IRC-Galleria

Vappugospel

Vappugospel

www.vappugospel.vg

Blogi

- Vanhemmat »

Vielä kerran, Terapia!Sunnuntai 19.12.2010 01:38

Suomen historian menestynein ja arvostetuin gospel-artisti Terapia heittää vappuaattona encore-keikan.

Vappugospel XXL:ssä siis esiintyy seuraavat bändit: Petra (USA, comeback), Terapia (encore), Jacks of All Trades (comeback), Project 86 (USA), Intohimo (SWE), Juha Tapio, Katajainen Kansa ja Idän Ihmeet.

Terapia keikkaili vuoteen 2005 asti ja ehti julkaista 7 studioalbumia, EP:n sekä kokoelmalevyn.

Yhtye on paitsi gospelmusiikin, myös suomenkielisen raskaan rockin edelläkävijöitä; Terapia on mm. yksi harvoja suomalaisia yhtyeitä ja ainoa suomalaisen gospelin historiassa, jolle on tehty tribuuttialbumi.

- Alettiin täällä Kouvolassa olemaan hektisten vappusuunnitteluiden takia jo niin Terapian tarpeessa, että nyt kävi näin, toteaa Vappugospel XXL:n projektijohtaja Tom Himanen.
Googlen tuottamien tilastojen mukaan Kouvolan historian suurimman musiikkitapahtuman, Vappugospel XXL:n sivustolla (http://xxl.vg) on käynyt yli 30 000 kävijää sen jälkeen, kun uusi sivusto julkaistiin 1.11.2010. 30 000 kävijän raja rikkoutui eilen 15.12.2010.

- Onhan 30 000 kävijää ihan mukavasti. Sivuston ja bändien julkaisu, Terapian julkaisu sekä seurakuntien lipunmyynnin alku näkyvät hyvin kävijäkäppyröiden piikeistä, naureskelee tiedotus- ja markkinointivastaava Markus Janhunen.

Tilastoihin synnyttää pientä virhemarginaalia muun muassa se, että useat ihmiset saattavat käydä sivustolla käyttäen samaa tietokonetta, ja toisaalta yksi ihminen voi käydä sivustolla useilta eri koneilta. Vaikka virhemarginaalin täsmällisen suuruuden arviointi on vaikeaa, tilastoista voidaan kuitenkin päätellä paljon.

- Google ei selvästikään rekisteröi jokaista sivun latausta samalta koneelta, ja tämän voi todeta esimerkiksi ränkkäämällä selaimen päivitysnappia ja katsomalla, päivittyykö sivuston kävijälaskuri samaa vauhtia.

- Olisi todella mielenkiintoista tietää, miten moni yksittäinen henkilö on joskus nähnyt sivuston, mutta sen selvittäminenhän on käytännössä mahdotonta. Tilastojen voidaan kuitenkin ajatella kertovan aika tarkasti, miten monelta tietokoneelta sivustoa on katseltu, Janhunen pohtii.

Hyvät lahjaideat hukassa?Torstai 16.12.2010 20:53

Onko joulusesonki alkanut, mutta mielessäsi ei ole yhtään hyvää lahjaideaa? Ei hätää. Gospel Sound Kouvola ry auttaa!

Osta ystävällesi, enollesi, itsellesi ja isällesi sekä tietysti monelle muullekin lahjaksi pääsylippu Vappugospel XXL:ään. Pääsylipun ostaminen lahjaksi on harvinaisen hyvä idea, koska
  • silloin sinulta ei kulu viikkoa lahjaidean pähkäilemiseen, joka 80 prosentin varmuudella johtaisi kuitenkin turhaan heräteostokseen.
  • käytännössä jokainen suomalainen on onnellinen saadessaan sellaisen.
  • ostamalla pääsylipun lahjaksi edesautat tapahtuman kehittymistä ja ensi vuonna saatetaankin nähdä ehkä jo Vappugospel 3XL tai jotain sensellaista!
  • pääsylipun saaja hyvin todennäköisesti välttyy vappupäivän morkkikselta.

Vappugospel XXL on yksinkertaisesti jotain aivan järjettömän upeeta!
Muista myös, että Vappugospeliin saa myös huikeita VIP-paketteja (200 e; sis. liput x 2, yöpyminen Sokos Hotel Vaakunassa x 2, illallinen x 2), jotka ovat suorastaan tehtyjä joululahjoiksi!

http://www.xxl.vg/p/liput.html
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/10051

Asko Tynjälä Vappugospelin lavalleKeskiviikko 15.12.2010 16:16

Myös jyhkeän bassoääninen Kouvolan Vapaaseurakunnan emeritus-pastori Asko Tynjälä tullaan näkemään Vappugospelin lavalla. Pastori tulee lavalla ja lavan ulkopuolella osallistumaan joihinkin juontoihin ja tuo varmasti oman mielenkiintoisen lisänsä kokonaisuuteen. Tynjälä tulee Vappugospeliin kuitenkin nimen omaan juontajana, eikä niinkään esiintyjänä.

Vuonna 2009 Asko Tynjälä oli tekemässä Pastorit Areenalla -levyä

Vuodesta 1969 lähtien Ruotsissa, Suomessa ja Kanadassa seurakuntapastorina ja evankelistana toiminut pastori on laajan seurakuntatyönsä ohella myös ansioitunut muusikko. Vuonna 2009 Tynjälä julkaisi mm. Pastorit Areenalla -levyn yhdessä Hannu Grönroosin ja Seppo S. Kososen kanssa, jonka lisäksi mies on ollut mukana lukemattomilla muilla levyillä. Näiden lisäksi Asko nähdään viikoittain myös TV7-kanavalla.

- Täytyy sanoa, että näin tiedottajana minulle aiheuttaa suuria tiedotuksellisia ongelmia, kun ansioitunutta laulajaa ja pidettyä saarnaajaa ei valita tapahtuman laulamaan eikä saarnaamaan. Mutta jotain erityisen mielenkiintoista on luvassa, se on varmaa, lupaa Vappugospel XXL:n tiedottaja Markus Janhunen.

Lauantaina, 30.04.2011 vietetään Kouvolan Jäähallissa kaikkienaikojen suurin Vappugospel! Lavalla nähdään mm. Petra (USA), Project 86 (USA), Intohimo (SWE), Jacks Of All Trades, Terapia, Katajainen Kansa ja Idän Ihmeet.

Lippuja tapahtumaan on myyty jo hyvään tahtiin, joten varmistathan lippusi tapahtumaan tilaamalla ne ennen, kuin se on jo liian myöhäistä. Vappugospel XXL liput ovat hyvä tapa muistaa ystävää tai perheenjäsentä jouluna.

25 € hintaisen lipun voit tilata osoitteesta; http://www.tiketti.fi/tapahtuma/10051

Lisää tietoa tapahtumasta ja koukuttavan blogin löydät tapahtuman virallisilta nettisivuilta osoitteesta www.xxl.vg!


/ Jouluterveisin Vappugospel tiimi!
- Vanhemmat »