IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

ÄitipolikäyntiäPerjantai 16.10.2009 17:53

Rv 30+2

Kohdunkaulakava kauttaaltaan pehmeä, sisäsuu ja ulkosuu erittäin kypsyneet. Ulkosuu edelleen ainakin reilusti sormelle auki ellei enempikin (ei uskaltanu ronklailla ihmeemmin). Kanava lyhentynyt kahdessa viikossa 3,3cm ---> 2,8cm, sisäsuu kuitenkin vielä kiinni, mutta antaa vauvaa painettaessa alaspäin roimasti periksi ja kanavakin "lyhenee".

Vauva laskeutuntunut entisestään niin, että pää tuntuu alakautta sormelle hyvin ja on ultralla katsottuna ihan kanavassa kiinni (pieni loro lapsivettä oli kuulemma välissä).

Käyrillä pitivät n.25min jona aikana piirtyi 5 kipeetä supparia jotka sattui kyl ihan saakelisti....vauvan sykekäyrä kuulemma erittäin hyvä.
Ja lääkärille tosiaan mainitsin siitä olettamastani limatulpasta niin oli myöskin sitä mieltä et limatulppa on sieltä siis irronut, ainakin osittain.

Kotiin päästivät ja mitään en saa sitten tehdä ku olla vaan ja möllöttää...lääkäri kehotti erittäin herkästi tulemaan näytille jos tilassa tapahtuu muutoksia. Seuraava aika puolentoista viikon päähän (26.10) jos ollaan vielä yhdessä kasassa, lääkäri arvioi et ku näinki paljon supistelee näillä viikoilla niin saattaa synnytys käynnistyä mun kohdallani kuulemma ihan koska tahansa, ja vauvakin on valmiudessa sieltä maailmaan tulemaan :/

Vauvaa ei ultrannut lainkaan joten en tiedä painosta/koosta sen ihmeemmin kui et lääkärin mukaa normaalisti kasvaa, ja ei nähnyt tarvetta vauvaa ultrailla ku viimeks kaks viikkoo sitten on ultrattu.

Seuraava etappi ois että saadaan rv32 täyteen, sitten 34 ja sen jälkeen ei enää koiteta estellä jos vauva lähtee syntymään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.