IRC-Galleria

___joanna___

___joanna___

sä olet mulle unelmaa mutta maailma on totta !

Koulun liikunta-tunti.......Maanantai 07.04.2008 15:55

KOULU LIIKUNTA ON VAARALLISTA!!!

Telinevoimistelu tunnilla sai mennä halutessaan ja jos pystyi menemään, eli jos sai ponnahduslaiudalla pomppiessaan takamuksen tarpeeksi korkealle, niin tehdä urho- hypyn. Noh... Minä tietenkin ensimmäisellä kerralla sen onnistuin tekemään, mutta välttämättä halusin yrittää vielä uudestaan. Kuinkas kävikään toisella kerralla.... Temppu ei onnistunutkaan aivan suunnitellusti, vaan tipuin "pukin" päälle selälteni ja siinä hetkessä ei sattunut yhtään. Tunnin loputtua pukkarissa alkoi armoton kipu ja särky. Selkään sattui kovin, kädet tärisi säikähdyksestä, päätä särki koska taisin niskani jotenkin tippuessani nytkäyttää ja silmiin sattui etten tekstiä pystynyt lukemaan.

Kellot soi ja menin köksän tunnille, kuuntelin ohejeet mitä pitää tehdä ja olin aloittamassa omaa tehtävääni. Aloin lukea ohjetta mutta enhän minä mitään pystynyt lukemaan. Teksti pomppi silmissä minkä ehti. Pyysin lupaa opettajalta lähteä terveydenhoitajalle ja sain lähteä. Terveydenhoitaja sitten tunnusteli selkääni ja kysyi kipupisteitä. Yritin myös saada taivutettua ködet maahan mutta nyt ei onnistunut, ennen olen kämmenet saanut maahan koukistamatta polvia, mutta nyt se ei onnistunut. Näköni myös tarkastettiin ja näin huomattavasti huonommin. Siinä ihmeen terveydehoitajan kirjaintaulussa kirjaimet pomppi ylös ja alas. Terveydenhoitaja pisti mut sitten lepäämään hetkeksi. Hetken kuluttua se tuli mun luo ja juuri silloin mun äiti soitti mulle ja terveydenhoitaja sit puhui äidilleni. Terveydenhoitaja meni äitini pyynöstä varaamaan mulle lääkäri ajan ja äiti tuli mua hakeen koulusta lääkäriin.

Lääkärissä lääkäri sitten tunnusteli selkääni myös ja pyysi taipumaan kohti laittiaa, en vieläkään saanut käsiä maahan. Lääkäri pyysi mua menemään makuulleen ja sit se taivutti mun jalkoja ja katsoi että ne venyvät oikein. Se kokeili myös sillä ihmeen vasaralla mun polvia, siis sillee kopautti sillä mun polviin. Lääkäri totesi sitten lopulta että selkäni on venähtänyt. Sain istumiskieltoa niin kauaksi ajaksi kun selkä on kipeä. Sain myös särkylääke kuurin. Perjantaina en sitten paljon istunut enkä myöskään koko viikonloppuna ja seuraavan maanantain eli 7.4. olin kotona.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.