IRC-Galleria

Happy Sugar Life<3Perjantai 05.10.2018 16:33

Loved it <3 ^A^


Satou Matsuzaka ei ole koskaan ollut rakastunut. Itse asiassa hän ei koe ymmärtävänsä rakkaudesta mitään. Treffailtuaan lukemattomia poikia hän eräänä päivänä löytää vihdoinkin elämänsä rakkauden. Mutta rakkauden kohde onkin pikkutyttö nimeltään Shio Koube.

Elettyään ilman tunteita kitkerässä maailmassa Satou on vihdoinkin löytänyt sen mitä hän on etsinyt: hänen oma "happy sugar life" Shion kanssa.

Mutta maailma on kurja paikka täynnä pahoja ihmisiä. Satou aikoo hinnalla millä hyvänsä suojella Shioa maailman likaisuudelta. Täten kaikki keinot ovat sallittuja rikoksista murhaan asti.


Täytyy heti sanoa että tempaisi jo ensimmäisestä jaksosta mukaansa. Satoun psyyke oli mielenkiintoinen ja hänen sosiopaattinen maailmankuvansa oli visualisoitu hienosti. Aina kun hän napsahti tai oli napsahtamassa "yandere" moodiin hänen silmiensä muutos oli vaikuttava.

Sarjassa oli muitakin hahmoja joista useampi joko oli jo valmiiksi mielenvikainen tai sitten menettivät järkensä sarjan aikana. Myönnän olevani tällaisten tarinoiden fani jo pelkästään sen vuoksi miten mielenkiintoista on tutkiskella erilaisten henkilöiden psyykettä.

Sisältää jonkin verran perheväkivaltaa, seksuaalista ahdistelua, murhia, pahoinpitelyä, kidutusta, pakkomielteitä, hulluutta ja kaikkea muuta kivaa. Alkutunnari oli oikein sopiva; pirteä ja iloinen mutta toi ilmi sen että jotakin on vialla. Miten söpön ulkokuoren alla piilee jotakin pimeää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.