä suomentajaa arvostelulle, enkä osaa itsekkään. Mutta tulos se on mikä lämmittää, kiva olis tietysti tietää mitä kivaa se Wallesta löysi...
JUN ERI JUK1 JUN-SERT JUN-VSP PN2 = EST J CH

Uuuh....eli titteleitä yksi lisää, siis niille jotka ei lyhenteistä tajua, Walma on Viron Juniorimuotovalio

PORI KV 27.7.2008 Tuomari Kirsti LouhiTiistai 05.08.2008 22:40

Rungon mittasuhteiltaan sopusuhtainen narttu jolla melko hyvä pää, oikea purenta, kuono saisi olla pidempi. Silmät saisivat olla tummemmat. Hyvä kaula ja ylälinja. Kokonaisuus vielä kapea. Koira liikkuu takaa kinnerahtaasti, edestä löysin kyynärpäin. Tarvitsee aikaa.
JUN EH JUK2
17 kk. Erittäin feminiininen. Hyvin tasapainoinen, hyvin kulmautunut. Hyvä etu&takaosa. Seisoo hieman kapeasti edestä. Hyvä purenta. Hyvin tasapainoinen pää. Hyvä korvien asento. Ihastuttava niska&olkavarsi. Hyvä turkki&väri. Liikkuu hieman ahtaasti takaa ja löysästi edestä. Maata tavoittavat hyvät askeleet. Seisoo hieman itään&länteen.
JUN ERI JUK1 PN2 SERT

Jihaa...se oli Walleriinan eka sertilöinen Suomesta !! Ja Tiina ihan ite puikoissa, mannaa molemmille...

OULU KV 12.7.2008 Tuomari Anita AlataloTiistai 05.08.2008 22:32

17 kk vanha. Kookas, tyylikäs narttu, jolla erinomainen pää. Hyvät silmät ja korvat, purenta ok. Keskipitkä kaula, hyvä säkä, selkä ja rintakehä. Eturinnan tulee kehittyä. Sisäkierteiset kyynärpäät. Oikein kulmautuneet takaraajat. Suora olkavarsi. Liikkuu löysästi edestä ja ahtaasti takaa. Takatyönnön tulisi olla tehokkaampi. Erinomainen väri. Esitetään ja esiintyy hyvin. Tarvitsee aikaa.
JUN EH JUK2
« Uudemmat -