IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Vihdoin kohta uutta tuccaa päähänPerjantai 29.08.2008 14:59

9.9 ois kampaajalle aika sitten ja saan lisää tuccaa pääkköseen....sinettipidennystä jälleen kerran (juu kahdesti ollut ja ei pitäny vähää aikaa laittaa mut kierre mikä kierre).Blondia tulee pääosin ja sekaan tummanruskeaa raitaa,eka meinasin mustaa raitaa mut ois ollu hiukka liian kylmä blondin kanssa niin se tummanruskee näytti paremmalle.

Cant wait!

Ai juu ja mulla aikasemmat kaks kertaa mitä on sineteillä pidennykset olleet nii on ollu B-longin hiusta mutta nytte tulee Simply Naturalia koska B-long on nykysin kuulemma niin huonolaatusta ja Simplyhän on aina parempaa ollutkin...kalliimpaa tosin hiukan mut laatu on pääasia.Ja mulla pysyy siis pidennykset sen puoli vuotta vallan hyvänä ennenku tarvii uudet vaihtaa.Näin ainaki B-longilla et kattoo ny pysyiskö viel pidempää tuolla Simplyllä.

JumppatijumppaaTorstai 28.08.2008 22:32

Nyt on mammojen kanssa käyty ekat sykejumpat ja huh heijaa vaan....melkosta rääkkiähän se mutta tulipahan käytyä.Muuten ihan mukavaa paitsi hieman ois ehkä hitaammin voitu aina mennä ensin niitä askelsarjoja sun muita ku ei meinannu aivan rytmissä pysyä mukana :)

Ps.sain muuten sen autonkin pois parkista,onnex
Menkää ihmeessä koko perheen voimin (siis mukana toki se pieni alle vuoden ikäinen lapsi) Jyväskylään Lastentarvikkeeseen.No juu,ja valitkaa vieläpä sellainen aika jolloin siellä on oikein ruuhkaksi asti iäkkäitä mahakkaita sekä siihen päälle vielä pari mahakasta postimyyntivaimoa koko suvun voimin :)

Melkee tunnin sai seisoskella siellä (ja sylissä kantaa liki 11kg painavaa lasta) ennenkuin sai palvelua,mahakkaita tuli ja meni ja kaikki sai palvelua ennen meitä....että näin! pitivätkö lie meitä "nuoria vanhempia" jotenkin köyhinä vai mistäkö kiikkasti mutta kyrsi silti.Tosin olihan se iso liike ja sielä vain kaksi myyjää mutta pitäisi kuitenkin kyetä palvelemaan asiakkaita noin suurin piirtein saapumisjärjestyksessä eikä pärstäkertoimen perusteella.Ja jos siinä toisilla on pieni väsynyt kitisevä lapsi sylissä niin luulis et ne mahavalaat ois joutuneet sen 10min odottamaan siinä,mutta kun ei...kun se pinnasänky ja kantokoppa piti saada just eikä melkee sillä sekunnilla!

Kyllä oli taas kuulkaas perheriidan ainekset vallan hyvin kasassa,ihan ku tässä nyt muutenkaan mitenkää hyvin menisi....

VäsyttääTorstai 28.08.2008 12:15

Eilen meni sitten iltaan asti Jyväskylässä.Käytiin ostamassa pojalle se uusi turvaistuin autoon ja päädyttiin kuitenkin siihen Akta Graco cosmic comfort istuimeen,valintaan vaikutti se että myyjä kertoi siinä olevan selkä menosuuntaan käyttöiän pidempi kuin siinä Britaxin Multi techissä.Eli tässä gracossa on jalkatilaa enempi ku multissa.Ja sattuipa olemaan vielä tarjouksessakin niin saatiin se hintaan 279€ jos nyt oikein muistan (norm.hinta 329€)Että näin.

Sitten käytiin pikasee moikkaamassa miun ihanaa kummipoikaani Theoa :) oli se vaa vieläki nii pikkuruine ainaki ku vertaa tuohon meidän mötkäleeseen...ihana pieni ihminen,hihi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 15:01

http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=581&toimittajaid=10

tai

http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=1008&toimittajaid=9

Siinäpä meidän turvaistuinvaihtikset pojalle,jompi kumpi noista lähtee tänää lastentarvikkeesta mukaan....pitää eka molempia testata autoon ja sitte päätetää kumpiko otetaa.

Nyt Kyrsii kympilläTiistai 26.08.2008 12:38

Nyt se saatana selvis se eilen ihmettelemäni TUNTEMATON numero! saakeli,taas se alko näin aamutuimaa ja vastasin oikein vihaseen sävyyn,tällä kertaa tosin oli nuorehko mies siellä....Ja tällaisesta saakelin Jeesus-humppalumppa lehdestä vissii soittelivat http://www.kotimaa-yhtiot.fi/ saakeli ku mää kyllä sanoin suorat sanat sille ukolle,tuumasin et jos on teidän firma/numero josta mulle on viimesen viikon aikana soiteltu joka saatanan aamu kolme-viis kertaa niin nyt saa luvan loppua ja mitään en tilaa että jättäkää rauhaan (löin sitten luurin korvaan ja itkuhan se sieltä taas tuli,great)....

Että mulle ei todellakaa kannata näin aamutuimaan alkaa kaupittelemaan mitään saakelin Jumalan sanaa tai muutakaa hengellistä potaskaa missään muodossa!!!!

Ja tässä tosiaan numero kaikille teille joita puhelinmyyjät ottaa pannuun,minä ainaki aion sinne soittaa ja sanon et kiitos ei mulle yhtäkää puhelua enää mistään 0600-13404

Saatiin Kuopiosta tuliaisiaMaanantai 25.08.2008 23:25

Isä ja sen vaimo olivat parin päivän reissulla Kuopiossa juhlistamassa niiden eilistä 12v hääpäivää ja toi meille tuliaisia sieltä....
Elis sai ihanan hienon musta/harmaan syksy/kevät puvun (80cm kooltaan).semmoisen tuulen ja veden pitävän ulkopuvun missä on takki ja housut,tosi magee! Carlssonilta olivat ostaneet...ja sit sai sellasen kuvakirjankin myös.

Myö ukon kaa saatii Kuopion Kauppahallista ostettuja namuja ja iso kalakukon (tai meille tuotii lihakukko kyl) puolikas,namskis....ja mie sain karkkitutin :)

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 19:54

http://www.nettikivaa.com/testit

Olet 29% tylsä! Olet vähän tylsä.

Olet 44% hyvä kaveri!

Olet 7% hyvä ihminen! (--->wau mikä ylläri,ihanko totta!!)

Olet henkiseltä iältäsi 39 vuotta! (Repesin)

Olet 42% friikki! Pian olet ylittänyt puolifriikki-rajan. Jos ylität sen, ei ole ehkä paluuta takaisin!

Olet 73% nörtti! Sammuta tietokone hetkeksi ja lähde vaikka ulos pyöräilemään.
(hmm,jotenkin ei tämäkää yllättänyt,ihanko totta?)

Tuntematon numeroMaanantai 25.08.2008 12:55

Joku saakelin tuntematon numero on soitellu mulle kohta jo viikon ajan joka saakelin päivä ja aloittaa vieläpä näin aamutuimaa,se on tietty joku hemmetin yli-intoinen lehtimyyjä (meinaan vaa et ekana päivänä vastasin ja siellä joku eukko höpötti et oisko hetki aikaa plää plää...sanoin et just oon poikaa ruokkimas ja hän tokas et jospa soittelee seuraavana päivänä) no juu on tainnu todellaki saatana soitella,kolme-viis kertaa päivässä se sieltä rimputtelee alkaen klo.9 aamulla!

Nyt päätin et seuraavan kerran ku soittaa niin vastaan (en yleensä siis vastaa jos pelkkä tuntematon soittaa,vieraisiin numeroihin kyllä) ja sanon et jumaliste en tilaa yhtää mitää ja turha tänne enää soitella! (niin siis tänä aamuna on jo kahdesti soittanu ja oon aina vaa hylänny,et joko hän on tyhmä tai ei muute vaa tajua et ihminen päivästä toisee hylkää puhelut niin ei ehkä sillo ole kiinnostusta vastata saatikka tilata häneltä mitään).

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 23:50

"Mä oon SE iso läski panda"