IRC-Galleria

\o/Sunnuntai 20.02.2011 19:40

Oon saanu uneni takaisin ._.

1. Uni

Juoksen meidän läheisessä puistossa, kunnes vastaan tulee hevonen, ja hyppään kyytiin. Hevonen pillastuu ja mää tietysti tipuin heti. Kun nousin ylös, olin täynnä punasia veripalluroita. Ihan kun jotain...syyliä, mutta ne oli täynnä verta. Mun veli tuli sitten siihen, mutta se oli viillelly naamansa täyteen arpia, ja se alko selittään:''..Kannattaa viillellä sirkkelillä.'' Olin menossa sitte koittaan asiaa meidän koulun puukässän luokkaa käynnisteleen sirkkeliä, kunnes heräsin..

2. Uni
Päädyn samanlaiseen metkulaan, mikä on usein mun unissa. Tapasin siellä Lost hahmoja, ja meidän piti selviytyä radasta, ettei me kuoltais.
Lostin Shannon meni pienestä suun muotosesta kolosta, mutta äkkiä se suu meni kiinni, ja Shannon oli ahtaassa putkessa, ja molemmin puolin putkee oli pellejä. Äkkiä Shannonia kohti alko tulee sellanen seinä, jossa oli kieliä, ja takana iso lila olio raiskas sitä. Seinä tuli lähemmäks ja lähemmäks, kunnes ne kielet uppos sen lihaan. En kestäny kattoo enempää ja pääsin jotenkin pois sieltä. Hyppäsin johonkin pieneen häkkiin, jossa oli John, Kate, Jack ja mun toinen veli. Häkin ovi meni kiinni ja se alko täyttyyn vedellä. Sitten keskeltä alko tuleen joku ihme jättiläismustekala, joka vei meistä yhden kerralla, ja tietysti mä olin viiminen ja sitten heräsin.

3. Uni
Istun vanhassa rähjäisessä vessassa ja itken, kunnes meijän koulun rehtori ja opo tulee hakee mua pois sieltä. Kävellään johonki päin, mut en tiedä mihinkä. Yhtäkkiä alan raapia itteeni.Raavin ja raavin, kunnes olin iha verillä. Mentiin jonkinlaiseen kellariin, jossa mulle annettiin järjettömän kokosia lääkkeitä, mitä mun piti syödä. Mä sitten söin ne vaivalloisesti ja heräsin.

Oli sitten pari muutakin, mut en jaksa kirjottaa niitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.