IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

Olin tänään äitini kanssa naisten messuilla käymässä ja samalla kävimme kaupassa ostoksilla. Autoin myös äitiä tallin siivouksessa, arvostettiin myös muutama matto ja heitettiin roskiin kaikki turha roina. Juttelin myös tyttöystäväni kanssa facebookissa ja hän on minun tuleva kihlattuni ja me olemme olleet yhdessä yhden vuoden ja 5 kuukautta ja se on hyvä asia meille molemmille. Kävin tänään myös saunassa ja kävelyllä raikkaassa ulkoilmassa ja ulkoilusta tuli minulle virkistävä olo. Huomenna leivon äitini kanssa mustikkapiirakkaa ja piimäkakkua kokeilun vuoksi. Tänään oli kiva päivä ja olen välillä myös sosiaalisessa mediassa, mut en koko päivää ole siellä ja tulen erittäin hyvin toimeen eri ihmisten kanssa. Minulla on kavereita kouluajoilta ja ne on mun parhaat kaverit ja minulla on myös hyvä tukiverkosto. Minä kysyin yhdeltä minun kaveriltani että voidaanko olla kavereita ja hän sanoi että voidaan olla kavereita. Minulle on tullut blogiini tykkäyksiä ja kiitos kun tykkäätte blogistani, ja instagramiin olen laittanut kuvia 774 kappaletta ja huomenna laitan 780 kuvaa instagramiin.

_Iltsu_

Tänään alkoi viikonloppu <3 <3Perjantai 18.11.2016 22:39

Olin tänään äijäryhmän kaa kävelemässä ja reippailemassa ulkona jokiasemalta vesikkoon eli uimahallille. Kävelyyn meni tunti suuntaansa ja ihanaa kun tänään alkoi viikonloppu. Nyt kirjoitan blogia täällä joka päivä ja edelleen kirjoitan tänne. Olin tänään myös siivoamassa parvekettani ja lakaisin siellä lehtiä pois lattialta ja matolta. Huomenna aion katsoa telkkaria ja käydä ulkona, suunnitelin myös leipomista äidin kanssa myös viikonlopuksi. Katsoin tänään telkkarista salatut elämät, x factor uk-tuloslähetyksen, uutiset ja kummaan kaa-ohjelmat. Viikonloppu jatkuu lauhan ja ensi viikkokin on tosi lauha viikko, ja nyt ulkona on tosi liukasta ja kannattaa varoa, ettei kaadu ulkona. Nyt en ole värjännyt hiuksiani blondiksi, koska tukassani on valmiiksi vaaleaa ja tummaa on tyvessä. Joskus varmaan värjään tukkani blodiksi eli vaalennan tukkani. Huomenna tuon vanhemmille pyykit ja pyykeissä on tiistaiset lakanat, tyynyliinat ja peitonpäällinen. Minulla on yksi joululahjatoive ja se on valkoinen neule, jota olen pitkään toivonut joululahjaksi.

_Iltsu_
Olin tänään ulkona kävelyllä ja tuli virkistynyt olo. Kävelin joka päivä joensuun lyseon peruskoulun ohi ja en ole nähnyt sisällä siitä lähtien kun kävin koulua lypellä. Katsoin tänään telkkarista salatut elämät, Simpsonit, uutiset ja x factor uk:n. Ihanaa kun huomenna alkaa viikonloppu ja huomenna minulla on myös äijäryhmä, jonka kanssa menemme jonnekin ulos esimerkiksi jokiasemalle. Tänään satoi räntää ja tuuli ja ei ole kivaa kun tuulee ja sataa räntää. Tänään puhuin äitini kanssa et voisin leipoa viikonloppuna mustikkapiirakkaa ja piimäkakkua kokeilun vuoksi. Tämä viikko on mennyt nopeasti ja hyvin ja kohta on joulukuu, eikä jouluun ole enää pitkä aika. Kun olin eilen aktiviteettiryhmässä, niin ryhmänohjaaja sanoi, että 14.12 ei ole ryhmää, koska sinä päivänä vietämme aspa-palveluilla pikkujoulua. Menen kohta nukkumaan, koska minua väsyttää ja tänään juttelin myös tyttöystävänikanssa whatsAppissa ja hän rakastaa minua ja minä olen hänelle parempi poikaystävä kuin joku muu poikaystävä. Hänen äitinsä sanoi, että tyttöystäväni täytyy seurustella kanssani ja minä olen poikaystävistä olen komeampi kuin hänen entinen poikaystävä.

_Iltsu_
Olin tänään aktiviteettiryhmään ja ryhmässä pelattiin tänään ilmakiekkoa. Olin tänään myös uulkona kävelyllä ja tuli virkistynyt olo. Ilmakiekko sujui hyvin ja voiton yhden ottelun. Tänään on ollut kiva päivä ja kivaa on myös kuunnella musiikkia radiosta ja kuuntelin kännykällä musiikkia SANNI-nimiseltä artistilta ja hän on minun lempiartisti. SANNI, 2080-luvulla, vahinko, ku kanye kanyee, tyttöystävä, sinkku, sotke mut ja trampoliini on hyviä biisejä Sannilta. Olen kirjoittanut tätä kiva päivä osioita jo 8 osaa ja aion edelleen jatkaa blogin kirjoittamista. Tämä blogi on hyvä kirjoittaa ja katsoin tänään salatut elämät, uuden päivän ja Simpsonit. Katsoin myös rakas sinusta on tullut pullukka ja uutiset telkkarista. Laitan kuvia instagramiin ihan just ja nyt tulee kuvia 768 kappaletta.

_Iltsu_
Olin tänään valokuvailemassa ulkona ja kävelyllä, siitä tuli virkeä olo. Olin tänään myös äidin kanssa kaupassa valitsemassa kukkaa tuohon puoleen siiliin. Ostin siihen kanervan ja se on hyvä et siili kestää ympäri vuorokauden ulkona ja pitkään. Huomenna minulla on aktiviteettiryhmä jossa on tällä kertaa biljardia/ilmakiekkoa kuntokeitaalla. Olen käynyt keilaamassa siinä samassa paikassa viime viikolla kuntouttavan työtoiminnan kanssa. Huomenna teen myös ruoaksi kasvissosekeittoa ja se on tosi helppo ruoka. Kohta vaihdan lakanat ja vaihdan ne lähden viikon välein ja viimeksi lakanan vaihtopäivä oli 30.10 eli silloin siirrettiin kellot kesäaikaan. Kohta lähden nukkumaan koska minua väsyttää ja huomenna herään kello 9.30 aikaan ja siihen aikaan yleensä herään. Blogien kirjoittaminen on minun vahvuuteni ja laitoin sen siihen eiliseen voimavarapuuhun. Olen kirjoittanut blogia täällä irc-galleriassa ja enkä malta lopettaa kirjoittamista ja edelleen kirjoitan tänne. Omaa blogia kirjoitan sunnuntaisin ja oma blogini kertoo omasta elämästäni ja nykytilanteesta. Katsoin tänään salkkarit ja Simpsonit, uuden päivän katson huomenna uusintana kello 16.30.

_Iltsu_
Olin tänään kuntouttavassa työtoiminnassa ja ryhmissä kolmena päivänä viikossa aspa-palveluilla. Tämän päivän ryhmässä tein voimavarapuuta ja kirjoitin paperille neljä asiaa, jotka olivat vahvuudet, voimavarat, tärkeät ihmiset ja tärkeimmät kokemukset elämässäni. Vahvuuteni ovat ristikoiden ratkominen, musiikin kuuntelu, laulaminen, kielet, pyöräily, lenkkeily, liikunta ja onnellisuus. Voimavarani ovat kaverit, parisuhde, onnellisuus, sukulaiset, läheiset, liikunta ja pyöräily. Tärkeät ihmiset ovat minun vanhemmat eli äiti ja isä, serkut, aspa-työntekijät, kummitäti, kouluaikaiset kaverit ja muut sukulaiset. Elämänkokemuksen ovat ammattiin valmistuminen 2015, tyttöystävän tapaaminen, itsen kuuntelu ja kavereiden saaminen. Tänään tein kuntouttavan työtoiminnan kanssa välipalaa eli puuroa, lämpimiä voileipiä ja pirtelöä jälkiruuaksi. Kuuntelin Sannin vahinko ja 2080-luvulla biisejä ja kuuntelin myös Sannin muitakin biisejä kuten ku kanye kanyee, mörköjä, SANNI ja kakara ku cara. Minun lempibiisejä sannilta on vahinko ja 2080-luvulla.

_Iltsu_
Olin tänään vanhempien kanssa lumitöissä siskoni luona ja olin siellä noin tunnin verran. Tänään olin myös isäni kanssa ulkona kävelyllä ja tuli virkistynyt olo ja pakkanen ei ollut mitenkään kirpakka. Sulatin tänään pakastimen ja pesin jääkaapin oven ja laatikot. Heitin yhden marmeladin pois koska se oli mennyt vanhaksi viime vuonna. Pakastimen sulatus onnistui tänään hyvin ja tyhjensin ruoat parvekkeelle sulatuksen ajaksi. Lumityötkin ja kävely sujuivat hyvin. Huomenna minulla on taas kuntouttava työtoimintapäivä ja ryhmä Aspa-palveluilla. Käyn edelleen Aspan ryhmissä kolmena päivänä viikossa ja ryhmissä olen aina aktiivinen ja olen aina innostunut siitä mitä ryhmissä tehdään. Tein tänään kakkuun suklaaruusuja koristeeksi ja äitini teki horsman koristeeksi tämän päivän isänpäiväkakkuun. Laitoin eilen kuusi kuvaa instagramiin ja minulla on 756 kuvaa instagramissa. Laitan joka toinen päivä kuvia instagramiin.

_Iltsu_
Tänään olin kaupungilla äitini kanssa katsomassa leipomistarvikkeita ja leivoin isänpäiväkakun huomista isänpäivää varten. Olin tänään myös ulkona kävelyllä ja oli kiva pikku pakkanen. Tänään puhuin myös minun tyttöystäväni kanssa facebookissa ja oli kivaa jutella hänen kanssa ja hän on niin ihana söpö kaunis rakas tuleva kihlattuni ja nyt hän on minun tyttöystävä. Olen nähnyt hänet elokuussa 2015 ja meidän suhde alkoi kesäkuun 15.päivä. 2015. Olen lähettänyt hänelle kuvia itsestäni ja hän on kommentoinut kuviani facebookissa. Ulkona liikkumisesta tulee erittäin virkistynyt olo. Huomenna menen äidin kanssa siskoni luokse lumitöihin ja torstain ja perjantain välisenä yönä satoi paljon lunta. Minua masentaa tämä talven pimeys ja tykkään hiihtää talvella ja muistelin viimeksi joskus kouluaikoina. Kohta lähden nukkumaan koska en jaksa valvoa pitkään. Olen välillä nukkunut päiväunet päivän aikana. Telkkarista katsoin tänään haluatko miljonääriksi ohjelman ja Uutisvuoto-ohjelman. Tämän blogin kirjoittaminen on kivaa ja enkä malta lopettaa kirjoittamista ja edelleen kirjoitan tänne.

_Iltsu_
Olin tänään markkinoilla äijäryhmän kanssa ja ostin tänään markkinoilta puiden siilin, jonka reikään saa laittaa pienen ruukun. Aion laittaa siiliin jonkun ruukkukukan. Ostin myös joulukortteja 12 kappaletta ja ne maksoivat 3 euroa. Äijäryhmässä oli tosi kivaa tänään ja ensi viikolla menen äijäryhmän kanssa jonnekin ulos esimerkiksi jokiasemalle. Nyt katson vain elämää-ohjelman 5.kauden päätösjakson, ja salatut elämät katsoin myös tänään ja tämän päivän jaksossa Sebastian suuttui niistä Eliaksen hautajaisista ja hän ei halunnut kutsua ketään hautajaisiin 😢😢😢😢. Muuten oli ihan hyvä ja kiva päivä ja se puinen siili on hyvä koriste vaikka ulkona ja joku päivä ostan kukan siihen siiliin. En ostanut muita kortteja koska joulu on kohta eikä jouluun ole pitkä aika. Eilen katsoin Simpsonit ja kiva katsoa simpsoneita joka päivä ja tänään katsoin muumilaakson tarinoita YouTubesta ja katson tänään myös kumman kaata ruudusta. Blogin kirjoittaminen on kivaa ja enkä malta lopettaa kirjoittamista ja edelleen kirjoitan blogia täällä.

_Iltsu_
Olin tänään tekemässä lohilaatikkoa ruoaksi ja oli tosi hyvää ruokaa. Tein ruoan lisäksi salaattia, jossa on salaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, tonnikalaa, kananmunaa, riisiä, fetajuustoa ja herne-maissi-paprikaa. Olin myös ulkoilemassa ja otin myös valokuvia. Laitan tänään myös kuvia Instagramiin, joka on ilmainen kuvienjakopalvelu. Mulla on kuvia instagramissa 744, tänään tulee kuvia sinne 6 kpl ja silloin mulla on kuvia 750. Seuraajia minulla on instagramissa 1 006 ja facebookissa mulla on kavereita kouluajoilta ja myös Aspa-ryhmistä. Tänään pelasin peliä nimeltä Blitz, jossa pelaajan pitää olla salamannopea. Huomenna mulla on kahdelta äijäryhmä ja ryhmä loppuu klo 15.00. Lähdemme huomena jonnekin ulos äijäryhmän kanssa. Minulla on puhelimessa sovellus nimeltä Pixiz, jossa muokaan kuvia ja sitten tallennan kuvat puhelimeen. Minun tyttöystäväni kysyi, et millä sovelluksella muokkaan kuvia, niin vastaus on Pixiz-sovellus. Tänä viikonloppuna vietetään isänpäivää, sillä aion leipoa jonkinlaisen kakun isänpäiväksi. Tänään on satanut lunta illalla ja päivällä oli poutaa, kun kävin ulkona kävelemässä.

_Iltsu_