IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

UltrakuulumisetTorstai 28.05.2009 14:05

Kolmas ultra takana ja epävarmuudessa vauskien lukumäärään liittyen jatketaan, yksi ihana vilkas palleroinen siellä viuhtoi menemään kuin viimeistä päivää. Mahdollinen kaveri haamuili taustalla eikä osannu terkka sanoo oikein ihmeemmin muuta ku et mahdollinen toinen yksilö tai sitte mikä lie, mut normisti ei pitäis semmosta siel olla ja näkyä....TK:s kummiski sen verta "huonohkot" noi laitteet niin ei selvemmäksi kuvaa saanut vaik mite yiritti ja näin.

Kokoa sintillä oli 3,34cm eli vastaa viikkoja 10+1 ja LA muuttui nyt takaisin siihen mitä alussa olin laskenutkin eli 23.12 oviksesta laskettuna :)

Np-ultran varasinkin nyt sitte Jyväskylään yksityiselle ja se ois siis 11.6 ja sillo rv 12+1 ens viikolla sitten tavallinen neuvola 3.6.

Rv 10+0Lauantai 23.05.2009 12:52

Se ois ny sit täysi kymppi jo takana <tuuletus> yhdettätoista viikkoa viedään...hurjan nopeeta menee aika.

Voileipäkakkureseptit WantedSunnuntai 17.05.2009 22:28

Eli nyt laitelkaas tänne suuntaan hyviä maukkaita voileipäkaakun reseptejä tuleen jotka olette itse hyviksi ja menestyviksi kinkereissä todenneet....ei kalatäytteisiä kiitos!

Ukolle pitäis loppukuusta valmistujaiskahvit kehitellä niin ajattelin tekaista elämäni ensimmäisen kerran itse voileipäkakun sinne...

Rv 9+0Lauantai 16.05.2009 12:27

Alko sit kymppi viikko <sydän> kohti turvallisempia vesiä porskutetaan...

Ultra rv8+5Torstai 14.05.2009 15:21

Olipas melkoisen, ööh mielenkiitoinen ultrareissu <virne> edelleenkää ei saatu mitattua papuskaa eli lasketusta ajasta ei nyt niin harmaintakaa hajua mutta ei kuulemma heitä ku korkeintaan päivällä tai parilla noin silmämääräisesti.

Syke näkyi, ja toinen myös....mutta ei voitu varmaksi sanoa et onko siellä kaksi asukkia vaiko yksi...yksi sikiö saatiin heikosti näkyviin, et epäillään et toinen majailee siellä toisen takana jos on ollakseen koska tietyssä kulmassa siellä kaksi sykettä vierekkäin sykki mutta terkka ei voinut varmaksi sanoa siitä toisesta, mahdollisesti jonkinsortin "heijastus" mutta kahden viikon päästä uudelleen ultraan ja edelleen ollaan siis kaksosepäilyn alaisena.

Eli seuraava ultra ja myös neuvolakäynti sitten 3.6

Tämä näkyy ihan tarkoituksella KAIKILLEMaanantai 11.05.2009 21:28

Tällaista paskaa joudun odotusblogissani sietämään, lukekaa toki ja tehkää omat johtopäätöksenne:

Anonyymi kirjoitti...
Pitäisikö nykyään äitien olla jotain superhyper äitejä.. aina vaan pitäisi jaksaa hymyillä. Kyllä mäkin voisin hyvin tehdä noin, että menisin toiseen huoneeseen tai lähtisin vaikka lenkille, koska lissu sanoi että hänen miehensä oli silloin kotona. Parempi se nyt on lähteä pois jos ei jaksa kun alkaa vaikka lyömään? ei se mun mielestä tee huonoa äitiä, vaikka ei jaksakaan. Mun mielestä on hyvä että lissu kertoo reaalistisesti kuvan perheen arjesta eikä se aina ole mitään ruusuilla tanssimista. Jotkut saa sen vaikuttamaan siltä että voi kun lapsi on ihana ja kaikki on nii ihanaa. Ei se niin aina ole, tietenkään. Jos haluaa toisen lapsen hankkia niin sitten hankkii, koska tykkää lapsista. Mutta kuten sanoin, asiahan ei kuulu sinulle. :) Sitä paitsi loukkaat sanomalla että Lissu ei ole terve ja hyvä äiti. Tiedän että hän ajattelee lastensa parasta ja on hyvä äiti.

10. toukokuuta 2009 19:09
-Avatara- kirjoitti...
Voi kyllähän kaikilla loppuu joskus voimat lapsen kanssa ja tarvii omaa aikaa jos tällöin on lapsen isä tai joku muu aikuinen huolehtimassa lapsesta on ihan ok painua ulos rauhoittumaan... päähän siinä muuten sekoaa... En kylläkään Lissua tunne enkä tiedä näistä kirjoituksista joihin täällä viitataan koska täältä niitä ei ainakaan löytynyt, mikä sinänsä on aika mielenkiintoista. olisi mukavaa jos tuollaiset kommentit tosiaan olisivat niiden tekstien yhteydessä joihin niissä viitataan.

10. toukokuuta 2009 19:48
_Lissu_ kirjoitti...
Kuten olen aikaisemminkin maininnut, niin useat täällä olevista kommenteista viittaavat muualla kirjoittaminni päikkymerkintöihin, eli ei todellakaan useimmat tänne tulevista kommenteista koske tätä blogia ja tämän blogin sisältöä (lähinnä nämä edellä olevat viittaavat siis esim.irc-gallerian merkintöihini jne.)Ja edelleen pyytäisin että tänne kirjoitettavat kommentit koskisivat VAIN JA AINOASTAAN tätä blogia ja sen merkintöjä EI ELÄMÄÄNI MUUTEN TAI MUUALLA JULKAISEMIANI KIRJOITUKSIA KIITOS!

10. toukokuuta 2009 20:37
Anonyymi kirjoitti...
joo samaa mieltä olen. naurettavaa viitata täällä johonkin muualla esitettyyn tilanteeseen :/ Ja hah mä oon sit kyl 100 kertaa huonompi äiti. mä kun olen lukinnut kaksi poikaa huoneeseensa huutamaan ja mennyt ulos tupakalle rauhoittumaan. eikä isä edes ollut kotona. Eiköhän tässä maailmassa ole kuitenkin pahempiakin asioita huolehtia kun joku lapsen huutaminen. ei se lapsi kuole jos yksin huutaa mut saattaa hyvinkin kuolla jos äiti esim sen hiljaiseksi hakkaa!!! mun mielestä lissu toimi oikein kun meni pois huutavan lapsen luota jos hermot ei kestä :) <3<3<3<3 pusuja lissulle T: Johanna

10. toukokuuta 2009 21:48
Anonyymi kirjoitti...
Oon kans samaa mieltä tuosta, et jos on jaksamista arjen suhteen, niin onko ihan viisasta toista lasta saada.
Enkä usko , et kukaan noista muista jättää kommentoimatta pyynnöstä tähän blogiin..

11. toukokuuta 2009 8:54
Anonyymi kirjoitti...
Joo, eihän siinä ketään, jos ulkopuolista apua haet ja HARKITUSTI hankkiudut raskaaksi tilanteessa, jossa et yhdenkään lapsen arkea jaksa pyörittää. Me töissä käyvät veronmaksajathan sun psykokäynnit maksetaan ja ku jossain vaiheessa apua alat soppalan kautta saamaan niin mehän se maksetaan... Mä olen jo monesti harkinnut vakavasti yhteydenottoa lastensuojeluun, mutta kyllä nyt kynnys yhteydenottoon on laskenut aika lailla... Näyttö viranomaisille läytyy jo pelkästään päiväkirjoistasi ja blogeistasi.

11. toukokuuta 2009 9:34
Anonyymi kirjoitti...
Voi Lissu, Lissu..
Alat olla ihan samaa luokkaa kun Johanna Tukiainen.. Jos kirjoittaa julkiseen blogiin niin kai nyt sanomista tuleee.. Erityisesti tälläisestä naurettavuudesta :D heheh.

11. toukokuuta 2009 11:30
Anonyymi kirjoitti...
Anteeksi vaan, mutta jos sulla on mielenterveyden kanssa ongelmia, niin miksette odottaneet toisen lapsen kanssa.. Nuoria ihmisiä kuitenkin ootte. Mikä ihmeen kiire oli? Erityisesti jos ensimmäisen lapsen kanssa on niin vaikeeta ettei pärjää yksin. Miten sitten kahden kanssa?? Voi elämä.

11. toukokuuta 2009 11:32
Anonyymi kirjoitti...
taitaa olla tuolla "hyvällä äidillä " joka tänne kommentoi niin itsellään aika vaikeaa, koska ei uskalla puhua omistaan! Jokaikisellä äidillä on IHAN varmasti mennyt hermot mutta ne joilla menee kaikista huonoimmin ei vaan sitä ääneen sano vaan morkkaa muita. Minusta on hienoa että lissu sanoo suoraan niinkun asiat on eikä väitä että elämä on joka päivä ihanaa! Opettele sinäkin kommentoija puhumaan suoraan vaan äläkä salaile teidän "ihanaa" perhe-elämää! Voimia Lissule odotukseen!:) Kyllä sinä kahden kanssa pärjäät hyvinkin!

11. toukokuuta 2009 15:46

Anonyymi kirjoitti...
Miksi ihmeessä pitää ostaa kotidopler? Herttinen. *pyörittää päätään*

11. toukokuuta 2009 11:28

Anonyymi kirjoitti...
Miksi haluat sanella ammatti-ihmiselle kuinka tulee toimia? Eikö luota ammattilaisen arvioon? Toki onhan sinulla esikoisen ennenaikainen synnytys, mutta silti.
Onnea odotukseen!

8. toukokuuta 2009 7:46
Anonyymi kirjoitti...
Niinpä, eiköhän sitä mennä ammatti-ihmisen mukaan. Tottakai jokaisella on oikeus sellaiseen hoitoon kuin haluaa, mutta lapsellista tollainen "minä sanelen säännöt"-tyyli.

10. toukokuuta 2009 13:17
Anonyymi kirjoitti...
Eiköhän terveydenhoitajilla ole tietyt ohjeet ja käytännöt, joiden mukaan toimia. Toiveitahan toki voi esittää oman "hoitonsa" suhteen, mutta itse en menisi ammatti-ihmistä neuvomaan. Ja terveydenhuoltoalan henkilöstö- ja talousresurssien puitteissa on täysin mahdotonta alkaa täyttämään kaikkien odottavien äitien jokaista toivetta...

11. toukokuuta 2009 17:34


TIEDOKSI KAIKILLE, EN AIO ENÄÄ SIETÄÄ TÄLLAISTA PASKAA ODOTUSBLOGISSANI! ELI KOMMENTIT JOTKA MINUSTA OVAT LOUKKAAVIA TAI EIVÄT KÄSITTELE ODOTUSBLOGIA JA SEN SISÄLTÖÄ EIVÄTTULE JATKOSSA PÄÄTYMÄÄN KAIKKIEN NÄKYVILLE! ESTÄN MYÖSKIN KOMMENTOINNIN SIINÄ MIELESSÄ ETTÄ VAIN REKISTERÖITYNEET VOIVAT EDES YRITTÄÄ KOMMENTOIDA BLOGIINI!

Edelleen ihmettelen....Sunnuntai 10.05.2009 21:58

Mitä kohtaa tästä te hyvät ihmiset ETTE YMMÄRRÄ?!?!?! jos ystävällisesti PYYDÄN että kommentit odotusblogissani KOSKISIVAT VAIN JA AINOASTAA ODOTUSBLOGINI KIRJOITUKSIA EIKÄ MUITA MUUALLA KIRJOITTELEMIANI ASIOITA JA JUTTUJA!!!!

Ootteko niin vitun tyhmiä vai mikäkö mättää siellä korvien välissä ettei mene jakeluun!!!! vai saatteko jotain nautintoa siitä kun lyötte jo valmiiksi lyötyä?

En ole ikinä väittänyt olevani TÄYDELLINEN ÄITI tai PARAS tai edes lähelläkään mitään noista, eikä ole tavoitteenani mitään noista pyrkiä edes olemaan nyt eikä tulevaisuudessa!

Ei voi ku nauraa....on se varmaa hienoa anonyymina ja kasvottomana toisia arvostella mennen tullen.

Ihanin äitienpäivälahjaSunnuntai 10.05.2009 15:01

Sain äsken dopplerilla kuuluviin pienen pienen jumputuksen hetkeksi, Jukkakin sen kuuli &lt;sydän&gt; todella pieni ja vaimeana se vielä oli mutta semmoinen ihana pieni junajytke siellä raikasi....ainakin yksi....hih :)

Rv 8+1

Ihanaa äitienpäivää!Sunnuntai 10.05.2009 13:29

Kaikille Suomen ihanille ja tavallisille mammoille joka kolkkaan &lt;sydän&gt;

pieni pyyntöSunnuntai 10.05.2009 00:16

Te tai sinä tai kuka nyt vaan sinne mun odotusblogiin komsuja kirjoitteleekin niin toivoisin että ne kommentitikoskisivat siellä VAIN JA AINOASTAAN sitä blogia ja siellä olevia kirjoituksia (jotka siis liittyvät masuvaavin odotukseen kaikin tavoin) eli ei kommentteja muista asioista kuten merkinnöistä joita kirjoittelen vaikkapa täällä tai facebookissa!

Että jos on sanottavaa johonkin muuhun liittyvästä niin sen toivoisin ystävällisesti sanottavan sitten jotakin muuta kautta kuin sen odotusblogin kautta, kaunis kiitos ja kumarrus!