IRC-Galleria

_sla_

_sla_

If you're a strong female you don't need permission

noniinKeskiviikko 23.03.2011 21:35

Katoin vikan jakson L-koodia, siis vikan jakson koko sarjasta. En tajuu miks sitä loppuu on haukuttu niin paljon, musta se oli tavallaan ihan hieno. Kyl tavallaan tos vikas tuottaris koko sarjan tunnelma muuttu, koko ajan meni vaan synkemmäks ja synkemmäks ja sit on semmonen tunnelma et vaan odottaa et kaikki räjähtää käsiin.

Ja tavallaan hyvä ettei tota jatkettu enää ku sit koko sarja ois jo menny pilalle jos sitä ois vaa pitkitetty ja pitkitetty, ja just siks et tos tuottaris oli koko ajan semmonen ahistava " kaikki menee kohta vituiks" tunnelma, niin oli vaa tavallaa helpotus et se kaikki loppu.
Ja tos vikas jaksos sit kiteyty koko tuottarin tunnelma ja sen oikee tuns et ollaan ihan lähellä sitä "loppuräjähdystä" Ja viel ku se loppu jäi vähän mystiseks viel nii seki oli hienoo.

Ja muutenki se sarja tuntu olevan sillee pysähdyksis ettei oikeestaa tapahtunu enää mitää kehitystä, kaikki polki paikallaan tai meni huonompaa.Koko sarja oikein kuoli pikkuhiljaa loppua kohden mentäessä, koko ajan vaan paljastu lisää ongelmia.

Mut jokatapaukses iha erilaista settii ku alkupään tuottarit, ne oli semmosta " jee bileetpannaanjuodaanihmissuhdedraamaajee" mut sit toi vika (vähän tokavikaki) tuottari alko olla sellast pimeet melankoliaa eikä enää semmost perusdraamaa.

Mut joo, tykkäsin.
Oikeestaa tää Black Dahlian kannesta tehty väännös kuvaa tota vikaa kautta aika hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.