IRC-Galleria

Italiassa kannattaa lomailla, ei asuaKeskiviikko 19.08.2009 01:02

Kahvittelin mielenkiintosen italialaisen seurueen kanssa tänään. Sohvasurffari oli päättänyt ottaa kaverilössin mukaan, suunnata Suomeen ja vuokrata auton. Poppoo päätyi sitten näille seuduille ja sain tutustua näihin media-alan tyyppeihin ja kuulla mielenkiintoisia juttuja. Tyyppi oli parhaillaan väsäämässä pariakin dokumenttia; toinen kertoo ihmisistä, jotka ovat ja elävät kuin joku tietty julkisuuden henkilö (pappi, joka elää Elviksen lailla) ja toinen paneutuu pohtimaan venetsialaisten missien menestyksen salaisuutta ja kauneusleikkauksia.

Tapio Rautavaarat ja Tapani Kansat oli heille jo esitelty (missä Imatran lähiöbaarissa ne on ollu?!) ja Kaurismäen elokuvat katsottu (joku muukin oli ollut sitä mieltä, ettei ne leffat ihan täysin nykypäivän suomalaismenoa kuvaa.. ehkä jossain mummolassa?). Etu- ja takaperin oli myös Suomi-opaskirja luettu, oli nimittäin aika vakuuttavaa tietoutta mm. siitä, miten Kolin maisemat on vaikuttanu Siben Finlandia-hymniin.

Lohiherkkuja päätyivät maistelemaan ja selvästi oli ateria jos toinen skipattu, kun aika hyvin maittoi. Lisänä saivat jopa muikkuja maistiaiseksi, vaikka tajoilija ei ihan kymmenen pisteen ja papukaijamerkin arvoisesti osannutkaan kyseisen kalalajin ominaislaatuisia faktoja selittää: "It's called muikku. Muikku. MUIKKU! In English, cisco, but no one knows the name. It's a fresh-water fish, living in lakes." Tähän asti se meni ihan hyvin. "And it's the native to salmon." Whaaat?! :,D Tarkotti varmaan 'relative', koska tarkenti sitten sanoin: "Salmon's little sister!" :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.