IRC-Galleria

Tinder91

Tinder91

Ei näin, vaan näin, ei näin vaan näin.

BB-alkuvuodatusTorstai 27.08.2009 17:59

Eilen pyörähit käyntiin vihdoin, kovin ja hartaasti odotettu BB 2009.
Kyllä sitä jo odotettiinkin, ja kiinnostuksella sitä eilen porukalla katsottiin. Olimme hyvin tohkeissamme. Kauden aloitusjakso herätti myös mielenkiintoisia BB-muistoja joita on mahtunut monen kauden varrelle.

Muutamia muistoja, Ensimmäisenä tuli mieleen asukasvaihto afrikkaan, jossa osallisina olivat Johan ja Munya. Mielenkiintoinen tapaus, ennennäkemätön suoraan sanottuna. Ongelma vain oli, ettei heti muistunut mieleen tuota Johanin nimeä, mutta Munyan nimi tuli heti kielen päälle. Mistäköhän lienee johtunee?

Toinen jännä muisto on kiistelykumppanit Kadi & Aki. Sä olet heikoilla hangilla oli kuuluisa sanonta, jonka avulla Aki yritti takoa virolaisvenakon päähän jonkinsortin suhteellisuuden tajua sekä solidaarisuutta, kukin sitten miettinee omalla tahollaan, onnistuiko Aki tässä vai ei. Akin menneisyydestä paljastui myös muitakin asioita kauden aikana, jonka takia hänet potkittiinkin talosta pihalle enne pitkää. Syynä siis sopimusrikkomus.

Yksi kauhistuttavimmista tapauksista oli viime kaudella tapahtunut välikohtaus kännissä, of course, kun Marianne ja Niko kiihtyivät toisilleen, ja Niko heitti Mariannea Viinilasilla aiheuttavan vaaran toiselle talon asukkaista. Vaikka teko tapahtui alkoholin vaikutuksen alaisena, ei tälläsita tekoa ihan oikein päätöksin silti hyväksytty, ja Niko lensi talosta ulos melkeinpä heti seuraavana aamuna itkien oman tunnon tuskista. Kyseinen tapahtuma kosketti minua myös sillä tavalla, etten heti tuota rikettä Nikolle, talon kovaäänisimmälle, seksuaaliseen vähemmistöön kuuluvalle edustajalle antanut anteeksi, onhan Marianne kuitenkin Nummi-Pusulan kasvatti, ja käynyt täällä samoja opinahjoja kuin minä jne.jne.

Muistamme kaikki myös niinkuin eilisen avrmasti tapauksen Solerojäätelö ja Manki. :D Huoh. Asiasta ei sen enempää, mutta jäätelö meni kyllä liian pitkälle sammuessaan sänkyyn eikä antanut miehelle sitä mitä mies halusi. : SD

Mutta kaiken huippu on se, että TÄMÄNVUODEN BB-SAMPO NÄYTTÄÄ IHAN muutaman vuoden takaiselta BB-kaarlolta.

Mutta, näin kauden alkuvuodatuksena tämä oli suhteellisen lyhyt-. : D

Asiaan palataan kun talossa tapahtuu, voitte olla varmoja.

SAMPO tai ESA J muuten, btw, tulee voittaamaaaaaa. Ja Ragnar, Aso ja Terru ensimmäisenä kotio itkemään sitä, että on hetero, ja NUPPII KULMAKORVIAAAN

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.