IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Days 14 & 15Maanantai 20.02.2012 14:30

Day 14 — Favourite Sherlock Livejournal

Tähän on mun vähän vaikea sanoa vaan yhtä ainutta, koska seurailen useampaa eri tyylistä BBC:n Sherlockiin liittyvää journalia/yhteisöä siellä ja kaikki on omalla tavallaan hyviä, riippuen ihan mitä milloinkin etsin.

Mutta mennään nyt ensinnäkin fanfic-teemalla, koska fanficit nyt kuitenkin on jotakuinkin mun elämä, ja sanotaan vaikka seuraava:

Tämä yhteisö on siis yllättäen tarkoitettu Sherlock-aiheisen sälän etsimiseen, mutta eniten siellä ihmiset näyttää etsivän juuri fanficcejä. Olen itsekin löytänyt tätä kautta uudestaan muutamia mestariteoksia, jotka olin aiemmin unohtanut itse merkitä kirjanmerkkeihini.


Day 15 — Favourite Sherlock fic

Tämäkin on tosi vaikea ja mulla on monia suosikkeja, mutta.... Meikäläinen tykkää varmaan kuitenkin eniten ficeistä, jotka menee kategoriaan asexual!Sherlock, eikä mulla ole tähän muuta syytä kuin se, että canonisesti Sherlock tulee olemaan mulle aina aseksuaali. Tämä ei silti missään nimessä sulje pois sitä, etteikö se ja John voisi elää parisuhteessa, ja ilokseni olen löytänyt jonkun verran ihan loistavia tällaisia ficcejä.

Mutta varoituksen sana: se fic jonka pian linkitän, vaikka onkin asexual!Sherlock/John, on sitten NC-17, K18, ei lapsille soveltuva ensinkään, joten jokainen klikkailkoon ihan omalla vastuullaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.