IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Lapsettomuudesta jälleen.....Tilannekatsaus!Keskiviikko 19.07.2006 15:36

Tänään tuli kirje kotiin jossa oli ilmoitus minulle ja miehelleni varatusta lääkärin vastaanottoajasta Jyväskylän Keskussairaalaan....lapsettomuustutkimuksia varten (tällä kertaa siis minun osaltani,kun miekkonenhan on jo tutkittu ja terveeksi todettu) olihan tuo aivan ihana tieto et asiat lähtee vihdoin etenemään.....

7.8 siis menemme sinne tutkimuksiin....ja sitten taasen odotellaan jne.Raskasta on mutta eiköhän tämä tästä....ja toivottavasti saadaan pian se oma pikkuinen pallero alulle =) olisihan se ihanaa kun häätkin tulossa silloin 7.7.2007 niin vielä samalle vuodelle saada se jo niin kauan kaipaamamme pikkuinen tähän maailmaan =)

Eilen SärkänniemessäMaanantai 17.07.2006 14:14

Reissu oli mukava,kiva ja erittäin uuvuttava.LÄhdetiin Elinan ajelemaan kohta Tamperetta aamulla kello 9 ja perillä oltiin siinä n.about klo.12....kun muutamat breikit pidettiin matkalla jotta Ellu sai tervata keuhkojaan =)

Särkänniemessä oli porukkaa enemmän kuin tarpeeksi ja ilmankin oli erittäin ihanan lämmin ja aurinkoinen,onneksi olin muistanut ottaa aurinkorasvan mukaan hihihi!
Uutuuslaite Take Off oli melkoinen floppi ja se pyörikin ihan liian paljon,joten sen jälkeen oli hieman heikko happi...ei siis hyvä! Half Pipe oli....no jaa...ihan jees...mutta sekin pyöri ehkä minun makuuni hieman liian innokaasti.Tornado oli että...EI KOSKAAN ENÄÄ!!! ja ehdottomaksi suosikiksseni kohoso TROMBI...OUjee...mikä "matkustus" asento ja Ah oli se vaan niin ihana laite...

Hieman kyl joissai laitteissa otti päähän ne turvahökötykset kun eivät ole oikeen meitä isotissisiä ihmisiä ajatelleet...jatkuvasti sai olla suurinpiirtein epämukavasti rinnat lytyssä *nauraa* mutta ei sekään menoa silti haitannut =)

Sitten käytiin juu toki Planetaariossa kattomassa esitys ja aivan takuullaa toki Delfinaariossa katsastamassa ihania merene lukoita touhuissaa,ne oli tosi symppikksii!!!!

Takaisin päin lähdettii sit puoli kasin hujakoilla ajelee ja himas olin varttii vaille yksitoista illalla...olin niin väsynyt etten meinannut saada edes unta!

Suvi kiittää ja kuittaa!

Teeppäs tääPerjantai 14.07.2006 02:32

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Silent HillPerjantai 14.07.2006 02:31

Ja ihana sairaan kammottavan brutaalin sairas elokuva! yhdessä kohtaa oli lähellä ettei jopa yrjö lentäny,mutta hyvä leffa oli kaiken kaikkiaan...SUOSITTELEN!!!

Oi miten ihanaaKeskiviikko 12.07.2006 22:14

Käytii äske miekkoseni kaa uimassa ja oli ihan mukavaa,vaikkei arska nyt ihan koko ajan paistanutkaan täydeltä terältä.Nyt on ihan kaamee nälkä,mut ajattelin et jospa sitä viel tunnin verran jaksais sinnitellä ja tekis sitte jotain iltapalaa.Uiminen kun tuppaa aina hieman alkaa nälättää =)

Huomenna ois ohjelmassa Jyväskylään meno ja tietenkin leffaan (hmmm...miten niin tietenkin...yleensä olen sinne menny aina baariin) mutta kummiski juu,miehen ja ystäväni Ellun kaa meinattii mennä Silent Hill sinne katsomaan.Mutta juuh,se tästä!

Synttärit meniTiistai 11.07.2006 00:31

ja olipahan taasen raskasta,viimeiset vieraat lähtivät vasta äsken....huh huh! onneks synttärit on vain kerran vuodessa,jatkuvaa passaamista ja kahvin keittämistä...ota sitä ja ota tätä...plää plää! mutta semmosta se on =) ja vielä sekin että kun nää meikäläisen syndet tuppaa yleensä venymään useammalle päivällä,kuten nytki tuli lauantaina oltua bilettämässä kavereiden kaa ja eilen VIRALLISENA PÄIVÄNÄ ihan kaksistaa himas ukon kaa ja tänää sitte tää sukulaisryysis =) Hallelujaa!

Näin tuli taasen ikää lisää =)Maanantai 10.07.2006 00:55

Eilen oli ihan mukavaa baariloissa juhlistaa tätä vanhenemista *nauraa*
Tosin tulipahan vaan todettua,että ei tällaisilla helteillä ole mitään järkeä baareihin mennä kun siellä oli tyyliin kuuma kuin saunassa,hiki vaa virtas...huh huh! ei onneksi tullut edes pahempaa krapulaakaan vaikka olisin voinut niin olettaa kun tuli juotua vähän vaikka mitä...siiderii,kaljaa ja drinksujakin =)

Näin sitä saatiin sitten ykkönen kakkosen perään ja huomenna pitäis vielä kahvikestittää sukulaisia illasta jne.On tämä synttäreiden vietto sitten rankkaa puuhaa =)

Ps.Kiitokset kaikille minua muistaneille/onnittelijoille

Tänää bilettämäänLauantai 08.07.2006 12:55

huomisia synttäreitäni siis...Jyväskylään mennään...kaveri on kuskina ja broidi nyt lähtee muuten vaa messii (juu huomatkaa mulla ei ole täällä pahemmin ystäviä,ja jos onkin niin ne tahtoo enemmin jäädä tähän tuppukylään bailaan paikallisiin kuin lähteä Jyväskylän yöelämää viettämään,omituisia paskiaisia) mutta kuitenkin...jospa sitä nyt sen broidin ja kamun kaa jotai hubaa saisi kehiteltyä =)

Oma ukko ei valitettavasti pääse mukaan kun sillä on taasen töitä huomenna aamuyöstä/yöllä...mikä on siinänsä melkoinen sääli,kun oishan se nyt mukavaa et oma kultsi ois messissa =( mutta ei aina se ei vaan onnistu sen duunin takii....Too Bad!

Eilen ostin ihanan korsetin kun sattui halvalla löytymään...tosin se on valkoinen mutta ehkä saatan sen joskus mustaksi värjätä =)
Siitäpä siis kuvaa tulossa....tai ylipäätään on sitten luvassa 21wee synttärikuvaa sitten tuonnempana....riippuen huomisesta olotilasta =)

Huh hellettäPerjantai 07.07.2006 14:40

ja minä hullu aion vielä tänään siivota vaikka henki menisi...on ihan pakko kun synttäreinä on porukat aina isovanhempia myöten tulossa kakkukahveille...eihän niitä nyt paskasee kotiin kehtaa päästää =) eipä tässä varmaa muu auta kuin laittaa imuri seinään ja alkaa siivoileen...pakko eka valita jotain hyvää taustamusaa et saa vähä fiilareita toho siivoamiseen =)

366 päivääTorstai 06.07.2006 14:55

ja sitten sanomme rakkaani kanssa toisillemme tahdon! (eli selventääkseni päivämäärähän on silloin se 07/07/07)