IRC-Galleria

Death Note<3Lauantai 15.09.2018 05:13

Klassikko.


Kuolemanjumala (Shinigami) nimeltään Ryuk on tylsistynyt. Hän pudottaa "vahingossa" vihkonsa maan päälle.

Light Yagami on 17-vuotias huippuoppilas joka löytää kyseisen vihon. Käy ilmi että kyseinen vihko on Death Note, ja että ihminen jonka nimi kirjoitetaan tuohon vihkoon kuolee. Light huomaa myös että hän on täysin ok ihmisten murhaamisen kanssa kunhan se edistää hänen visiotaan maailmasta ilman pahoja ihmisiä. Maailmasta mitä hän hallitsisi jumalana nimeltä Kira.


Luin tämän manga-sarjan joskus lapsuudessani mutta minun täytyy häpeäkseni myöntää että katsoin tämän animen vasta nyt ensimmäistä kertaa. Kadun nyt sitten etten katsonut aikaisemmin koska huh huh miten paljon tästä nautinkaan!

Ensinnäkin sarja tarjoaa heti moraalisen dilemman: Onko ihmisten tappaminen suuremman hyvän nimissä oikeutettua? Light Yagami rankaisee rikollisia, raiskaajia ja murhaajia. Täten sarjan kuluessa käy ilmi että maailmassa ei enää käydä sotia ja rikollisuus laskee 70% koska pahat ihmiset pelkäävät "Kiran" rankaisevan heitä.

Mutta Kira on loppujen lopuksi sarjamurhaaja kuka ei epäröi raivata tieltään myös ihmisiä jotka käyvät hänen tielleen tai yrittävät napata hänet.

Sarja tarjosi oikein paljon jännitystä sekä herkkua aivoille. Oli kiehtovaa nähdä miten lähelle poliisit ja etsivät pääsivät totuutta, ja miten etevästi Light juonitteli itsensä pois pinteestä. Fiksut henkilöt aina jaksavat innostaa minua... ^^;

Manga ja anime saavat minulta molemmat 10/10. Anime saa plussapisteitä myös musiikista ja ääninäyttelijöiden mainiosta suorituksesta. Light Yagamin ääni sai minut kehräämään<3 (Oh yeah I like them sexy villains)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.