IRC-Galleria

Sourceforgen kännykkätarjonnastaTiistai 19.06.2007 20:19

"Ah tuo ihana avoimen lähdekoodin kehto Sourceforge..." Runollista lausumaa, mutta ompa Sourceforgen projekteja selaillessa löytynyt monta hyödyllistä ja/tai lupaavaa ohjelmaa, myös kännyköille. Tässä ihan vain kaksi esimerkkiä tarjonnan sekä hyödyllisestä että lupaavasta päästä:


http://sourceforge.net/projects/s2putty/

Putty kännykälle. Yksi eniten käyttämistämi ohjelmista omalla puhelimellani. Syy tähän taitaa tosin olla irkkaaminen, tällä pääsen ottamaan yhteyden koulun koneelle, jossa minulla on irkkiscriini pyörimässä. Saapihan irkannee missä vain ja milloin vain.


http://sourceforge.net/projects/symvnc/

VNC vieweri kännykälle.. Tämä softa on toistaiseksi vähän buginen, eikä kontrollit tunnu vielä pelaavan niinkuin pitäisi, mutta silti tämä näyttää kyllä erinomaisen lupaavalta ohjelmalta. Etäyhteys kännykällä tietokoneelle, näinköhän kovinkaan moni on edes tajunnut idean potentiaalin?


Lisää mainiota softia ja softanalkuja löytyy sourceforgesta vaikka millä mitalla, joten jos johonkin asiaan tarvitsee jotain ohjelmaa, kannattaa suunnata osoiteeseen http://sourceforge.net


ps. Sourceforgen kännykkäpelitarjontakin on varsin mainio!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.