IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Spinnu med sykemittariTiistai 01.06.2010 01:26

Tulos oli tämä:

Kesto: 1h 8min
Kaloreiden kulutus: 873cal
Keskisyke: 163
Sykehuippu: 196


Luoja mä oon ihan duracell!!!!!!!!!
Kalorimäärään oon varsin tyytyväinen et tuossa ajassa saan noinki hyvin kulutettuu ja kuiteski ykkös tason spinnussa, mutta toi syke tuntuu ihan järkyltä (vaikka mulla on tosin korkee syke normistikin ihan levossa ollessa) enhä mä uskalla ikää mennä kakkostason spinnuu ku mullahan sanoo sydän pian että poks!

Keskiviikkona otan ystäväni sykemittarin mukaan zumbaamaan :D

[Ei aihetta]Perjantai 28.05.2010 15:39

http://www.iltalehti.fi/viihde/2010052711747628_vi.shtml

Vittuako sitä nyt anteeksi enää pyytelemään kun paska on housussa, taitaa jätkää vituttaa vaan se että sen luoma "Olen gospel-jeesuslaulaja ja jumala on mun paras ystävä koska sekin on mies"-imago ei enää olekkaan niin puhtoinen kun oli luultu....yhyyyyy!

Ja aamen!

Lissu lähtee kukkaostoksilleTorstai 27.05.2010 13:20

Kera tällaisen ostoslistan:

TAKAPIHA

- Allas (siis juu vanha vessan käsienpesuallas) varjoisan kukka

Aurinkoisen kukat:

- Iso kukkapenkki
- Amppelit x2 + yksi itse istutettava amppelikukka
- Ruukkukukat x2
- Yrtit ym. ruukkuihin x3
- monivuotiset köynökset x3

ETUPIHA

Puoliaurinkoisen kukat:

- "tuoliruukun" kukka
- Amppelit 1-2kpl
- Uusi kukkapömpeli ja siihen kukka

Muutama säkki multaa

Lisäksi pitää tsekkailla laminaattitarjontaa ;)

Eli peräkärry olis melkee oltava mukana kun tuolle reissulle illalla lähden Jyväskylän suuntaan...ja rahanmenoa ei voi estää, huomisen tavoitteena hoitaa sitten istutustyöt pihalla.

TatskaaKeskiviikko 26.05.2010 16:49

Tämän tapaista oon aatellu et laitan sit heinäkuun lopulla jos vaan onnistuu, tulis tuohon oikeen lapaluun seudulle ja sit tuo köynös jatkuis kivasti vähä joka suuntaa ja kahteen kohtaa tulis sinne "väliin" sydämet joihinka sit poikien nimet ja synt.päivät. Ja se köynös jatkuis niinku tuolta selän puolelta sit olan yli etupuolelle ja päättyis sinne johki jollain kival tapaa (varsin sekavasti selitetty mut ehkä joku tajus jotain kummiski).

http://tattoo.about.com/library/graphics/mariedove.jpg

Jusan 5kk neuvolaTiistai 18.05.2010 18:12

(suluissa 4kk mitat)

Paino 8850g (8175g)
Pituus 66,6cm (63,7cm)
Päänympärys 44cm (43cm)

"Hyväntuulinen hymypoika. Kuulo ja näkö vaikuttaa norm, karsastat. Iho terve. Testes +/+. Jokellat hienosti. Nyt voi aloittaa lihasoseet sekä puurot."

Eli hyvin oli kasvettu taas, painoa tullut +675, pituutta +2,9cm ja pipoa lisää +1cm.

Sai kolmannen rotarokotesatsin ja toisen yhdistelmärokotteen. Seuraava neuvola sitten 6kk lääkärineuvola 23.6 ja sillo saadaa toinen satsi tutkimusrokotetta (pneumakokkitutkimus). Muute kaikki ihan jees ja ok "pienellä" miehellä :D

Eilinen Tk käyntiTiistai 18.05.2010 11:40

Silmän takia sinne menin siis, silmässä (alaluomessa lähinnä) on vyöruusu, suht pahakin sellainen (näytän oikeesti terminaattorilta). No eihän siinä noin muuten mitään mutta kun se vihulainen voipi nyt tartuttaa vesirokkoa sitten semmoisiin ihmisiin jotka ei oo sitä sairastanu (eli lapset nyt tulilinjalla ainaki näin ensin). Et varsin kiva juu!

Siihen sitten 7pv tehoantibioottikuuri (5x pv pitää ottaa eli about neljän tunnin välein päivisin, öisin ei onneks tartte herätä).

Sitten mulla vielä tää superpaha siitepölyallergia niin ei tosiaa happi kulje juuri olleskaa ku röörit niin tukossa niin saturaatiotki kattoivat ni oli semmosta 85-88 lukemaa (kun se pitäisi kuiteski olla siellä n.95) uudet dropit sitten määräs asllegiseen nuhaan, tuli uutta antihistamiinia, uusi nenäsuihke ja hengitystä avaavaksi vielä ventoline piippu :D

Että todella upeeta, tänään Justuksen 5kk neuvola :D

Jusa 5kkMaanantai 17.05.2010 17:19

huomenna sit neuvola ni saadaan tuoreimmat mitat pikku jäbästä....mitään listaa en tähän laadi et MITÄ OSAA TEHDÄ kun ennemmin voisin laatia listan asioista mitä ei osaa :DD

Ruokaa menee edelleen paljon, puuroja on maisteltu pari päivää (kaura) ja kohta sitten otetaan liharuuat mukaan myöskin.

Edelleenkään Jusa ei käänny selältä mahalleen eikä toisinkaan päin :/ eikä ole minkäänlaista yritystäkään asiaa kohtaan, ei mene edes kyljelleen!
Ei kieri mahallaan ollessa akseliansa ympäri, leluihin alkanut peräti tarttumaan sentäs jo.

Paljon tuo puhua pälättää ja nauraa hönöttää kaiken aikaa, niin ja löytyyhän meiltä tosiaan ne 2 hammasta jo suusta (jossain asiassa edes edistystä).

Omat veikkauksen huomisiksi mitoiksi n.9kg ja 67-68cm pituutta...katotaan osuuko kuinka oikeeseen tällä kertaa ;)

Lapsettomien lauantaiLauantai 08.05.2010 14:34

Lapsettomien lauantaita vietetään 8.5.2010. Teemapäivää viettämällä Lapsettomien yhdistys Simpukka ry haluaa muistuttaa, että vanhemmuus ei ole kaikille itsestään selvää ja ettei lapsiperhe ole ainoa perhemuoto. Päivää on vietetty vuodesta 1994 lähtien ja vuonna 2009 se laajeni Simpukka-viikoksi.

Joka viides pariskunta kohtaa tahattoman lapsettomuuden – sen, ettei toivottu raskaus ala vuoden kuluessa. Tulevaisuudessa lapsettomuuden arvellaan yleistyvän. Lapsettomuus koskettaa sekä miestä että naista.

Kaikki eivät saa lapsia. Usein unohdetaan, että kaksin eläminenkin on vaihtoehto. Lapsettomuus seuraa läpi elämän, sillä lapsettomista ei tule isovanhempiakaan. Myös lapsettomien läheiset kuten vanhemmat kokevat surua lastensa lapsettomuuden ja oman lapsenlapsettomuutensa johdosta.

Muistakaamme tänään niitä kaikkia naisia joidenka haaveet omasta lapsesta murskataan kuukausi kuukauden jälkeen ja pettymykset seuraavat toisiaan, heillekin on oma päivänsä vuodessa ja he ovat sen arvoisia!

<3

Reppana ElisPerjantai 07.05.2010 00:36

Kauhee härdelli oli päällä ku tulin kotii JamBailasta, Jukka paniikissa ovella vastassa ja molemmat lapset huutaa ku päätä vietäs vadille. Elis oli kylmäpaperi/jääpussi suussa vessan lattialla, pönttö veressä ja Jusa huusi pinniksessä. KAAOS!

Elis oli kompuroinu leluihinsa olkkarissa ja kaatunu naama edellä päin olkkarin pöytää ja hammas alahuulesta läpitte, kauheesti vuosi verta ja sitä oliki joka paikassa.

Ei muuta ku isänsä kans käymää tk:s näytillä et tartteeko tehä jotain. Tikkejä ei onneks tarvittu ku ei ollu nii pahasti menny et paranee kuulemma omia aikojaa.
Kipeähän se huuli nyt on ja todella komeesti turvoksis, voi mein pientä pupuliinia <3

Särkylääkettä annoin nyt yötä vasten et jos helpottas sitä kipua et sais pieni nukuttua.

Hammas nr.2Torstai 06.05.2010 20:32

Jusalle pukkas jo toisen hampaan läpi, eteen vasen etuhammas eli sen vappuna puhjenneen etuhampisen viereen.

Ikää 4kk 2vko 5pv