IRC-Galleria

_Lizardus_

_Lizardus_

mun veri vetää itään....

Selaa blogimerkintöjä

Karkki tai kepponen?Keskiviikko 31.10.2012 20:08

Vietätkö halloweenia?Tiistai 25.10.2011 14:55, 50 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Hyvästi mummiPerjantai 28.09.2012 20:06

rakas mummi saatettu tänään haudanlepoon vaarin viereen <3

Käyt enkeli vierelläs' taivaanrantaa,
on kulkusi kevyttä, jalkasi kantaa.
Et kipua tunne taivaantiellä,
on monet rakkaat vastassa siellä.
Muistoissa elät keskellämme,
säilyt aina sydämissämme.

Olette ihaniaPerjantai 13.07.2012 14:06

Eilen kirjauduin reissun jälkee ekan kerran koko galtsuun, enkä edes lisännyt kuvia tai kirjoittanut blogia....hyvin olette ahkerasti silti käyneet päivittäin kyttäämässä sivuillani (semmoista tasaista 150-300 kävijää vuorokaudessa).

Kysynpähän vaan että MIKSI? :)

Viisi vuotta rouvaelämää takanaLauantai 07.07.2012 03:21

Tänään meidän 5v hääpäivä <3

Sellainen virallinen hääkuva (tämä meidän kiitoskorteissa)

Tänää baila bailaKeskiviikko 04.07.2012 18:15

Aste sekä Happoradio maailman parhaassa seurassa <3

Herra Lettu saapui talouteenKeskiviikko 20.06.2012 02:53

Kyynelsilmin hyvästelin rakkaan Ripsulamme ja toimme Turusta mukanamme kauniin vaavin :) Onnellista omistaa Chervolet Epica, turbo tietenkin että jää takuulla hitaammat Volvostit sun muut saakelin Audistit taakse, hih hih....lähtöö ku nappi pöksystä.

Chevrolet Epica LTX 2.0 D vm.2010

Huomenna pikaviisitti TurkuunMaanantai 18.06.2012 20:38

Mennään hakemaan Lettu kotiin <3 heitän helllät jäähyväiset meidän rakkaalle Rimpsulalle, sillä on aina paikka mun syrämmessäin.

Tervetuloa perheeseen Chevrolet Epica LTX 2.0 D vm.2010 ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.06.2012 19:46

Kesän sääennustus: 13.06-31.8.2012

Kesällä on ajoittain joko pilvistä, puolipilvistä tai selkeää. Sadetta tulee jos on tullakseen, jos ei sada on poutaa, ukkoset ovat myös mahdollisia jopa todennäköisiä. Sumua esíintyy myös tai sitten ei.
Tuuli on navakkaa kohtalaista tai heikkoa voi olla myös tyyntä.
Lämpöitilat vaihtelevat 0 C - + 30 C välillä.

ÄLÄ OTA KESÄVOSUA!Torstai 17.05.2012 16:37

Vielä muistutus ennen kesälomia.

Veljet, elämme vaarallisia aikoja. Juhannus, kesäloma, terassikausi, napapaidat, shortsit, bikinit, uimarannan paljaat rinnat. Mies ei tiedä mihin katsoisi. On erittäin suuri vaara ottaa kesävosu. Älä kuitenkaan tee sitä!

Ensin täytyy tehdä selvä selko siitä, mikä on kesävosu. Se on sellainen, joka ei lähde aamulla pois. "Hoito" on sellainen, joka lähtee. "Soitellaan tai näkyillään" eikä tarvitse alkaa sen kanssa sitten sen kummempiin liikkeisiin.

Kesävosu, se asettuu taloksi. ennen kuin huomaatkaan, se on vähän kerrassaan siirrellyt vaatteitaan asuntoosi. Se sanoo kovalla äänellä ystävättäriensä kuullen, että ai niin, mun toiset kengät on sun luona. Perkele, ei mene kuin viikko, niin se alkaa puhua asunnostasi muodossa "meillä".

"Meillä laitetaan tänään kai pastaa?" se lirkuttaa viinakaupassa. Kyllä se hävettää, kun jätkät teiltä töistä ovat siinä justiinsa hakemassa pohjia ja menossa illalla kaatamaan. Voit olla varma, että ne loman jälkeen kahvihuoneessa matkivat kesävosua ja muistuttavat siitä pastasta.

Ennen kuin huomaatkaan, sinut on salakavalasti esitelty suvulle. Erkki-eno, toivoton kusipää, alkaa hypätä teillä jorisemassa. Sen Ladaa pitäisi hitsata. Kesävosun äiti, kantavosu, tulee yhtenä päivänä sinun asuntoosi, haukkuu verhot, marmattaa maton pesusta, kurkkii kaappeihin ja puhuu tyttärensä kanssa sinusta kuin ääliöstä: - Se pitää saada laittamaan täällä paikat kuntoon.

Heinäkuussa viimeistään kesävosu alkaa lukea lehdestä ääneen eläinsuojeluihmisten kesäkissan ottamisesta varoittavia tekstejä. Se kysyy, että eihän hän vain ole kesäkissa. Alkaa kysellä rakkaudentunnustuksia. Niin on läpeensä juoni kesävosu, että avaa sinulle olutpullon ja muistuttaa että telkkarista tulee matsi. Saattaa malliksi neuloa lapaset, jos ei ole niin härski että virkkaa potkuhousut. Yhtenä päivänä kun tulet asioilta, niin asunnossa tuoksuu juuri leivottu pulla.

Mikä on kaiken tämän kesävosun toiminnan perimmäinen tarkoitus? Päästä naimisiin, saada satuhäät, päästä emännäksi. Sinä päivänä, kun palataan häämatkalta se lakkaa meikkaamisen ja itsensä laittamisen. Mitäs väliä, kun olet koukussa. Se antaa säärikarvojen kasvaa, Vermossa näkee siistimpiä hevosen jalkoja. Ei enää pastasta lirkuteta, se on mikropitsa tai ei mitään.

Ei mene kauan, kun olette muka yhdessä tulleet siihen tulokseen, että sinun kunnollesi tekee hyvää ajaa polkupyörällä. Se vie autosi! Kun sinä veivaat fillarilla kaatosateessa töihin, se lähtee äitinsä ja Irma-tätinsä kanssa Ikeaan. Se ajaa erikoisvanteesi tohjoksi jalkakäytävän reunoihin, Irma-tädin sateenvarjon piikki tekee oviverhoiluun ikävän jäljen. Auton CD-boksi täytetään Jari Sillanpäällä ja lavatanssiyhtyeiden toisistaan erottumattomilla jollotuksilla. Joudut käymään kavereiden luona kuullaksesi rokkia.

Kesävosu, taloksi asetuttuaan, tuulipukuistuu pikavauhtia. Yves Rocher alkaa kirjoitella teille tiheään. Aina on Hobby Hallin osamaksuja peukalohangallinen. Elloksen paketteja saat hakea kerran viikossa.

Kesävosun lumoissa ei tule heti sellainenkaan asia mieleen kuin joulu. Jouluna se sitten kirkastuu. Ajattele tätä nyt kesällä. Sinä et enää jouluisin käy pokaamassa Hesasta lomille tulevia kotikaupungin tyttöjä. Ei, koko kesävosun suku syö teillä, sinun pussin päälle, koko joulun. Erkki-eno imuroi viinat, niiden puoliverinen koira kaataa kuusen ja hotkii kinkun, kantavosu antaa sinulle Mennen-pakkauksen ja Karjala-aiheisen kaulahuivin ja Lähikauppa Sorjosen mainospipon. Se vahtii koko talven, että käytät niitä. Olet mennyttä kalua!