IRC-Galleria

Viivu^

Viivu^

Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Oikeesti!Perjantai 15.05.2009 11:31

Huh.

Tänään saan tietää tuleeko minust ylioppilas. :)

Viel ei oo ainaka päivittyny ylioppilastutkinto.fi pisterajat. Joskus myöhemmin sitten kai.

Mut mama kirjottelee tänään noita kekkä pääsee ylioppilaaks niin länkkäriin ko se tulee ulos huome. EI VITTU.

Sanoin sil, et soitteleepi minul, jos mein nimi näkyy siel. Sit älysin, et hei sit jos äiti ei soita niin minun nimee ei oo siel.

Tai sit äiti on niin lahopää, et se unohtaa soittaa vaikka minun nimi olis siel. :<<< Sit oon jo itkeny itteni puol kuoliaaks "JOo ootki täällä" "Ai oon" "oot!" "VITTU KIITTI ÄITI *TUUT TUUT TUUT*" <3

En kyl halua sitä uutista ko oon bussissa menossa töihi. En halua seota totaalisesti random ihmisten edessä jos minust tulee ylioppilas/ minust ei tuu ylioppilasta. Muutenki jo ihan sekasin niin ei tehdä minust enempää sekopäistä. Haluun sen vasta ko oon töis. Vasta 11 jälkke.

Ennen ko meen oottaa bussia niin käyn kaupas ostaa törkeen säkin namia mitä voin mussuttaa oli tulos mikä tahansa. Ja hermostukseen kanssa. :) Suruun voin mussuttaa tai sit iloon voin mussuttaa. Hyvä hyvä.

Oon jo kovasti miettiny päässäni, et miteköhä reagoin jos pääsen ylioppilaaks. Rupeenkoha hyppimään iha täysillä ja kiljumaan "OON YLIOPPILAS OON YLIOPPILAS" ja heti sen jälkeen päivittämään naamakirjan tilaa. :)

Tai entäs si jos en pääse ylioppilaaks. :o "Jaa" ja sit lentää puhelin hankalimpaan nurkkaan ja alan mässää namia. Itkeä saa <3 3 pilleriä jäljellä minulla on nyt tänään oikeus itkeä jos en pääse ylioppilaaks. Linnoittaudun Mimosan pimeimpään nurkkaan ja mässään siel ja märisen. HUH.. :)


Jos sitä kohta alkais henkisesti valmistautua tähän koitokseen. ENNN KESTÄ.



EN KESTÄ!!!


EN EDELLEENKÄÄN KESTÄ!!!


:<<<<< :>>>>>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.