IRC-Galleria

Pari kännykkälinkkiäMaanantai 04.06.2007 14:20

Synttärit tuli ja meni, katseltiin kavereiden kanssa leffoja videotykillä. Kyllähän se on mukava katella leffoja isolta ruudulta, omalla sohvalla istuen ja mässyä mussuttaen.

Asiaan.. Tälläkertaa ajattelin heittää blogiini muutaman kännykkälinkkivinkin, jotka olen itse havainnut varsin hyödyllisiksi. Pidemmittä puheitta...

http://www.matkapuhelininfo.com/keskustelu/
Erittäin mainio keskustelufoorumi eri kännyköistä yms. Pelkästään tätä foorumia selailemalla ja lukemalla olen itsekkin oppinut paljon kännyköistä.

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/
Täältä voi tarkistaa oman puhelimensa viimeisimmän ohjelmistoversion.. Takuuaikana ohjelmiston päivittäminen huoltoliikkeissä on ilmaista ja joihinkin puhelimiin voi ohjelmiston päivittää ilmaiseksi Nokian sivuilta löytyvällä "Nokia software updaterilla".

http://www.gsmarena.com/
Miltäs se X valmistajan puhelin Y näyttikään ja mitä ominaisuuksia siinä olikaan? GSM-arena listaa todella paljon eri valmistajien puhelimia ja niiden ominaisuuksia. En minäkään nimittäin muista, mitä kaikkea piiloutuu Noksun, SE:n, Sampan yms. valmistajien mystisien numerokoodien taakse.

http://www.puhelinvertailu.com/
Kun puhelimia pitää vertailla ominaisuus ominaisuutta vastaan eri valmistajien välillä, käytän itse tätä palvelua.

http://plaza.fi/muropaketti/bbs/c49
Muropaketin keskustelulaudan mobiililaiteosasto.. Paljon muutakin juttua kuin pelkästään kännyköistä, mutta onhan nuo kännykätkin nykyään paljon muutakin kuin pelkkiä "kännyköitä".

Tällaista tälläkertaa, pitääpä laitella lisää, kohan mieleen juohtuu. Morjes!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.