IRC-Galleria

AmanchuPerjantai 24.08.2018 12:27

Pidin ihan.

Futaba Ooki on ujo tyttö joka muuttaa Shizuoka-nimiseen pikkukaupunkiin meren rannalla. Hän tutustuu "energiseen" Hikari Kohinataan (Lempinimeltään Pikari) joka on innostunut laitesukelluksesta. Pikari suostuttelee Tekoksi ristimänsä Futaban liittymään koulunsa sukelluskerhoon. Yhdessä he rupeavat tutkimaan meren salaisia ihmeitä.


Slice of life, school life, comedy. Täytyy heti sanoa että merenalaisissa kohtauksissa animaatio oli todella huolellisesti tehty. Hahmoilla tosin oli useaan otteeseen oudot chibi naamat, mihin meni hetki tottua. Pikarin sekopäinen hymy kuvaa hyvin mielenterveyttäni.

Sarja oli enimmäkseen slice of life joten sen suurempaa juonta ei ole. Huomasin kuitenkin pitäväni hahmoista ja sarjan positiivisesta asenteesta. Toinen tuotantokausi oli suosikkini ja varsinkin kolmijaksoinen "Peter"-arkki.


Yksi kritiikki tähän loppuun:

Ne vitun kissat. Onko niitä pakko tunkea kaikkialle? Joo kissat ovat söpöjä mutta kun niillä ei ole mitään funktiota koko tarinassa. Oli vain pakko tunkea naamalle koko ajan niin alkoi jo tokan seasonin aikana kyrsimään.

"Hei katsokaa tuota kissaa! Eikö olekin hauskaa kun on hyödytön osa koko sarjaa mutta tungettu joka kohtaukseen ärsyttämään katsojaa!" Jotenkin meni maku noihin maskotteihin kun se vanhempi kissa on periaatteessa pedofiili.


Tuota lukuunottamatta sarja oli kivaa ajankulua. Shippaan muuten Tekoa ja Pikaria. It wouldn't make sense otherwise. They totally have feelings for eachother and nothing anyone tells me will convince me otherwise.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.