IRC-Galleria

Kauan kadoksissa ollut biisi löytyi.Torstai 17.10.2013 03:29

Gallerian blogikirjoituksia on aina yhtä haasteellista nimetä mitenkään järkevästi. Olisi ehkä helpointa nimetä jokainen kirjoitus otsikolla 'Rölökakka sääh', mutta tuollaisen otsikon informaatioarvo olisi nolla.

Kuitenkin, kerrassaan hämmentävää jälleen. Kuuntelin päivällä Rushin albumia Power Windows, tuota albumia, joka on aina jäänyt minulle niin vieraaksi, kun tuota on niin paljon haukuttu. Kaverin kanssa alettiin bändistä rupatella, ja kaveri sanoi pitävänsä albumista Grace Under Pressure. Olen tuonkin levyn toki joskus kuunnellut, mutta en muistanut siitä mitään.

Nyt koneella istuessani laitoin tuon albumin soimaan, ja WHAM! Heti toinen biisi loksautti leukani auki.

spotify:track:4zNnp5XkCStVph6IeoVekK

Siis oikeasti, mä oon kuullut tämän biisin monta kertaa joskus kauan sitten, mutta en ole ikinä tiennyt mikä biisi on kyseessä. Olen jo vuosia miettinyt aina silloin tällöin, että mikähän kappale se on ollut, mutta nimi ei ole vain noussut mieleeni. Nyt se nousi.

Ja kaikki tämä vain siksi, että töissä teki mieli kuunnella jotakin uutta ja poikkeavaa. Olenpa tainnut tuon biisin kuunnella nyt jo kymmenisen kertaa tämän illan aikana. Nyt on aika siirtyä nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.