IRC-Galleria

aavikkohiekka

aavikkohiekka

roadtrippin through the desert to get to nowhere

uwawawLauantai 27.02.2010 02:04



kiitettävä päänsärky/migreeni just nyt. Päässä pyörii ja on ihan sumusta..

tänään oli ihan hyvä päivä 8)

eli. heräsin tyylii kolmelta? sit lähdin joskus viiden aikaan lauran kanssa kaupunkiin, jäi Queer as Folkin katselu ihan kesken. Kierreltiin ympäriinsä, mutta ei siltikään perkele vie löytynyt MITÄÄN mitä me oltais koulua varten tarvittu. Mentiin Lauralle kun oltiin luovutettu, ja piirreltiin ja tongittiin Lauran vanhoja piirrustuksia (ja sen kavereiden heh) läpi, ja naureskeltiin. ...Heitettiin sitten Montut ympäri, kun yritettiin BJD-kalenteria saada pysymään pystyssä, jes jes! lähdin kotiin joskus puol 11. : ))

oli mukavaista, kiitos kiitos shin-san!

nyt istun olkkarissa, taulutelkka huutaa, faija kattoo jääkiekkoa ja juo kukkoa. Suomi kusee yllättäen, paskat. Kuuntelen Lapkoa ja The Crashia, kun Youtube ei nyt jaksa pyörittää QAFää, kun on Elli ja äitikin koneella. Yhyy.

Mulla on kauhee stressi koulujutuista just nyt. Apua. Juttuja on näin paljon, ja tässä mä vaan istun, valittamassa Galleriassa. Ei hyvin mene. Mulla ei ole mitään toivoa. Tai on, jos alan ahkeroimaan.

Muutan ilmeisesti Annin nurkkiin ens viikoksi, koska tulee ilmeisesti bussilakko. ...Ei sillä, että se haittaisi, hehe. Teen kullalle kanapastakastiketta, jos äitin budjetti sen sallii. Ja maanantaina tulee sitten 5 kuukautta! Kiitos kun oot jaksanut mua, Anni. Uwawawa.

Päässä pyörii koko ajan enemmän. Istun tässä kuulokkeet korvilla, kaulahuivi kaulassa ja t-paita päällä. Mun pukeutumisessa ei ole mitään logiikkaa. Niskat on vaan jumissa ja yritän epätoivosesti lämmittää niitä -- kuulokkeista on johto katkeemassa ja musiikki pätkii sen takia välillä.

Tästä merkinnästä tulee pitkä. En osaa sanoa, onko tämä positiivista, neutraalia vai negatiivista tekstiä.

...Oon lukenut viimeiset pari päivää Yuria. ... ... ...Jännää.

Mietittiin Lauran kanssa muuten, et jos se muuttais Annin naapuriin, ni mitä siitä tulisi.
...Ei mitään, siihen tulokseen päädyttiin sitten lopulta.
Siellä se hakkais epätoivosesti seinää huutaen: "Nyt hiljaa, mä en jaksa enää tota litinää!" (//:edit, lutinaa.) Ja me replattais, et "HILJAA EI JAKSETA ENÄÄ TOTA J-POPIA..."... Tarkemmin ajatellen, tuskin sitä musiikkia kuuluisi, kuten Laura sanoi, se käyttäisi kuulokkeita. Ainoa vain, mihin voisi herätä olisi, että kuuluisi keskellä yötä: "NINO PERKELE (//:edit, JUMALAUTA) NYT TÄNNE!" ...Ei kuluis kauaa, kun kuuluis Annin suusta: "LAURA PERKELE", (//:edit, JUMALAUTA) ja lopulta kuuluis Emmalta: "ANNI PERRKELE!"(//:edit, JUMALAUTA) ja sitten luultavasti Lauralta simppelisti: "PERKELE."(//:edit, JUMALAUTA)

....Suomi on melkein saamassa maalia. Ei enää. Ei mitään toivoa.

Tästä merkinnästä oikeasti tulee mielenkiintoinen. ...Faija paukuttaa tota kaljatölkkiäs, är. Oona nukkuu sohvalla, äiti selailee kattilakuvastoja.

Anteeksi maailma, olen tänään laiska enkä aloita vielä tehtäviä... Okei, aamulla sitten. Nyt... Hypin edestakaisin erinäisillä nettisivuilla ja kuuntelen enemmän tai vähemmän paskaa musiikkia, yritän selviytyä päänsärystä ja mennä vähän aikaisemmin nukkumaan kuin eilen.


Ja lisään vielä... Lyhyet farkkushortsit, pantsut... Sopii Elijahille. Ja ne raidalliset legginsit.. Laura, ymmärrät kyllä.


VIRNE. KIITOS. LOPPU.


HEIL

ps. Derek Hess <3








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.