IRC-Galleria

Zumbaku

Zumbaku

Sarvet Esiin! VITTU MOSH!

Shangri-laataPerjantai 08.10.2010 00:13Kun hyvinvointivaltiota Helsingissä luodaan, julkisivuduunarit ne tallinasta tuodaan, Hurraa huh hah hei, mistä halvimmalla saadaan, sillä niin me tehdään Helsingistä Shangri-La.

Hävitetään lepakot ja muutkin parasiitit, Eduskuntatalon eessä roihuu makasiini, Hallejulah hei: huutaa nollatoleranssi, Juhlii vartiointiliikkeet ynnä FTS.

Yhteiskunnan yllä liehuu taantumuksen viiri, turvakameroilla luodaan pelon ilmapiiri, Hurraa huh hah hei, holhoava esivalta, putkaan tarranliimaajat ja talonvaltaajat.

Miksi kaikki tuntee Johanna-maantalous-Tukiaisen, niinkuin kolmen sepän kodittoman romanialaisen, Hallelujah hei, Turhuuksien roviolle, se on seiskapäivää idols ynnä MTV.

Pissiksillä luottokortit valtavasti lainaa, Unholaan on vaipunut jo Veikko Hursti vainaa, Hurraa huh hah hei, heitä pois ja osta uusi, Visa pikavippi karhukirje maksuhäiriö.

Ja keväisin ne kodittomat sulatellaan jäästä, katkokävelylle mutta katkolle ei päästä, Hallelujah hei, Suomen päihdepolitiikka, Pamit pervitiini subutex ja sunnuntai.

Hurtsi ynnä Puonti sekä Pynnönen ja Piippo, juolahtaakin mieleen lahti hemohes ja hiihto, Hurraa huh hah hei, vinkki miehen viskipullo, se on valeosto vasikka ja KRP.

Maamme maahanmuuttopolitiikka kusee omaan nilkkaan, Jos Timo Soinin traumat takaa äänestyksen vilkkaan hurraa huh hah hei, oikeistopopulistit, Halme Halla-Aho Jörg Heider Ku-klux-klan.

Sekos ADHD-instituutin aivosähköposti, Kun Pekka-Erik Auvinen kakskakkosensa osti, Hurraa huh hah hei, Holmlund haulikoille, lahtas Kauhajoen Matti toistakymmentä

Kun hyvinvointivaltiota Helsingissä luodaan. julkisivuduunarit ne tallinasta tuodaan, Hurraa huh hah hei, mistä halvimmalla saadaan sillä niin me tehdään Helsingistä Shangri-La.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.