IRC-Galleria

Vappugospel

Vappugospel

www.vappugospel.vg
Googlen tuottamien tilastojen mukaan Kouvolan historian suurimman musiikkitapahtuman, Vappugospel XXL:n sivustolla (http://xxl.vg) on käynyt yli 30 000 kävijää sen jälkeen, kun uusi sivusto julkaistiin 1.11.2010. 30 000 kävijän raja rikkoutui eilen 15.12.2010.

- Onhan 30 000 kävijää ihan mukavasti. Sivuston ja bändien julkaisu, Terapian julkaisu sekä seurakuntien lipunmyynnin alku näkyvät hyvin kävijäkäppyröiden piikeistä, naureskelee tiedotus- ja markkinointivastaava Markus Janhunen.

Tilastoihin synnyttää pientä virhemarginaalia muun muassa se, että useat ihmiset saattavat käydä sivustolla käyttäen samaa tietokonetta, ja toisaalta yksi ihminen voi käydä sivustolla useilta eri koneilta. Vaikka virhemarginaalin täsmällisen suuruuden arviointi on vaikeaa, tilastoista voidaan kuitenkin päätellä paljon.

- Google ei selvästikään rekisteröi jokaista sivun latausta samalta koneelta, ja tämän voi todeta esimerkiksi ränkkäämällä selaimen päivitysnappia ja katsomalla, päivittyykö sivuston kävijälaskuri samaa vauhtia.

- Olisi todella mielenkiintoista tietää, miten moni yksittäinen henkilö on joskus nähnyt sivuston, mutta sen selvittäminenhän on käytännössä mahdotonta. Tilastojen voidaan kuitenkin ajatella kertovan aika tarkasti, miten monelta tietokoneelta sivustoa on katseltu, Janhunen pohtii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.