IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

KipeytysSunnuntai 30.11.2008 21:58

Keskiviikosta asti ollu mulla kurkku kipeenä ja eilisestä sit vasen korva....mentävä lekuris käymää tiistaina jossei ala huomenna kipu yhtää helpottaan...ja vähä väliä pitää pientä lämpöäkin yllä.

Ihanaa kun tulee jouluSunnuntai 30.11.2008 20:15

Mä oon niinku niin jouluihminen henkeen ja vereen...tykkään niin laitella joulua ja kaikkee...ihanata! Eilen vaihdoin olkkariin ja keittiöön jouluverhot ja nyt on mies laittamassa pihalle valoja.Äske laitoin ikkunaan jo kynttelikön ja joulutähden ja työhuoneen ikkunaa pitäis yksi valosarja viel laittaa ja ulos ostaa yksi uusi ulkovalosarja.

Ens viikolla ois leipomista ja pikkuhiljaa jos laittelis noita muitaki joulukoristeita paikoilleen sun muuta pientä.....ja meidän pikku ukkelin 1v synttärit myöskin vajaan 2 viikon päästä :)

Päivystyksessä kävästyPerjantai 28.11.2008 22:13

Ja pojan korvat oli ihan normaalit eli ei ole korvatulehdusta.Yökukkumiset ja itkut sun muut johtuvat siis ihan vaan poskihampaiden tulosta :)

Varasinpa pojulle kummiski TK:n ajanPerjantai 28.11.2008 13:42

Kolme yötä tässä tosiaan nyt valvottu sillee ettei ole kukaan saanu nukuttua juurikaa kahta tuntia pidempään yhtäjakosoisesti,en minä, ei mies eikä liioin tuo poikakaa.Joko siellä hampit vaivaa tai sitten on korvissa tulehdusta,muuten on poika tosin ihan terve ja näin...mutta onhan tuo parempi käydä tarkistuttamassa kuitenkin.Illaksi sain vasta ajan ja toivottavasti ei joutuis tunti tolkulla odotteleen :(
Olet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.

Ja taas oon kipeenäKeskiviikko 26.11.2008 15:08

Viime yönä alko tosiaa kurkkukipu ja aamulla mittasin kuumeen niin eikös vaa seki mokoma ollu hyökänny vielä päälle kaiken lisäksi...kunhan poju ei tulis kipeeksi niin hyvä ois.

Asiat eteneeKeskiviikko 26.11.2008 15:00

Toivottavasti te jotkut olette nyt ylpeitä saavutuksestanne....kuullostellaan ja katsellaan :D kyl siitä sitten tulette varmasti kuulemaan kun aika on oikea.

Nyt on niin hyvä viivisTiistai 25.11.2008 18:51

Yksi laihdutukseni etappi saavutettu, mahdun taas mun kaikista rakkaimpaan vaatekappaleeseeni eli mun ihanaan mustaan satiiniseen metalliluutettuun korsettiini, ai että kuulkaas on nyt mammalla niin hyvä mieli ja voittajaolo...siihen kun on vielä kuitenkin varaa laihtua vaik millä mitalla kun on nyörit takana joilla voi sit kiristää.Mie oon ny niin happyy!!!!

LaihistuloksiaMaanantai 24.11.2008 21:48

Pakko nyt vähän "hehkuttaa" kun oli tänää punnitus (poikkeuksellisesti ei ollut mittausta nyt olleskaa) niin oli siis viikossa paino hiukka tipahtanut, -1,8kg! nyt 9 viikkoa takana ja kokonaispudotus on jo -5,6kg vaikka aluksi näyttikin ettei paino ala millään putoamaan,mut kyl se tästä pikkuhiljaa...

Mul on nyt niin hyyvä viivis <tuuletus>

IhmetyttääMaanantai 24.11.2008 11:28

Että onko joillain ihmisillä tosiaan niin tylsä/kuiva elämä että heidän täytyy ihan sitä varten luoda galleriaan nicci, että pääsevät mulle aukomaan päätään? sitten kun asia on sanottu niin äkkiä poistetaan tunnukset :)

Voisiko lapsellisempaa käytöstä enää olla!!!