IRC-Galleria

Viivu^

Viivu^

Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Haaa. Ihan vähän avaudun. :)Keskiviikko 24.06.2009 13:17

Pakko avautua näist kivoista pienistä mulkuista liikenteessä <3
Siis itsehän olen maailman paras kuski ;) Ja helvetti sentään omistan sen koko vitun tien, missä ikinä olenkin. Itsessäni ei ole mitään vitun vikaa, muiden päässä viiraa, oon paras <3

MUT OIKEESTI!

Tuossa viime viikolla ko olin menos kotiin niin mitä helvettiä tekee yks vitun tali minun edessäni?
Siinä se ajaa köröttää ihan vitullista vauhtia eteenpäin ja lopult osaa päättää mihin kaistalle se menee. <3 Ihanaa <3

No sepäs päätti mennä siihen vasemmalle kaistalle ihako olis kääntymäs sinne.
Mut perkele, jos valitaan se kaista niin siellä pysytään. Vittu.
Meinasi mulkku tulla kylkeen ko tuli sulkuviivan yli takas siihen kaistalle mist mennään suoraan <3
Ihan vähän koukkasin jalkakäytävält ettei nyt se mulkero päälle tullu. Ja keskari tykkää hyvää ko sitä saa näyttää noille mulkuille <3


TOISSA päivänä taas. Liikennevaloista oikeelle ja edessäni ajaa taas vitullista vauhtia joku ämmän käppänä pappansa kanssa ja sitten menee siihen vasemmalle kaistalle. :))) Kivasti taas vittu tullaan eteen, ko halutaanki sinne huoltoasemalle joka on oikeella niin pitää mennä minun kaistanu yli _suoraan_ minun eteen. HELVETTI!
Kerkesin jarruttaa niin en ollu sen homon kyljessä. Ja taas keskaria kaikille. KEHTAS vielä kattoa ilmeellä - "Vittu älä aja päälle saatana".
No vittu menisit oikeeta kaistaa niin EI VITTU TARVI AJAA PÄÄLLE <3


ENTÄS EILEN <3

Ohituskaistalla hitaiden pappojen ohi <3 Ohituskaista meinaa loppua, ei kukaan päästä takasin sinne jonoon, ja autoo tulee vastaan.
<3

Sit väkisin tungin sinne sitten. Pakkohan se on jos autoo tulee vastaan, ajetaan jo sillä keltasella ihme alueella ja tärrää tärrää "hei hei herääppäs olet täällä keskellä tietä autoo tulossa keulaan iiks apua!"
<3

Ja jonku venäläisen perseeseen meinasin mennä ko ei oikeesti kehdattu antaa sitä tilaa pienelle autolleni <3

Samalla reissulla rekan jostain ihme onkalosta tulossa kivi tuulilasiin ja luulin, et nyt tulee tuulilasist läpi ja kuolen ko se oli ihan vitullisen iso kivi. Huh se kumahti onneks katolle. :) Katossa ei onneksi jälkeä <3


Ja sitko menin takasin kotiin <3 Oikeesti. Taas joku menee sellasta vitullista vauhtia aina siellä pientareen puolella. Sit siin on sellanen hassu bussipysäkin tapanen kaistale, et pääsee oikeelta ohi, jos joku on kääntymässä vasemmalle. No tietenkin tää arjen sankari oli siellä pientareen puolella, mut SILTI kääntyy sinne vasemmalle ja taas meinasi ajaa ihmiset sen random tyypin kylkeen <3 Voi helvetti.
Se vitullinen pelleily jatkuu taas muiden autojen kanssa. Ohituskaistalla joo kyllä voidaan ajaa 140 ettei vaan helvetissäkään kukaan pääse ohi, mut sit ko tulee taas 80 aluetta niin sitten ajetaan sitä helvetin 50 sillä isin uudella pemarilla :<<<<< Oikeesti.


Ohittajat on muutenki perseestä. Jos vittu ohitetaan, niin sit vittu ohitetaan kunnolla. Perkele. Kyllä se vitun volvo, mersu, pemari, audi ihan sama kulkee kovempaaki <3 Ei tarvi saatana madella. Ja ei tartte saatana lähtee ohittamaan "hitaampaa" autoo ko kuitenki ite ajaa sit samaa vauhtia ellei hitaampaaki. Vittu <3

Oikeesti muo itkettää.

Ja sit ne immeiset on kyl rasittavia jotka ekana painaa ohi ohituskaistalla 140 lasissa ja sit ko se ohituskaista loppuu niin sit mennään 60. IIKS. "EI voi ajaa kovempaa :<<<<" -.-'
Joos yrität mennä ohi niin EI. EI PÄÄSTETÄ.

Entäs kiilaajat. Voi helvetti. Just siihen nokan eteen tullaan, et pitää ite jarruttaa et ei oo sen toisen perseessä. Näiden mulkkujen perässä sit roikun koko helvetin matkan. Se saa ajaa 140, oon vittu sen perässä. Hermo ei kestä.

Ei olis pitäny hommaa ajokorttia tulee aggressioita. :) Mut ah <3

HEI.

Entäs se, jos auto sammuu liikennevaloihin "TÖÖT TÖÖT VITUN ÄMMÄN PENIKKA VITTU ETEENPÄIN SIELLÄ TÖÖT TÖÖT".

NO VOI HELVETTI. EI OLE NIIN KIIRE ETTEIKÖ KERKEIS VENAAN ALLE MINUUTTIA ET SEN AUTON SAA TAKAS KÄYNTIIN JA LIIKKEELLE <3 EI.

Kyllä se saatanan elämä nyt riippuu siitä pääseekö sitä liikkelle 20 sek aikasemmin tai myöhemmin. VOI VITTU <3

oikeesti. Vituttaa.

Toivottavasti kaikki kuolee liikenneonnettomuuksis niin ei saatana tarvi katella tollasta pelleilyä <3

Ah kiitos. Nyt voin taas iloisella mielellä jakaa postia ihmisille ja kirjoitella menoja Länsi-Savoon ja pätkiä kusista kesädekkaria. :)

EDIT:

AINIIN SAAKELI.
Meinasin unohtaa. Eilen kans joku idiootti yht äkkiä vaan iski liinat tiskii ja hidasti vauhdin 30 80 alueella. Ketään ei ollu edessä, se ei ollu kääntymässä eikä edes ollu mitään kameratolppaa siin. SE VAAN teki niin. Sit saa taas vittu ihmetellä, että mitä HELEVETTIÄ täällä tapahtuu. -.-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.