IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Labyrinth // Laserpoint '09Maanantai 20.04.2009 20:07

Oli kyl kiva ilta ja tosi kiva ku Taija tytön kans saatii seuraks myös Sonja tyttönen. <3 Kiitos siis molemmille neitokaisille <rakas> Itellä oli jopa hyvät kengät tanssimisee joten ei ihan sellasia jalkakipuja joutunu kestää ku vuos sit! :D

Pienenä miinuksena vois mainita jotkut töykeet ihmiset ja sen et oisin olettanu bileis näkyvän enempi erikoisempia pukeutumis tyylejä.. Mut jokanen pukeutuu niin ku tahtoo (en nyt itekkää räikeesti pukeutunu vaikka tuliki panostettua jotenki tähän iltaa) ja mitä noihin töykeisii ihmisii tulee nii niillehän nyt ei maha yhtää mitää.. Proteusta ja Neonii oisin myös mielelläni kuunnellu pidempääki mut valitettavasti kyseinen tila jossa herrat soitti oli niin pieni ja ahas (JA KUUMA) et tuli sellanen "sillit purkissa"-fiilis :D Toki sinne ihmismassaa oli pakko änkee jonku ajaks mut kauemminki ois voinu siel olla..

Mut se siitä avautumisesta ja tähän loppuu viel sen verran et ei pidä antaa pikku juttujen häiritä eli oli kaiken kaikkiaan oikein mukava ilta/yö! &lt;tuuletus&gt; Ja toki taas ens vuon näihi pippaloihi mennää! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.