IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Pikku Jii sai nimen :)Lauantai 30.01.2010 20:06

Toinen pieni poikamme sai tänään kasteessa nimekseen:

Jusa Alex Maximus <3

Ja se rintamaitohan kasvattaaKeskiviikko 27.01.2010 20:54

Jii huomenna 6vko vanha ja äske ku punnittiin ni painoa on nyt 5400g eli viikossa on tullut siis +300g lisää painoa ;)
On mun maito sitten piru viekööt tehokasta tököttiä ku pieni mies noin hurjasti kasvaa...tätä menoa jos jatkaa paino nousuaan ni meillähän menee 2kk neukus 17.2 jo 6kg pian rikki *wirn*.

Alkavat pian toppuuttelemaan neuvolas et älä hyvä nainen ruoki sitä lasta noin paljoa *hihhi* mut minkäs mie mahdan et rintamaito on hyvää ja vauvalle maistuu.

On siinä lauantaina kummitätsyllä pitelemistä ristiäisissä.

Ekoja kertoja....Tiistai 26.01.2010 13:05

Eilen poika hymyili ihanan leveesti pitkin iltaa.....oikein semmosia kunnon smilejä ku Elis tökki sitä sormella poskee tai naputteli masusta :)

Sit myös pää nousee jo tosi hyvin ku makaa masullaa, nostelihan toi sitä jo synnärilläkin mut nyt kannattelee jo pidempiä aikoja oikee hienosti, jäntevä pikku äijä.

Viime yön nukkui ekaa kertaa heräämättä olleskaa....unille meni siinä puolnyön maissa ja heräs syömään vasta klo.6.30 ja sen jälkee nukku sit klo.10.30 asti.....

Ja ikäähän pojalla pikkusen vajaa 1 1/5 kk :)

Pojut käytetty lekurissaSunnuntai 24.01.2010 18:45

Molemmilta keuhkot kuunteli ja Elikseltä katto korvat, kurkun jne...niissä ei kuulemma kummallakaa mitää erikoista. Elikselle määräs jotain ihmeen yskänlääkettä ja laitto merkinnän johki koneelle et saadaan käydä spiiraa hengittelee jos on tarvetta (aijaa ihanko totta ku meillä siihe lupa ollut jo kauan aikaa).

Pikku jäbälle sit laitto lähetteen koneelle et jos halutaan ni voidaan lähtee käyttään Jyväskylässä näytillä kun täällä ei kuulemma tk:s voida mitään tehdä kun kyseessä on näin pieni vauva (Siis ihan oikeesti, eikö sillo kandeis laittaa joku "ei kannata tuoda alle 3kk ikäisiä vaivoja tk päivystykseen" systeemi jos kerta kuiteski Jyväskylään joutuis lähtee??).

Noh ei nyt ainakaa viel lähdetty et ajateltiin kattoa huomiseen ja miettiä asiaa sit uusiksi, kun ei toi Jiin räkis/köhä ole pahemmaksikaa mennyt mut ei kyl muuttunu olennaisesti paremmaksikaan...

Ihana nukkujaLauantai 23.01.2010 13:02

Jii sitte kaikesta räkäsyydestän ja köhäsyydestään huolimatta on nukkunut nyt tosi hyvin (se eka köhäyö meni ihan hanuriks mut siihe onneks jäi).

Nytki viime yö meni niin että nukkumaa saatii siin about iltakybän jälkee, heräs ekalle syönnille klo.2 jälkee ja sit nukku klo.7 asti, söi ja tuolla se vieläki nukkua posottelee menee vaik kelloki on jo 11.00!!!

Se on niin meidän nukkumatti ettei tosikaa...ihana rakas.

Poju 5 viikkoaTorstai 21.01.2010 16:47

punnitsin jäbän meidän sikatarkalla omronin puntarilla ja painoa ois niinku 5100g!!!! viime viikon maanantaina 1kk neukus painoa oli 4360g ja ikää oli sillo siis 3vko 5pv...kauheena tullu reilus viikos jäbälle painoa, huih!

BaarilausahduksiaSunnuntai 17.01.2010 17:47

Perjantaina tosiaan baarissa joku keski-ikäne elli tuli mulle sanomaan:

"Hei, sähän oot se Salkkareiden Salla!"

Olin sillee et juu en ihan kyllä ole...ja tää vaa inttää ja inttää et juu kyllä se oot sinä se Salkkareiden Salla :)

Olin vaa et ok, sovitaan sitten vaikka niin....meinasin jopa kysyä et kirjoitanko sulle nimmarinkin vielä muistoksi xD

*reps*

Pikku Jii 1kkSunnuntai 17.01.2010 12:17

Ihana pieni ihmemiehemme jo näinkin "vanha", näin se aika vaan kuluu nopsaan...

KatotaaPerjantai 15.01.2010 23:25

Onko mammalla huomenna krappe :) nyt on ainaki ihan kivaa hihihiiii...

Milk milk milkKeskiviikko 13.01.2010 12:38

Nyt on sitte maidot testattu ja luovuttajaksi minut kelpuutettu jälleen kerran ;)

Eilen veinkin jo testimaitojen kanssa 4,5 litraa pakkasesta maitoja ja tänään lähtee sitten pakkasesta lisää maitoja sairaalaan kun on viikkokuljetus just sopivasti (se on siis aina näin keskiviikkoisin se maitokulejtus täältä tk:sta jkl sairaalaan).

Sitte vois tuusailla ristiäisten kutsukortit loppuun kuha käyn maidonvientireissulla isän luona koneella kirjottamas ja tulostamas ku omasta printteristä on muste loppu tyystin...

Ja huomenna pääsee mamma pitkästä aikaa parturiin ja saa uuden lookin taas päähänsä.