IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

UUSI MINÄ ESITTÄYTYY!Keskiviikko 30.11.2005 18:45

Tässä mie olen,täysin uudistuneessa lookissani....ihana olo ja tänää hyvän ystävän kanssa bailaan ja baanalle!
Ah,miten voikaan pieni(tai siis tässä tapauksessa aika suurikin) muodonmuutos saada ihmeitä aikaan....olen kuin täysin uudestaan syntynyt ihminen!
Elämä on sitten kerraassaan upeaa!!!!

Lauantai....eikä mitään tekemistä!Lauantai 26.11.2005 19:09

No niin tässä sitä taas ollaan ja ihmetellään...saunassa voisi tosin käydä ja loppuillan sitten kattoo töllöö ja notkua koneen äärellä...tosi hurjaa!
No,ainaki telkust tulee tänää Selviytyjät ja se uusi kauhukakaraohjelma...siinäpä sitä sit onkin kerrakseen....eli suht tylsä ilta tiedossa.
Mihinkään kun ei jaksa lähtee,ja yleensä on lauantai mennyt enemmän tai vähemmän krapulan merkeissä,mutta tänä viikonloppuna siis poikkeustilanne...No HUH!

Kun tuli podettua se darra jo eilen pois alta,vaikka en kyllä käy kieletämään etteikö tekisi mieli tänäänkin vähäsen maistella,mutta saattaisi pian olla niin et tuo Miekkoseni ei asiaa kovin hyvällä katsoisi....Ystiskin pyysi(no jaa,oikeestaan vaan ehdotteli) lähteen tänää kupille...mut en sit kamalasti asiata innostunu! ja samat naamathan ne siellä baarissakin aina,eikä tuo rahapuolikaan nyt juuri mikään maailman paras tällä hetkellä ole kun ensi viikolla menee taas asuntolainan lyhennyskin...perkele sentään!
Eli tällaista täällä päädyssä siis tänään...ja jatkoa seuraa....

Väsyttäää...on darra!Keskiviikko 23.11.2005 17:05

Näin on....eikä meinaa....meinaan krapula siis!
Tuli eilen vähäsen lähdettyä liikenteeseen kaverin kanssa,ja juu niinhän siinä kuitenkin kävi että ne pari sidukkaa ei siihen pariin sitten jäänetkään...kuten yleensäkin on asian laita....kamalaa!

Ja nyt on jonkinasteinen darra päällä,ja olkkarin sohva on se paras kaveri...ja televiso se toinen...ihanaa!

Some Things Just Happens!Maanantai 21.11.2005 17:55

Hmmm...elämä menee jokseenkin ihan kivasti tällä hetkellä...Jouluostoksienkin tekeminen on aloitettu jo hyvissä ajoin...(toisin kuin yleensä,hih)
Keskiviikkosuunnitelmatkin jo valmiina....frendin kans oletettavasti kupille,Oujee! mut sitähän tää elämä on...ainaista biletystä 24/7!
Seuraavaksi pitäisi alkaa kait jo harkitsemaan jouluvalojen asentamista takapihalle,ja niidenhän pitää olla ehdottomasti paremmat kuin naapurilla *nauraa*
- Vanhemmat »