IRC-Galleria

_Iltsu_

_Iltsu_

Tutustukaa, saa laittaa herttaa kuviin ja kommentoida kuvia ja lisätkää kaveriksi🤗🤗🐼🐼

Selaa blogimerkintöjä

24.06.2022. Juhannusaatto. Heräsin tänä aamuna kello 09:30. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdin vanhemmille syömään lounaan valmistauduin mökkimatkaan. Olen nyt mökillä sunnuntaihin saakka. Join kahvit ja teet mökillä. Kävin saunassa ja uimassa. Nyt vietän juhannusta mökillä. Nyt on luvattu aika helteistä juhannusta. Tein myös puutarhahommia. Kävin tänään kello 20:00 aikaan kävelyjuoksulenkillä. Huomenna on juhannuspäivä. Herään huomenna hyvissä ajoin. Syön aamupalaa. Käyn lenkillä jossain vaiheessa päivää. Kerään juhannuskimpun. Hyvää juhannusta kaikille. Syön lounaan hyvissä ajoin ja kahvit illemmalla. Menen kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä. mökillä 2 kupillista kahvia ja illalla 4 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon enemmän teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun monipuolisesti ja reippailen ulkona päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää päivääni ja mieltäni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon, koska olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Syön marjoja ja hedelmiä, mutta en karkkia, koska karkit eivät kuulu ruokavaliooni. Ihanaa, että kesä on tullut. Nauttikaa juhannuksesta ja aurinkoisista ilmoista.

Kesäkuun kahdeskymmeneskolmas päiväTorstai 23.06.2022 23:57

23.06.2022. Torstai. Heräsin tänä aamuna kello 09:15. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen menin äitini kanssa asioille. Asioinnin jälkeen olin vanhemmilla. Söin vanhemmilla lounaan. Lounaan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen katsoin telkkaria. Kello 20:00 jälkeen kävin lenkillä ja kävin samalla kaupassa ostamassa eväitä mökille juhannusta varten. En ota paljon eväitä mukaan mökkireissulle. Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja suihkun jälkeen menin viettämään iltaa vanhempien luokse. Söin vanhemmilla iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Huomenna on juhannusaatto. Herään hyvissä ajoin. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Huomenna lähdemme mökille ja olen mökillä sunnuntaihin saakka. Pakkaan tavarat vielä ennen nukkumaanmenoa ja ruokatavarat aamulla heti kun herään. Syön lounaan ennen mökille lähtöä. Käyn lenkillä mökillä hyvissä ajoin ja teen kaikkea mahdollista mökillä. Juon kahvit, saunon ja uin mökillä juhannuksena. Käyn kohta nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun monipuolisesti ja reippailen ulkona päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran. Lenkkeily piristää ja virkistää kummasti mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavaliooni. Olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Syön terveellisesti ja monipuolisesti. Syön marjoja ja hedelmiä mutta en karkkeja. Karkit eivät kuulu ruokavalioon vaan marjat ja hedelmät. Marjoista ja hedelmistä saan vitamiineja ja ravintokuitua päivääni ja arkeeni.

Kesäkuun kahdeskymmenestoinen päiväKeskiviikko 22.06.2022 21:32

22.06.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 08:45. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Laitoin samalla eväät valmiiksi työpäivää varten. En syönyt eväitä ruokatauolla, koska olimme vähän aikaa töissä. Menin sen jälkeen vanhemmille ja vein pyykit. Sitten lähdimme yhtä matkaa töihin äitini kanssa. Olimme tänään 3 tuntia töissä eli 10-13. Töiden jälkeen kävimme Lidlissä ruokaostoksilla. Sitten lähdimme kotiin lounaalle. Lounaan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen katsoin telkkaria ja join samalla teetä. Söin vanhemmilla iltapalaa. Sitten menin kävelylenkille. Nyt kirjoitan blogia ja käyn sen jälkeen suihkussa. Suihkun jälkeen menen viettämään iltaa vanhempien luokse. Teen kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään siinä kello 09-10 maissa. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Käymme äitini kanssa asioilla aamupäivällä. Käyn lenkillä aamulla tai päivällä. Syön lounaan siinä 13-14 maissa. Juon kahvit illemmalla. Käyn illansuussa ostamassa omia eväitä mökille juhannusta varten. Joku päivä ajattelin ostaa vaa'an itselleni, jotta tiedän, että paljonko painan. Menen siinä 23-24 aikaan nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä, töissä 2 kupillista kahvia ja vanhemmilla 2 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun monipuolisesti ja reippailen ulkona päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Syön terveellisesti ja monipuolisesti, koska olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Syön marjoja ja hedelmiä, koska saan niistä vitamiineja ja ravintokuitua päivän aikana. Karkit eivät kuulu ruokavaliooni. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon sekä annoskokoon. Olen juhannuksen mökillä.
21.06.2022. Tiistai. Heräsin tänä aamuna kello 10:20 aikaan. Otin pikku torkut ennen aamiaista. Pesin hampaat ja söin aamiaista. Aamiaisen jälkeen laitoimme äitini kanssa maton parvekkeelle. Sen jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen kävin lenkillä. Lenkin aikana kävin samalla palauttamassa pullot kauppaan. Kävin samalla ruokakaupassa. Ostin kukka-amppelin ja laitan sen kohta parvekkeelle. Nyt kirjoitan blogia ja tyhjennän kohta kauppakassit ja käyn myös suihkussa. Suihkun jälkeen menen viettämään iltaa vanhempien luokse. Syön iltapalaa, katselen telkkaria, teen omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja teen kaikkea kivaa. Huomenna minulla on ehkä työpäivä. Herään kello 08:45. Pesen hampaat ja syön aamupalaa. Teen samalla eväät valmiiksi työpäivää varten. Syön omat eväät ruokatauolla. Käyn lenkillä jossain sopivassa välissä. Menen siinä 23-24 aikaan yöpuulle. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin. Liikunta on minulle sydämenasia. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää kummasti mieltäni ja päivääni. Liikunta auttaa minua voimaan paremmin. Olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavaliooni. Syön marjoja ja hedelmiä ja terveellistä ruokaa mutta en karkkeja. Kahvin kanssa syön marjoja ja jogurttia ja silloin tällöin pikku herkun. Juhannuksena on todella lämmin sää ja helteinen.

Kesäkuun kahdeskymmenes päiväMaanantai 20.06.2022 23:56

20.06.2022. Maanantai. Heräsin tänä aamuna kello 10 maissa. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Samalla laitoin eväät mukaan mökkimatkaa varten. Lähdimme kello 11 jälkeen mökille. Kävimme menomatkalla Citymarketista hakemassa vichypaketin. Tein mökillä kaikenlaista hommia. Söin lounaan ja join kahvit siellä. Lähdimme mökiltä kello 18:00 jälkeen. En käynyt lenkillä, koska mökin pihahommat vastasivat tämän päivän lenkkiä. Olin vanhemmilla koko illan. Söin iltapalaa, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään siinä 09-10 maissa. Syön aamupalaa. Käyn lenkillä aamulla tai päivällä. Syön lounaan siinä 13-14 maissa. Juon kahvit illemmalla. Leivon ehkä jonkun kakun ennen juhannusta kotona. Käyn kohta nukkumaan, kun kirjoitan blogin loppuun ja käyn vielä suihkussa ennen nukkumaanmenoa. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Lomalla/vapaapäivänä nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä, päivällä 2 kupillista kahvia ja illalla 2 kupillista teetä. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun lempijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta on minulle sydämenasia. Käyn liikkumassa kaikenlaisissa maastoissa. Olen laihiksella ja sokerittomalla dieetillä. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. Marjoja ja hedelmiä syön joka päivä, mutta en karkkeja. Karkit eivät kuulu minun ruokavalioon vaan kaikki terveelliset kuuluu. Syön terveellisesti ja monipuolisesti. Marjoista ja hedelmistä saan vitamiineja ja ravintokuitua päivääni ja jaksan paremmin

Kesäkuun yhdeksästoista päiväSunnuntai 19.06.2022 21:32

19.06.2022. Sunnuntai. Nyt on kolmas viikonloppu ohi. Ensi viikonloppuna on juhannus. Heräsin tänä aamuna kello 10:20 aikaan. Otin pikku torkut ennen aamiaista. Pesin hampaat ja söin sen jälkeen aamiaista. Aamiaisen jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen menin vanhemmille päiväkahville. Katselin telkkaria kahvinjuonnin jälkeen. Menin kello 18:00 jälkeen Prismaan ostamaan uuden kukka-amppelin ja mökille vedenkeittimen. Äitini saattaa suuttua minulle, kun ostin sen. Otan sen mökille mukaan huomenna tai viimeistään juhannuksena. Lenkin jälkeen kävin äkkiä ruokakaupassa ja ostin samalla mökille eväitä kahvin/teen kanssa. Nyt kirjoitan blogia ja käyn sen jälkeen suihkussa. Sitten menen viettämään loppuillan vanhempien luokse. Syön iltapalaa, teen omia hommia kännykällä sekä läppärillä ja teen kaikkea mahdollista siellä illan mittaan. Huomenna minulla on vapaapäivä. Huomenna menemme hyvissä ajoin mökille siivoamaan juhannusta varten. Herään hyvissä ajoin ja syön aamiaisen. Käyn lenkillä jossain vaiheessa päivää. Syön lounaan ja juon kahvit/teet jossain sopivassa välissä. Otan läppärin mukaan. Menen siinä 23-24 aikaan yöpuulle. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Vapaalla/lomalla nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun lempijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin. Liikunta on minulle sydämenasia. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Liikunta auttaa minua jaksamaan ja voimaan hyvin ja paremmin. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavaliooni. Olen laihiksella ja sokerittomalla. Olen myös terveellisellä dieetillä. Syön terveellisesti ja monipuolisesti. Syön marjoja ja hedelmiä. En syö karkkeja, koska ne eivät kuulu ruokavaliooni. Marjoista ja hedelmistä saan vitamiineja ja kuituja.

Kesäkuun kahdeksastoista päiväLauantai 18.06.2022 21:34

18.06.2022. Lauantai. Tänään on minun lempipäivä. Heräsin tänä aamuna kello 10:15 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen tiskasin astiat ja ennen sitä tyhjensin kuivauskaapin alaosan. Tiskaamisen jälkeen tein tämän päivän lounaan. Tein lounaaksi uunimakkaraa ja perunamuusia. Lounaan jälkeen menin vanhempien luokse päiväkahville. Kahvinjuonnin jälkeen autoin äitiä kotitöissä. Katselin myös telkkaria ja vein isäni kanssa tyhjät pullot kauppaan. Autoin äitiä leipomisessa. Lähdin kävelylenkille ennen kahdeksaa illalla. Lenkin aikana keräsin kimpullisen kukkia ja laitoin kukat maljakkoon. Kirjoitan nyt blogia ja sen jälkeen menen suihkuun. Suihkun jälkeen menen viettämään iltaa vanhempien luokse. Siellä teen kaikkea mahdollista illan aikana. Huomenna on sunnuntai ja keli on aika sateinen täällä Itä-Suomessa. Herään siinä kello 09-10 maissa. Syön aamiaisen kello 11:00 maissa. Käyn lenkillä, kun sää sallii. Syön lounaan siinä 13-14 maissa. Juon kahvit illemmalla. Menen siinä 23-24 maissa nukkumaan. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Vapaalla/lomalla nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun suosikkijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin. Liikunta on minulle sydämenasia. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää mieltäni ja päivääni. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. Olen sokerittomalla ja terveellisellä dieetillä. Olen myös laihiksella ja yritän karistaa mahdolliset kilot pois. Marjoja ja hedelmiä syön joka päivä mutta en karkkeja. Karkit eivät kuulu ruokavaliooni. Marjoista ja hedelmistä saan energiaa ja kuituja.

Kesäkuun seitsemästoista päiväPerjantai 17.06.2022 21:22

17.06.2022. Perjantai. Ihanaa, kun viikonloppu alkoi. Tänään olin vapaalla. Heräsin tänään aamulla kello 10:20 aikaan. Otin pikku torkut ennen aamupalaa. Pesin hampaat ja sitten söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen kävin kävelylenkillä. Lenkin jälkeen join kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menin suihkuun. Suihkun jälkeen kävin äkkiä ruokakaupassa. Kirjoitan nyt blogia ja tyhjennän kohta myös kauppakassit. Sitten menen viettämään iltaa vanhempien luokse. Syön iltapalaa, katson telkkaria, teen omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja teen kaikkea kivaa illan mittaan. Huomenna on lauantai ja minä olen viettämässä viikonloppuvapaata. Herään kello 09-10 maissa. Syön aamiaisen 11 maissa. Käyn lenkillä aamulla tai päivällä. Teen huomenna lounaaksi uunimakkaraa ja perunamuusia. Juon kahvit illemmalla. Huomenna ajattelin vaihtaa lakanat jossain sopivassa välissä. Minun pitää laittaa matto joku päivä parvekkeelle, kun parveke on kuivunut. Ensi viikolla on juhannus ja ajattelin viettää juhannusta mökillä vanhempieni kanssa. Menen tänään siinä 23-24 aikaan petiin. Nukun 8-9 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa. Join tänä aamuna 3 kupillista teetä ja päivällä 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on yksi minun suosikkijuomista. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Laitan hunajaa teen sekaan ja kahvin sekaan maitoa. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin. Liikunta on minulle sydämenasia. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää kummasti mieltäni ja päivääni. Olen laihiksella ja sokerittomalla ja terveellisellä dieetillä. Syön terveellisesti ja monipuolisesti. Syön marjoja ja hedelmiä mutta en karkkeja. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon.

Kesäkuun kuudestoista päiväTorstai 16.06.2022 21:08

16.06.2022. Torstai. Tänään minulla oli vapaapäivä. Heräsin tänä aamuna kello 10:10 aikaan. Otin pikku torkut ennen aamupalaa. Pesin hampaat ja sen jälkeen söin aamupalaa. Aamupalan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen söin lounaan. Lounaan jälkeen kävin kävelylenkillä ja keräsin lenkin aikana kimpullisen kukkia. Kukat laitoin maljakkoon lenkin jälkeen ja leikkasin ne saman mittaiseksi, jotta ne mahtuvat maljakkoon. Juhannuksena kerään mökillä kimpullisen kukkia ja se on minun traditio joka juhannus. Lenkin jälkeen join kahvit ja kirjoitan samalla blogia. Bloginkirjoittamisen jälkeen käyn suihkussa pesemässä lenkin hiet pois. Suihkun jälkeen vietän iltaa vanhempien kanssa. Syön iltapalaa, katson telkkaria, teen omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja teen kaikkea kivaa illan mittaan. Ihanaa, että huomenna alkaa viikonloppu. Huomenna on perjantai ja perjantai on minun lempipäivä. Huomenna minulla on ehkä työpäivä. Herään kello 08:45. Syön aamupalaa ja teen samalla omat eväät valmiiksi työpäivää varten. Syön omat eväät ruokatauolla töissä. Käyn lenkillä jossain vaiheessa päivää. Nukun 8 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa joka yö. Lomalla ja vapaalla nukun niin pitkään kun nukuttaa. Join tänä aamuna 2 kupillista teetä ja päivällä saman verran eli 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia, mutta juon mieluummin teetä. Tee on minun lempijuoma. Juon sekä mustaa että vihreää teetä. Liikun ja reippailen ulkona päivittäin. Liikunta on minulle sydämenasia. Lenkkeilen semmoisen tunnin verran joka päivä. Lenkkeily piristää ja virkistää päivääni ja mieltäni. Lenkkeilen monilla poluilla esimerkiksi metsäpoluilla, luontopoluilla, teiden ja katujen varsilla ja lenkkipoluilla. Laihdutukseni jatkuu ja kiinnitän huomiota ruokavalioon. Olen sokerittomalla ja terveellisellä dieetillä. Marjat ja hedelmät ovat sellaisia asioita, joita syön joka päivä, mutta en karkkeja. Karkit eivät kuulu ruokavaliooni. Ihanaa, kun kesä on tullut. Tänään oli sateinen päivä. Tykkään auringosta, mutta en hirmuisista helteistä.

Kesäkuun viidestoista päiväKeskiviikko 15.06.2022 23:54

15.06.2022. Keskiviikko. Heräsin tänä aamuna kello 08:40 aikaan. Pesin hampaat ja söin aamupalaa. Samalla tein omat eväät valmiiksi työpäivää varten. Sen jälkeen menin vanhemmille ja sieltä menimme äitini kanssa yhtä matkaa töihin. En syönyt töissä omia eväitä, koska minulla oli tänään todella kiireinen päivä. Olimme töissä kello 09:45-13:45 saakka. Työpäivän jälkeen menimme syömään ruokaa. Ruoan jälkeen otin päiväunet. Päiväunien jälkeen joimme kahvit. Kahvinjuonnin jälkeen menimme äitini kanssa ruokkimaan minun vanhemman siskoni kissat ja siivosimme samalla hänen keittiötä. Pesin hänen jääkaapin ja tyhjensin astianpesukoneen. Siivouksen jälkeen kävimme äitini kanssa ruokakaupassa. Sen jälkeen söin iltapalaa vanhempien luona. Kello 20:00 aikaan menin kävelylenkille. Kävin samalla 2 ruokakaupassa. Kauppareissujen jälkeen tyhjensin kauppakassit ja sitten menin suihkuun. Suihkun jälkeen vietin iltaa vanhempien kanssa. Söin raparperikiisseliä, katselin telkkaria, tein omia hommia sekä kännykällä että läppärillä ja tein kaikkea kivaa illan mittaan. Kirjoitan blogia samalla treenaan kieliä duolingon avulla. Huomenna minulla on vapaapäivä. Herään siinä 09-10 maissa. Syön aamupalaa. Käyn lenkillä aamulla tai illalla. Syön lounaan siinä 14-15 maissa. Juon kahvit illemmalla. Käyn joku päivä ostamassa vedenkeittimen mökille. Nukun 8 tuntia. Nukun pehmolelujen kanssa joka yö. Join tänä aamuna 1 kupillisen teetä, töissä 1 kupillisen kahvia ja vanhemmilla 2 kupillista kahvia. Juon molempia juomia mutta juon enemmän teetä. Juon sekä mustaa että vihreää teetä ja tee on minun suosikkijuoma. Liikunta on minulle sydämenasia. Liikun ja reippailen ulkona päivä. Syön terveellisesti ja olen sokerittomalla ja laihiksella.