IRC-Galleria

Wespa

Wespa

Kysykää http://ask.fm/WespaFIN

Ensimmäinen VideoBlogiPerjantai 31.07.2009 03:54

Ensimmäinen Paranormaali Blogin video blogaus on nyt nauhoitettu ja editoitu.

15 minuuttia tuli videomateriaalia, jonka sitten editoin vähän vajaa kymmeneen minuuttiin.
Editoinnissa meni aikaa muutama tunti...

Ei se vielä mitään, mutta en oikeen vielä kunnolla päässyt tuohon editointiohjelmaan sisälle (lähinnä videonmuodon muutokseen/pakkaukseen) ja sen takia uppaan nyt youtubeen 1.3 Gt videota. 9:50 min video vie siis 1.3 Gigaa tilaa ja uppaus kestää yli kolme tuntia. :D

No ensi kerralla sitten koitan säätää tarkemmin, että ei tarvitsisi lähetellä noin isoja tiedostoja...

Niin itse videossa puhun Paranormaali Blogista, sen perustamisesta, sekä omista yliluonnollisista kokemuksistani.

Tässä se nyt on:
http://www.youtube.com/watch?v=BPVTRdMj3hM

Tämä hetki?Lauantai 25.07.2009 04:17

Muistan tämän hetken, kurkotan siihen nyt.
Otan kiinni tunteesta, kurkotan syvälle.

Palaan samaan tunteeseen ja liu-un eteenpäin liukkaasti, samalla salamankirkkaasti muistaen tämän hetken tärkeyden.
Ajattelen ja koen itseäni, samalla nähden tämän hetken jalouden.
Muistutan itseäni valehtelematta ajatuksistani, samalla nähden valon kirkkauden.

On joku muuri jota en näe. Ehkä se on niin ohut.
On joku este jota en koe. Ehkä sitä ei olekkaan olemassa...

Missä olet sinä jota voin rakastaa?
Missä olet sinä joka minua rakastaa?

Tuning inTiistai 21.07.2009 04:28

Yksinäinen Susi AvautuuSunnuntai 19.07.2009 16:24

Viime yönä yksin baarista kotiin palattua tuli taas yksinäinen olo ja masennus. Heräsin vähän aikaa sitten ja nyt taas jokseenkin turhan viikonlopun jälkeen on vitutus päällä, tai ei enää niin paljoa, kun saan purkaa oloni tähän. Ehkä tämä avautuminen auttaa.

Välillä tuntuu, että vaikka on tehnyt kaikkensa, niin ei kuitenkaan jää kuin paska käteen. Ehkä pitäisi lopettaa yrittäminen ja toivominen, ehkä pitäisi vaan olla oma itsensä, mutta odottaminen vituttaa. Ehkä se aika onkin se mun vitsaus.

Elämä kuljettaa hassusti eteenpäin. Olen toivonut, että se oikea kävelee sieltä jostain vastaan ja tekee sen ”moovin”, mutta ehkä se on itsestäni kiinni ja voisin tehdä jotain vielä enemmän. Mutta onko se sitten omaa itseäni ja meneekö se liialliseksi yrittämiseksi, näitä olen kysynyt itseltäni. Jotenkin sitä toivoo, että kaikki olisi vaan helpompaa.

Välillä tuntuu, että viikonloput ovat vain ajan ja rahan tuhlausta, josta ei tule kuin vitutus. Mutta hei, täytyy kuitenkin myöntää, että hauskaa on ollut. Alkoholin juomisenkin lopettamista on tullut pohdittua, mutta onhan siinä hyvät puolensa. Ainakin on kavereiden kanssa hauskaa ja positiivinen fiilis...

Kaikki on lopulta omasta päästä kiinni. Masennusta ja yksinäisyyttä ei ole tarvetta kokea, jos rakastaa itseään ja nauttii omasta seurastaan, mutta joskus sitä keksii tekosyitä. Ehkä tavallaan nauttiikin masennuksesta ja luulee saavansa siitä jotain irti, ehkä toivookin, että Jumala tai joku ulkopuolinen kuulee paremmin. Mutta hei parempaahan se on tuntea iloa ja rakkautta itseään kohtaan, kuin masennusta, silti odotan sitä naisen fyysistä kosketusta ja läheisyyttä. Sitä on vaikea itse tarjota, vaikka toki sitäkin voi itse simuloida halutessaan eri tavoilla, mutta kaukana se on aidosta naisen lämmöstä. Jotenkin sitä haluaa kokea itsestään ulkopuolisia asioita vaikka samaan aikaan tiedostaakin, että kaikki on yhtä. Ehkä siinä piileekin se paradoksi. Ehkä mun kannattaisi vaan tajuta paremmin, että ei ole mitään itsestä ulkopuolista, ehkä mun ei kannattaisi tuntea itseäni niin ulkopuoliseksi muista...

Mutta hei positiivisuus kunniaan. Pohjalla on mukava käydä, kun sieltä on noussut. Siellä oleminen on tuskaa, mutta hei ainakin se tuntuu hyvältä, kun on taas pinnalla. Pitäisi vaan kehittää uusi määritelmä omalle pohjalle, jos pitäisi sen pohjan positiivisen puolella, sitten olisi ihan sama vaikka laskisikin ekstaasista välillä iloon. Se on sellainen oma haave, että voisi nauttia ja rakastaa aina, oli tilanne mikä hyvänsä.

Joskus sitä ajattelee, että ehkä joku muukin ajattelee samalla tavalla. Ehkä pian kaksi yksinäistä sutta kohtaa ja taas on maailma pelastettu. Mutta ainakin tähän joku voi samaistua ja ehkä oppiakin jotain.

Ehkä se oikea kävelee sieltä vastaan... Mutta uskallanko päästä irti ja olla ajattelematta asiaa? Aikamääreiden asettaminen, toivominen ja esittäminen ei ole tähän asti ainakaan auttanut paljoakaan... Uskallanko olla täysin oma itseni ja antaa elämän vain kuljettaa?

Tiedän, että tämän kirjoittaminen auttoi itseäni ainakin jollain tasolla. Kannattaa siis avautua.

Kirpeän illan muisteluLauantai 18.07.2009 18:59

Kohti kauniita sointuja, rakkauden aalloilla surffaten.
Kohti kirkasta loistoa, eteenpäin kulkien.

Maistan ilmassa mansikan, tuon makean marjan.
Haistan nyt himon, tuon kauniin ja kirpeän.

Hän minulle tietä näyttää.
Onko se oikea kulkea?
Siitä otan selvää...
Kuin potkulauta, eteenpäin kuljen.
Kuin uninen orava, silmäni suljen.

Tiedän, että ei ole mitään pelättävää.
Koska minä määrittelen mitä pelätä.

Pohjalla on käyty, mutta pinnalle noustu.
Itselle hävitty, mutta voiton malja juotu.

Juhlistan tätä liikkuvaa hetkeä, teen sen aina.
Rakastan seikkailua, tätä retkeä, teen sen aina.

Ja meitä ei estä mikään eikä kukaan.

Minä olen valo ja rakkausTorstai 09.07.2009 07:31

Rakkaus valon virtaa kuljettaa.
Pimeys koitti pelottaa.

Pelot ja viha illuusiota vain.
Rakkaus, ilo ja nautinto, niistä mä turvan sain.

Me uimme virrassa rakkauden.
Me näemme valon kirkkauden.

Jotkut kuitenkin vain uinuvat, itseään huijaavat.
Pian hekin heräävät aamunkoitteeseen, auringonpaisteeseen.

Katso kohti valoa, kulje valossa, ole valo.
Sukella siis kohti valoa, sillä sieltä löydät oman tiesi.
Tässä jossain piilee viisauden siemen... se olet sinä.

Uni joka kävi toteenTiistai 07.07.2009 21:23

Heräsin yöllä ääneen "Vesa". Kysyin ihmeissäni, että mitä ja sain viestin "nyt on tärkeää kirjoittaa unet ylös". No en miettinyt asiaa sen kummemmin, jatkoin unia ja kirjoitinkin herätessäni unen ylös.

Näin unta, että olin Intiassa matkalla. Menin johonkin hotelliin, jossa suutelin itseäni vanhempaa naista, jonka suutelusta en paljoa tykännyt, vaikka se olikin ihan ok. Olin sitten lähdössä pois ja tämä nainen soitti lisäaikaa, koska halusi olla kauemmin kanssani. (tämän siis kirjoitin ylös ja jatkoin unia)

Heräsin ja minulle soittaa yksi thaimaalainen nainen, joka on itsestäni hieman vanhempi ja pyytää tapaamista (lisäaikaa). Tätä samaa naista aikoinaan suutelin, mutta mielestäni hän oli kohtuullisen huono suutelija (vähän kuin unessakin).

Unen ja tosielämän korrelaatio:
Intia - Keskinkertainen/huono suutelu - Minua vanhempi nainen - Lisäaikaa
Thaimaalainen (lähellä Intiaa) - Keskinkertainen/huono suutelu - Minua vanhempi nainen - Soitti lisäaikaa (tapaaminen)

Jännä, että heti aamulla osui kohdalleen uni jonka näin yöllä. Jännä oli myös tuo kehotus, joka tuli selvänä äänenä. :)

Henkimaailman Podcasti – Sanojen VoimaMaanantai 06.07.2009 21:29

Uutta podcastia tuli taas nauhoteltua. Tällä kertaa aiheena on sanojen voima...

- Sanojen voima ja sanoilla vaikuttaminen
- Hyviä ja huonoja sanoja
- Sanojen vaikutus alitajuntaan
- Erilaisiin tilanteisiin valmistautuminen sanoilla
- Mantrat

Plaa plaa plaa... :D

http://henkimaailma.wordpress.com/2009/07/06/henkimaailman-podcasti-sanojen-voima/

Kuka sinä olet?Perjantai 03.07.2009 23:41

Hieman ehkä keskeneräinen tämä vielä, mutta ajattelinpa nyt julkaista tämän ekaksi Galtsussa, ennen kuin julkaisen viimeistellyn version Henkimaailma-blogiin. Jos tulee kysyttävää tai ideoita, niin kommentoikaa ihmeessä. :)

Olet rakkaus sen pyhimmässä ja puhtaimmassa muodossaan. Jokainen lapsi syntyy täydellisenä rakkautena ja on iloinen, nauttiva, sekä utelias kokoajan. Olet kuitenkin rakentanut ihmiskokemuksen aikaansaamiseksi sen päälle pieniä kerroksia, jotka kuvaavat sitä mitä sinä et syvimmiltäsi ole. Näiden kalvojen luominen aloitettiin, jotta sinä oppisit lisää itsestäsi sen kautta mitä sinä et ole, samalla saaden muita kallisarvoisia oppeja. Kalvot eivät kuitenkaan ole omaa itseäsi.

Mitä nämä kalvot sitten ovat? Miten ne voi tunnistaa?
Kalvot ovat jotain mitä sinä et ole (syvimmiltäsi). Kalvot ovat kokemuksia ja muistoja, jotka ovat lineaarisen aikakokemuksen saamiseksi muokanneet sinua (hieman pois omasta itsestäsi), sinä kuitenkin olet aina tehnyt valinnan ottaako nämä vai ei.

Nämä kalvot voi tunnistaa negatiivisista tunteista, joita kalvot ovat. Näitä ovat mm. masennus, pelko, viha ja arvottomuuden tunne.

Miten voin olla oma itseni?
Sinä olet se jo. Olet täysi rakkaus ja sen tunteminen on helppoa. Saatat nyt ajatella, että olen yrittänyt ja halunnut sitä useaan kertaan (sen tuntemista) ja se ei ole ollut helppoa. Yrittäminen ja haluaminen itsessään on kuitenkin yleensä jotain mikä ei kuvaa tekemistä eikä onnistumista. Ollaksesi onnellinen sinun ei tarvitse yrittää eikä haluta olla onnellinen, sillä silloin päätät, että et ole vielä onnellinen. トlä siis yritä, äläkä halua, vaan ole onnellinen ja se ei vaadi ponnisteluja. Muista, että sinulla on valta olla onnellinen ja rakastavainen, se on ihan niin helppoa, kuin haluat ja uskot sen olevan. Jos siis täysin sydämin uskot, että olet rakkaus, niin silloin tunnet sen ja olet se, jos taas et, niin muista tässä artikkelissa annetut vinkit. Muista, että sinä olet oppinut jo sen mitä sinä et ole (negatiiviset tunteet), joten mitä syytä on enää kokea sitä turhuutta?

Muista että pelkästään tietämällä, että olet rakkaus voit olla täydellisesti oma itsesi. Seuraa positiivisia tunteita ja suurinta iloasi. Mistä nautit eniten? Seuraa sitä, niin kaikki järjestyy täysin niin kuin pitääkin. Kun olet rakkauden, ilon, onnellisuuden ja positiivisuuden virrassa, niin vedät puoleesi enemmän niitä.

Joskus on hyvä myös pyrkiä poistamaan näitä kalvoja, jotta olisi helpompaa uskoa siihen (ja tiedostaa), että olen rakkaus.

Kalvoja voi poistaa seuraavanlaisilla tavoilla:
1: Mieti miksi minä tunnen tätä negatiivista tunnetta? Selvitä sen perimmäisin syy. Tämä kannattaa suorittaa vaikka hyvässä asennossa istuen, silmät kiinni, hengittäen syvään (auttaa muistamisessa ja keskittymisessä).
2: Huomaa kuinka turhaa tuon ajatuksen kantaminen on, sillä se on jonkin muun tuoma taakka (esim. yhteiskunnan, vanhempien tai kavereiden) eikä sinua itseäsi. Siksi se tuntuu painolastilta, sillä mitä enemmän olet kantanut muuta kuin itseäsi, sitä raskaampaa siitä on tullut.
3: Päästä irti tuosta tunteesta/taakasta ja huomaa, että et ole enää sama ihminen kuin silloin kun otit tuon tunteen.
4: Iloitse ja kirjoita muistamasi asiat paperille. Kirjoita mikä oli ajatuksesi ja miten se muuttui. Kirjoita mikä olet nyt. Jos esim. tunsit arvottomuutta, niin kirjoita esim., että ”olen kaiken rakkauden arvoinen ja luotan itseeni”.

Kertaus niihin asioihin, jotka auttavat sinua olemaan oma itsesi:
- Tiedosta ja usko, että olet rakkaus
- Seuraa suurinta iloasi
- Muista ajatella positiivisesti
- Pelko on illuusio

Muistuta itseäsi, että minä olen se kuka minä haluaisin olla. Olen rakkaus ja kaikki asiat mitä rakkaudella halajan. Tunne se ja käyttäydy sen mukaan, niin se tulee elämääsi. Haluaminen kuvastaa tunnetta siitä, että sinulla ei ole vielä jotain. Tuntemalla haluamista koet lisää haluamista. Lopeta siis haluaminen ja yrittäminen ole se (tunne) mikä haluat olla (rakkaus, haluamasi asiat yms.). Pyri siihen joka hetki. Ole siis se mikä olet syvimmiltäsi äläkä väitä mielessäsi vastaan. Puhu ja toimi sen mukaan. Auta ihmisiä jos he apua tarvitsevat, hyväksy ihmiset sellaisena kuin he ovat, nauti omasta seurastasi, rakasta itseäsi joka hetki, kehu ja kiitä... :)

Lopuksi haluan vielä kertoa tarinan miehestä:

Olipa kerran mies, joka tallusti hitaasti eteenpäin aavikolla. Hän kärsi janosta ja oli huonolla päällä. Käveltyään eteenpäin aavikolla hän huomasi keitaan, joka oli täynnä vettä. Hänen suunsa kääntyi isoon hymyyn ja hän huudahti ”Oi että olen onnellinen”, jonka jälkeen hän kuuli äänen, ”Et voi olla onnellinen vielä, juo nyt ekaksi tuosta keitaasta, sitten vasta olet onnellinen”.

Tarina kertoo hyvin miten ihminen voi tuntea onnellisuutta halutessaan ilman työkaluja (veden juominen). Sinulla on siis täysi päätösvalta ja hallinta omiin tunteisiisi. Voit olla onnellinen halutessasi ja se ei vaadi ponnisteluja, eikä ulkopuolista apuvälinettä.