IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Miten voikaa saada olon näin iloseksiLauantai 31.05.2008 23:52

Siis oikeesti bongasin yhden ihan parhaista peruskouluaikasista luokkakavereistani tänää tuolta facebookista (miespuolinen,aikoinaan olin jopa kait jossain vaihees häneen aika ihastunutkin).Ja nyt juttua riittäis kaikenmaailman,jotenki oikeesti vaa tuli niin hyvä mieli ku on edes joku joka vielä välittää kaikkien näidne vuosien jälkeen :) muutenki ku ollu niin maassa koko päivän niin tää piristää kyllä niin kummasti oloa....kiitos!

Naamakirja on sitten kätsy mestaLauantai 31.05.2008 23:34

Löytäny sen kautta nyt monia vanhoja koulukavereita ja muitakin tuttuja joltain vuosilta kukka ja kihveli.....ihanaa! mää ku niin diggailen muistella kaikkee vanhaa mikä on ollutta ja mennyttä....hieno paikka tuo naamakirja :)
http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?42

Sinusta taidetaan kuulla vielä? Ainakaan muistosi ei koskaan haalistu! Elviksellä on edelleen tuhansia ja taas tuhansia faneja ympäri maailmaa, ja sama kohtalo odottaa nähtävästi myös sinua. Toivottavasti olet jo aloittanut harjoitukset, sillä Elvis sai ensimmäisen kitaransa 12-vuotiaana! Jos rämpyttely on jäänyt vähälle, älä huoli: kehitä itsellesi tunnuksenomainen tanssityyli tai hurmaava, vino hymy. Älä kuitenkaan anna julkisuuden nousta päähäsi tai sorru päihteisiin, kuten Kuninkaalle kävi. Nyt vain kasvattamaan pulisonkeja!

ei elämä irvistellen somene.Lauantai 31.05.2008 21:18

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?76

Vaikka miten yrittäis! Menet sillä kuuluisalla sisulla läpi vaikka harmaan kiven, muttei matkasi ainakaan tanssia ole. Yrmytät yksin lavatanssien nurkassa tai seisovan pöydän takana, kun kevytmielisen mennä viilettävät. Rentoudupas nyt - ei elämä irvistellen somene.

Kukaan ei kapiaa ainaista manaamista, pahimman odottelua tai kohteliaisuuksien torjuntaa. Avaa sylisi ja ota maailma vastaan! Irvistellä saa, kun siihen on syytä kun ei, suupielet voi vetää korviin ihan muista syistä.

voihan raato sentäänLauantai 31.05.2008 13:51

Eikö oikeesti galtsussa voitais se alaikäraja nostaa nykyisestä 12v vaikka tuonne 15v? jestas mitä pentuja täällä sikiää joka raosta ja miten tyhmää läppää ja muuta vastaavaa....

Tää osu kyllä niin nappiiPerjantai 30.05.2008 22:19

http://www.suhdesoppa.fi/testit/itsetuntotesti/

Itserakas

Olet hyvin itsetietoinen ja itserakas. Sinun on vaikea hyväksyä toisten eriäviä mielipiteitä, ja oletkin siksi kova arvostelemaan muita. Olet joustamaton, yli-itsevarma ja muita kontrolloiva. Tämä on kuva, jota näytät muille ulospäin. Todellisuudessa itsetuntosi on huono ja olet sisimmässäsi epävarma. Peität alemmuuden tunteesi ja pelkosi rehvakkaan ja muut jyräävän käytöksen alle.

RISKIT: Piilotellessasi omaa epävarmuuttasi ja heikkouttasi jyräät toisten mielipiteet ja olemassa olon oman minäsi alle. Rajoittamalla, arvostelemalla ja hallitsemalla toisia ihmisiä et pysty kohtaamaan läheisiäsi todellisella tasolla. Kanssakäymisesi on aina ylhäältä alas suuntautuvaa viestintää. Koska et arvosta itseäsi, et voi arvostaa muitakaan. Käytöksesi on vahingollista ja aiheuttaa paljon negatiivisia tuntemuksia kanssaihmisissäsi. Et ole todennäköisesti kovin pidetty ystävä, työtoveri etkä ymmärtävä puoliso. Sisimmässäsi vallitsee perustyytymättömyys itseesi, jota purat negatiivisella käyttäytymisellä toisiin ihmisiin. Teet käytökselläsi onnettomaksi sekä itsesi että läheisesi.

VINKIT: Vaikka lapsuudessa muodostunut itsetunto on usein melko pysyvä ominaisuus, voi sitä parantaa myös myöhemmällä iällä. Se vaatii paljon aikaa ja oikeanlaisen kasvuympäristön. Itserakkaan käyttäytymisesi juuret juontavat yleensä lapsuuden traumoihin. Ilman niiden läpikäymistä käsitystä itsestä on vaikea muuttaa. Sinulla on todennäköisesti ollut vaativa ja kontrolliva isä tai äiti, jolle sinun on tarvinnut todistella osaamistasi ja erinomaisuuttasi.

Olet luultavasti kerännyt ympärillesi heikkoitsetuntoisia ihmisiä, joita voit hallita mielesi mukaan. Muuttuaksesi tarvitset rinnallesi tasavertaisen, vahvan ja turvallisen ihmissuhteen, jossa voit alkaa käydä läpi lapsuutesi traumoja. Usein tällainen ihmissuhde löytyy terapiasuhteesta.

Kun olet saanut purettua trauman, joka on ohjannut sinut rakentamaan itsellesi itserakkaan suojamuurin, voit alkaa kohdata ihmisiä uudella tasolla - tasavertaisesti.

Mul on tänää ilkee olo *wirn*Perjantai 30.05.2008 22:11

Jippijee,olen kuin Jonne Aaron *repee*Perjantai 30.05.2008 22:07


Kyllä, se on siinä hurja teini-idoli! Muistutat Negativen Jonne Aaronia, lähinnä huimien tempaustesi takia. Elämä on heitellyt sinua, mutta olet selvinnyt yhtenä kappaleena, aivan kuten perhetukikeskuksessa nuoruutensa viettänyt Jonnekin.

Jonne tiesi haluavansa rock-tähdeksi jo teininä, ja miehen ensimmäinen oma kappale syntyikin tämän ollessa 12-vuotias. Hän on todennut "kitaran pitäneen hänet poissa pahoilta teiltä", mutta olleensa silti jo ala-asteella "tupakkaa polttava pahis". Pahista löytyy sinustakin, ainakin vastaustesi perusteella! Ettei vain hurja rock-elämä olisi haaveissa vieläkin?

Muutama vuosi sitten Negative kohautti kansaa antamalla oululaisen hotellin televisiolle kenkää ikkunan kautta. Myöhemmissä tempauksissa on tuhottu ainakin irtaimistoa ja yksi kokolattiamatto. Sinunkin hurja puolesi pistää välillä

http://cgi.mtv3.fi/helmi/testikone/flash.shtml?59

tylsä viikonloppu taasPerjantai 30.05.2008 21:45

samaa paskaa luvassa ku aina ennenki,eli tyhjää täynnä koko viikonloppu ja mies luonnollisesti töis...hajottaa taas nii pahasti!